QUOTE(JOLLL @ 2010 12 02, 15:39)
[beje, Joll, ar girdejai nauja operavimo buda, ypac kada salina puse skydliaukes, pjauna po raktikauliu, viena is merginu buvo ikelusi medziaga is alfa ziniu, pasidomek Beisos, gal tave taip operuotu, tai aplamai nieko nematyti...
pirma operacija atliko Beisa su komanda rugsejo menesi.....
Cia as ir rasiau apie ta buda. Ir info as buvau ikelusi...

Nes man butent ji pasiule. Tik dar priklausys nuo mazgo matmenu. Liepe pasidaryti sanoskopija su trimaciu mazgo ismatavimu, tada spres. Tikiuosi, kad atitiks!
va cia tai bent, Jolll, truputi apsimoviau:))))))
butu gerai, kad mazgas atitiktu reikamus matavimus:)
Papildyta:
QUOTE(saulyra @ 2010 12 02, 16:59)
Sveikos mergaites, noriu nuraminti del operacijos

. Operavausi pas Cepuli vilniaus oonkologiam, man ji labai isgyre. Ir tikrai, po operacijos jau 5 men. pasalinta visa skydlauke ir limfmazgiai, neturiu bedu. Sekancia diena namo isleido. Skaitau, kad kai kurios veliau turi problemu del kalio ar kalcio (bijau nusisneket), tai man aiskino, kad daznai taip buna, kai daktaras netycia nupjauna mazytes liaukas, kuriu ten pilna ir sunku nenupjauti. Kadangi niekuo po operacijos nesiskundziu, jei ne randas ir ne tiroksinas, sakyciau kad ir nesergu. O kad iskart pasalina visa skydliauke ir limfmazgius ,bent jau kai buna veziniu lasteliu, tai tik geriau, nes dazniausiai vis tiek po kurio laiko juos reikia pasalinti. Gulejau su viena mergina, kuriai per pusmeti buvo atliktos dvi operacijos, is pradziu pasalinta puse skydliaukes, po pusmecio ir kita dalis su limfmazgiais

.
sveika Saulyra ir merginos, gal Cepulis onkologiniame ir labai gerai operuoja, buvau siusta pas ji ir as, bet kada pasiskundziua, kad sirdis streikuoja ir labai blogai jauciuosi, pasake, na ir kas,
gerai, kad su seimos gydytoja pasitariau, o ji tikrai sauni ir pasiunte i santariskes pas endokrinologus,
pasirodo, buvo hipertireoze ir du men iki operacijos metizoliu slopino hormonu kieki, kad organizmas negautu soko po operacijos,
ir beje , santaruose pries operacija ir po operacijos daro kalcio kiekio tyrimus, kad nustatyti ar labai pazeistos paraskydines liaukos, taigi, tuo atveju irgi pliusas
ir endokrinologas mane dar siunte del sirdies pas kardiologus, ko Cepulis net nepasiule,
aisku, cia tik mano patirtis, gal kitoms buvo ir gerai su Cepuliu