[quote=maskatukas,2010 12 15, 13:39]
Edita, as galiu tau padeti asmeniskai, mano homeopatas jau dirba Vokietijoje, svenciu metu grista i Lietuva, as su juo susisieksiu ir viska susizinosiu apie Rulia ar tinka?

beje, kur gavai pirkti knyga "Pamilk savo liga", as jos irgi ieskau....
as jau esu rasiusi, kada man pradejo darytis blogai su sveikata ir medikai nerado kas yra, ka pirmaiusia as padariau tai nuejau i cerkve, nu va nezinau kodel bet ten kojos mane nunese, salia Ausros vartu kur yra,
verkiau, meldziausi, vel verkiau, atsiprasiau visu, kuriuos iskaudinau, prasiau pirmaiusia atleidimo, nieko nekaltinau, ant nieko nepykau,
matomai nekaip atrodziau, jei vienuolis atejo , paklause ar galiu padeti kuom,
as atsakaiu, isklausyti gal galite-atsake-mielai,
kalbejom kokia val laiko, palengvejo tikrai,
kada sieloje ramu , sveiksta ir kunas....
beje, del plauku slinkimo, as nusipirkau Balvociutes arbata nr 30, parasiau i el. pasta, tai gavau info, kad gerti galima sia arbata 1 k i savaite arba trinti siuo misiniu kiekviena diena galva, bent man taip rekomendavo,
as ka pradejau daryti, tai nors vaiskcioti, nes sirdele neleidzia jokiu kruviu,
bet kokiu oru stengiuosi iseiti ir apeinu nama kelis kartus, tiek kiek galiu,
ta pradejau daryti po operacijos,
ir mezgu, nes ta dariau visa gyvenima, labai patinka, atpalaiduoja ir nauda:)
Maskatuk, butu super jeigu pasiklausinetum. labai man pagelbetum.
as irgi pradejau vaikscioti i baznycia ir tas tikrai padeda - reikia mums visoms vidines ramybes ir susitaikymo nes kitaip sunku ir visokios ligos kimba.
Knyga pirkau berods Pegase, kazkaip lengvai radau kai vienas pazistamas gydytojas parekomendavo. va net internetu galima nusipirkti
http://www.patogupir...n=9955-599-36-7
O Balvociutei as irgi pabandysiu parasyti. nes pati savarankiskai bijau kazkatai gerti