Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos - XIV

QUOTE(maskatukas @ 2010 12 15, 16:34)
sveika vaidra, yra toks puslapis sorpo.lt, ieik i hormonai-skydliaukes hormonai,
viskas labai aiskiai surasyta, jei turi savo tyrimus, galesi palyginti ir pati galesi endokrinologo pati paklausti, kas dar neaisku, ir kokia tavo prognoze?

Ačiū labai už nuorodą, nes niekur neradau tiek info smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sirenita @ 2010 12 15, 15:34)
Sveikos...Suzinojau biopsijos atsakyma...
Blogas verysad.gif rado negeru lasteliu..,.
Iskart pasake telefonu kad reikalinga operacija doh.gif
O as taip jos bijojau...
Sausio 3 vaziuot reiks I Kauno klinikas...
Kiek is praeitu temu perskaiciau tai geriausias chirurgas yra KAZANAVICIUS taip?
Ojej kaip bijau...

sveika Sirenita, nepradek panikuoti anksciau laiko,
gulejau su mociute, kuriai irgi rado blogu lasteliu, iseme visa skydlaiuke, o pasirodo, kad tai buvo tik tos kelios lasteles, paliko stebejimui,
taigi, be galutines diagnozes po operacijos, tikrai nesinervuok, gal kaip tik laiku rado ir dar viskas bus gerai.....
as esu is Vilniaus, tai del chirurgo is Kauno, tikrai patarti negaliu.....
sekmes ir laikykis
Papildyta:
QUOTE(vaidra @ 2010 12 15, 16:38)
Ačiū labai už nuorodą, nes niekur neradau tiek info smile.gif

as nenuorama, kol man surado liga, tai visa interneta lietuviu, rusu ir anglu kalba isnarsiau:)
rasyk, jei ka,
sekmes:)
Atsakyti
sveikos, man nustatytas Lėtinis autoimuninis tiroiditas, liga nepagydoma, visa gyvenima turesiu gerti hormonus nes skydliauke ju negamina.. verysad.gif suzinojau kad sergu kaip man jau buvo 7sav niestumo, aciu dievui kad nuejau pas endokrinologe, nes jei nebuciau issityrus tai nezinia kaip butu issivysciusi mano maziuke, nes labai daug leme hormonu trukumas, dukrai persidave mano antikuniu.. daktarai sake laikui einant jie tureru isnykti. unsure.gif
Atsakyti
[quote=maskatukas,2010 12 15, 13:39]
Edita, as galiu tau padeti asmeniskai, mano homeopatas jau dirba Vokietijoje, svenciu metu grista i Lietuva, as su juo susisieksiu ir viska susizinosiu apie Rulia ar tinka?smile.gif
beje, kur gavai pirkti knyga "Pamilk savo liga", as jos irgi ieskau....
as jau esu rasiusi, kada man pradejo darytis blogai su sveikata ir medikai nerado kas yra, ka pirmaiusia as padariau tai nuejau i cerkve, nu va nezinau kodel bet ten kojos mane nunese, salia Ausros vartu kur yra,
verkiau, meldziausi, vel verkiau, atsiprasiau visu, kuriuos iskaudinau, prasiau pirmaiusia atleidimo, nieko nekaltinau, ant nieko nepykau,
matomai nekaip atrodziau, jei vienuolis atejo , paklause ar galiu padeti kuom,
as atsakaiu, isklausyti gal galite-atsake-mielai,
kalbejom kokia val laiko, palengvejo tikrai,
kada sieloje ramu , sveiksta ir kunas....
beje, del plauku slinkimo, as nusipirkau Balvociutes arbata nr 30, parasiau i el. pasta, tai gavau info, kad gerti galima sia arbata 1 k i savaite arba trinti siuo misiniu kiekviena diena galva, bent man taip rekomendavo,
as ka pradejau daryti, tai nors vaiskcioti, nes sirdele neleidzia jokiu kruviu,
bet kokiu oru stengiuosi iseiti ir apeinu nama kelis kartus, tiek kiek galiu,
ta pradejau daryti po operacijos,
ir mezgu, nes ta dariau visa gyvenima, labai patinka, atpalaiduoja ir nauda:)

Maskatuk, butu super jeigu pasiklausinetum. labai man pagelbetum.
as irgi pradejau vaikscioti i baznycia ir tas tikrai padeda - reikia mums visoms vidines ramybes ir susitaikymo nes kitaip sunku ir visokios ligos kimba.

