QUOTE(EditaSCE @ 2010 12 01, 18:00)
Maskatuk, su skausmais kakle man irgi tas pat. bet tik pries koki menesiuka pradejau jausti. Po paskutinio jodo praejo 5 men., po operacijos rytoj kaip tik bus metai. as vis galvojau gal cia nuguliu, pagalve nepatogi. dabar dar tas perstejimas gerkles viduje, bet tik desineje puseje. ir nezinau ar cia eiti pas Baranauska (nes pas ji tik balandzio menesi tureciau pasirodyti) ar nepanikuoti.
Papildyta:
o istiesu tai super, kad yra vieta kur gali pasitarti, pasiskaitineti, nes kitaip labai sunku butu.
juk dazniausiai ir bijom to ko nezinom. o cia galima rasti tikrai nemazai atsakymu i rupimus klausimus.
Sekmes visoms ir kuo pozityvesniu minciu - nes jos turi labai didele galia.
sveika EditaSCE, ar tau pasalino limfinius mazgus, matai, man Beisa sake, kad de
sineje puseje jam nepatiko jie ir juos pasalino, nes kada buvo isvesti vamzdeliai, jis buvo labai netolygiai isvesti, desineje puseje -labai aukstai, lyginant su kaire puse, gal del to man skauda
o kaip ar pasalino limfinius mazgus?
mane pries oeracija ir po jos apziurejo ausu-nosies , gerkles gydytojas,
praejus 2 men, vel apziurejo,
sake, balso stygos, ir visa kita svaru ir grazu, gal pamegink tu pasirodyti tokiam daktarui?
o tau jodai jau baigesi?
Papildyta:
[quote=JOLLL,2010 12 02, 11:27]
[quote=Awita,2010 12 02, 11:46]
Taip skubi operuotis? Būtinai jau reikia?

Aš turbūt irgi neišsisuksiu, bet labai nenoriu

Ir kaip viskas vyksta? Duoda siuntimą, o po to? Pačiai reikia tartis ar kaip?
Na, as turiu mazga des.puseje. Seku jau kokius 6-8 m (jau ir nepamenu tiksliai

).Kai paskutini syki dare punkcija rado hurtle lasteliu. Tiek Kazanavicius, tiek Beisa liepe operuotis, nes tos Hurtle lasteles kartais sunkiai atskiriamos nuo veziniu. Minejo kad yra ta tikimybe apie 15proc.Kazanavicius iskart dave asmenini Beisos telefona ir rekomandavo operuotis tik pas ji.Tiesa dar pas savo poliklinikos gydytoja pasiemiau siuntima operacijai(gavus punkcijos rezultatus iskart israse). Pasiskambinau Beisai, sutariau kada atvyksiu.Paprasiau, kad operuotu jis pats. Paskyre operacijos data po 2 men ir dave lapeli, kokius tyrimus dar pasidaryti savo poliklinikoje pries operacija(kraujo, EKG ir sanoskopija, dar vidaus gyd. leidimo operuoti reikia). Pasake atvykti treciadieni, o ketvirtadieni jau tures operuoti. Paaiskino operacijos eiga.
Tai toks kelias buvo. O operuotis tai taip pat labai nenoriu.... Juk jauciuosi gana gerai. Ir jei ne tie gasdinimai vezio tikimybe, tai jau tikrai neoperuociau! Juolab, kad dar ir puse skydliaukes salins
[/quote]
sveika Joll, nebijok, juk Beisa operuoja, pas ji klaidu nebuna, tikrai puikus ir geras gydytojas, o jei dar su juo komandoje bus tokia jau metuose, mazute, nepamenu pavardes, Zidonyte ar kas panasaus , anesteziologe, tai is vis pasaka.....mane operavo su pulsu iki 130, viska padare, su sunumi kalbejo, na, vienu zodziu, tikrai likau labai patenkinta visa operacija, po operaciniu laikotarpiu ir aplamai ligonine,
taigi, ilgai nelaiko, 3d ir namo:)
sekmes