QUOTE(JOLLL @ 2010 12 14, 11:13)
Sveikutes!
Jau ir as vakar gryzau is ligonines! Ketvirtadieni operavo: pasalino puse skydliaukes ir ta nelemta mazga.Ekstra tyrime nieko pikto nerado!
Penktadieni bus galutiniai atsakymai. Kazkaip jauciu, kad turi buti taip pat geri.
Deja pjuvi dare ne zemiau raktikaulio, bet per viduri kaklo. Beisa paaiskino, kad mano atveju arba 3 cm per viduri kaklo, arba 6 zemiau raktikaulio. Kas del pjuvio, tai jis tikrai nedidelis
. Ir zemai, tiesiog virs duobutes. Kai nusiples klijai, nelabai jis ir matysis, manau. Uzteks pasipuosti karoliais!
Operacija, anot Beisos praejo sklandziai
. Tikrai: baisiausia buvo tuos 2 men laukti! Siaip 10.30 isveze, o 15.15 parveze i palata. Saldziai uzmigau, o pabudino reanimacijoje: jau vaziuojam palaton sako! Dar ta pacia diena jau vaiksciojau, nes nutirpo sonai nuo gulejimo
!
Dabar jau 5d. po operacijos. Tokia sveika jauciuosi, bet... kol daug guliu. Atrodo viskas super, bet tik daugiau pavaikstau, tuoj silpna daros, skausmas sirdies plote, rodos apalpsiu. Nesuprantu, lyg ir neturetu taip buti
. Pas endorkinologa liepe kreiptis tik po 2 men
ir jokiu vaistu ar tyrimu nepaskyre. Na, pailsesiu as dabar, pagersiu vitaminu ir tikiuosi, kad per Naujuosius jau soksiu!
Nedarbinguma dave tik iki penktadienio, tai eisiu pas savo gydytoja, tikiuosi, kad dar prates.
Tai tokios tokeles pas mane!
Jau ir as vakar gryzau is ligonines! Ketvirtadieni operavo: pasalino puse skydliaukes ir ta nelemta mazga.Ekstra tyrime nieko pikto nerado!

Deja pjuvi dare ne zemiau raktikaulio, bet per viduri kaklo. Beisa paaiskino, kad mano atveju arba 3 cm per viduri kaklo, arba 6 zemiau raktikaulio. Kas del pjuvio, tai jis tikrai nedidelis

Operacija, anot Beisos praejo sklandziai

Dabar jau 5d. po operacijos. Tokia sveika jauciuosi, bet... kol daug guliu. Atrodo viskas super, bet tik daugiau pavaikstau, tuoj silpna daros, skausmas sirdies plote, rodos apalpsiu. Nesuprantu, lyg ir neturetu taip buti

Nedarbinguma dave tik iki penktadienio, tai eisiu pas savo gydytoja, tikiuosi, kad dar prates.
Tai tokios tokeles pas mane!
sveika, malonu, kad jau pats baisumas praejo:)
nezinau, a rtau galioja tos taisykles, kurias man Beisa pakartojo net kelis kartus, kad 2men negalima nieko kelti sunkaus, bet kai tau salino puse, gal nelabai aktualu,
beje, del vitaminu, pataariu nepulti gerti, o kokia citrina, imbiera, naturalias priemones, aisku, tai mano nusistatymas, kad ne visada tie sintetiniai vitaminai taip jau ir padeda,
kada eisi pas seimos gyd, po menesio paprasyk, kad bendra krauja padarytu, jei bus dar silpnoka, gal hemoblobinas zemas.....
tai tiek ziniu, laikykis, saunuole:))))