Knyga pirkau berods Pegase, kazkaip lengvai radau kai vienas pazistamas gydytojas parekomendavo. va net internetu galima nusipirkti http://www.patogupir...n=9955-599-36-7

O Balvociutei as irgi pabandysiu parasyti. nes pati savarankiskai bijau kazkatai gerti
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2010 12 15, 15:41)
sveika Sirenita, nepradek panikuoti anksciau laiko,
gulejau su mociute, kuriai irgi rado blogu lasteliu, iseme visa skydlaiuke, o pasirodo, kad tai buvo tik tos kelios lasteles, paliko stebejimui,
taigi, be galutines diagnozes po operacijos, tikrai nesinervuok, gal kaip tik laiku rado ir dar viskas bus gerai.....
as esu is Vilniaus, tai del chirurgo is Kauno, tikrai patarti negaliu.....
sekmes ir laikykis

Man baisu vien pagalvoti apie operacija... verysad.gif
Kaip jus moterytes turit tiek stiprybes... unsure.gif
Pas mane dbr tik blogos mintys...atrodo dar tokia jauna esu...22 metai,o jau operacija tokia kad be hormonu negalesiu normaliai gyvent... doh.gif
Tikiuosi neapkresiu kitu negatyvia nuotaika,bet dbr taip jauciuosi... verysad.gif
Atsakyti
sirenita, nepergyvenk, gal viskas į gerą. Turėjau klasiokę, ji pastoviai sirgdavo, buvo stamboka ir neišvaizdi. Pabaigus vidurinę išsioperavo skydliaukę ir kad sužydo - vos bepažniau - liekna graži panelė, atrodanti tobulai wub.gif Operacija nereiškia kažką blogo...atvirkščiai mirksiukas.gif Nenusimink, viskas bus į gerą 4u.gif
Atsakyti
Dekui Maskatuk, Awita uz palaikyma!

Sirenita,
na nenusimink taip. Mane operavo pries savaite. Laukiau paskirtos operacijos 2 menesius ir taip pat labai nerimavau, guode mane cia visos. O dabar galiu drasiai pasakyti, kad tie 2 laukimo menesiai ir buvo pats sunkiausias dalykas! Pati operacija nera labai sunki, jau ta pacia diena as vaiksciojau! Skausmu dideliu taip pat nebuvo. Na, o po operacijos tai taip pat nera labai blogai. Pagalvok kaip diabetikai, paralyzuotieji, nematantys gyvena... Su kiekviena liga susigyventi galima.Kad tik didesniu bedu nebutu...
Stiprybes tau,
Laikykis
Atsakyti
Sveikos visos mielos ir artimos merginos:)
Man dziugu matyti kai kurias jau po operaciju, tikiu ir atsakymai bus geri, o toms , kurioms ta tabletyte reikes gerti-patikekit, niekis, kad tik nebutu didesniu bedu,
as jau kaip robotas-is lovos, tabletuka murkt ir i lovyte, pusei val pasivolioti:) ir sirdele tvarkosi, po truputi, matomai tikrai viskam reikia laiko,
vienoms-menesio uztenka, o man va prireike ir puses metu ir tai dar ne pilnai atsistaciau, bet esu tikra viskas praeina, juk tamsiausia naktis buna pries ausra......
mylekim save be skydliaukiu, su puse skydlaiukes, su autoimininiu tireioditu:)
aisku, suvokti, kad jau kitaip nebus, labai sunku, bet imanoma,
jei negali pakeisti situacijos-pakeisk poziuri i ja:)
linkiu nesusalti ir nepargriuti:)
Atsakyti
Sveikos, merginos!

Nezinau ar as paguosiu kuria nors, bet savo postu tikiuosi praskaidrinti nuotaika artejant Kaledoms 4u.gif
Zodziu mano istorija tokia: pamenu rasiau i si skyreli su asaromis akyse, nezinodama ko tiketis.... Bet tai buvo praeitis. Tada laukiausi antro mazylio, buvo pati pati pradzia... Kraujas rode didele didele hipotiroze, kuri man buvo diagnozuota einant 9 nestumo savaitei. Gyvenu ne Lietuvoje, hipotiroze buvo tokia didele, kad gydytojo praktikoje tai buvo tik antras toks atvejis. Visi tyrimai skambejo bauginanciai. Rezultatas - siulymas nutraukti nestuma... Ilgai verkiau, klausiau saves kodel... Pasisnekejau su gydytoju, pasiule logiskai priimti sprendimus, nes tai mano ateitis ir mano gyvenimas, kaip nuspresiu, taip ir bus... Vyras buvo uz vaikuti, buvo kategoriskai nusiteikes pries nestumo nutraukima... Buvo paskirta 100 mcg 2 savaitem, jei tyrimai nors kiek pageres - vilties yra, kad galbut vaikutis sveikas bigsmile.gif Po 2 sav. mano tyrimai neitiketinai geri ax.gif Laimei nera ribu, juk mes taip planavom...
Nestumas buvo nuostabus, susitaikiau su ta mintimi greitai, kad vaistukus reikia vartoti kasryt. Psichologiskai sunku nebuvo, kruvos tyrimu leliukui - viskas puiku... berniukas sveikas sveikutelis, o ar tures bedu su skydliauke, isaiskes tik po gimdymo. Buvo kelios dozes korekcijos nestumo metu, vienu metu prireike daugiau tiroksino. Gime sveikas sunelis, kraujo tyrimai jam nerode hipotirozes thumbup.gif Man paskyre vel 100 mcg, taciau dabar geriu 75 mcg, leido vaikuti maitinti krutimi. Ismaitinau iki 7 men smile.gif
Taip kad nenuleiskite nosyciu. Kaledos stebuklu metas! Tikekimes tik geriausio, nes mes to nusipelneme 4u.gif
Atsakyti
Agnuze1, sveikinu, buvai nusipelnius stebuklo wub.gif Džiaugiuosi už tave smile.gif

Aš rytoj eisiu sužinot biopsijos atsakymo blush2.gif Turbūt grįžus turėsiu klausimų unsure.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Dziugu, kad jau Kaledines nuotaikos aplanko sia tema 4u.gif .
Siandien, kaip ir buvom sutare su Beisa, skambinau suzinoti atsakymu po operacijos. Deja, atsakymu dar nera, sake paskambint sausio 5d. Po visu svenciu. Kazkaip neramu pasidare. Idomu, kiek laiko teko kitoms laukti?
Atsakyti
Labai aciu visoms paguodusioms mirksiukas.gif
Stengiuos atsiribot nuo blogu minciu,kad ir kaip sunku,juk arteja sventes bet taip liudna... doh.gif
Na kazkaip stengsiuosi susitaikyt su tuo kad kitaip jau nebus...
Seip is esmes as esu labai didele baile daktaru atzvilgiu doh.gif
Ir ligonineje gulejau tik viena karta gimdydama biggrin.gif
Tad man vien susidurimas us jais panika kelia bigsmile.gif
O mergaites jums beveik visoms taipat sirdeles jau pagadintos taip?
Man buvo jau truputuka apsiraminus sirdele,o dbr jau tiek kala kad ojojoj...
Atrodo tik pagalvoju apie kazka negero kad pradeda sokinet sirdis atrodo tuoj issoks lotuliukas.gif
Atsakyti