Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos - XIV

Nu sakėt, kad Kalėdos - stebuklų metas, tai taip ir yr drinks_cheers.gif Visi mano kraujo tyrimai idealūs, biopsija irgi nieko blogo nerodo, operuotis nereikia, vaistų gert nereikia. Sakė nevartoti jokių joduotų maisto produktų, purškiklių dėl gerklės ir pan. Kad ko gero nesugalvotų skydliaukė kaupt jodą. Ir viskas, paskyrė pasimatymą po pusės metų smile.gif Sveika thumbup.gif karsta.gif Mazgas nemažas, bet jis niekam netrukdo, paseks toliau ką jis susimąstys beaugdamas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Awita: 17 gruodžio 2010 - 14:07
QUOTE(JOLLL @ 2010 12 17, 10:48)
Sveikos merginos,
Dziugu, kad jau Kaledines nuotaikos aplanko sia tema 4u.gif .
Siandien, kaip ir buvom sutare su Beisa, skambinau suzinoti atsakymu po operacijos. Deja, atsakymu dar nera, sake paskambint sausio 5d. Po visu svenciu. Kazkaip neramu pasidare. Idomu, kiek laiko teko kitoms laukti?

sveika Joll, as gulejau per ta ilga savaitgali, per liepos 4 d
operavo liepos 1, israse 7 d, o po savaites-atsakymai jau buvo...o mociute salia gulejo , ja operavo liepos 2, jai atsakymas vos ne po 15 d buvo.....nesinervuok, juk siuncia tyrimams is viso skyriaus, gal daug operavo tuo metu...
Papildyta:
QUOTE(Awita @ 2010 12 17, 15:07)
Nu sakėt, kad Kalėdos - stebuklų metas, tai taip ir yr  drinks_cheers.gif Visi mano kraujo tyrimai idealūs, biopsija irgi nieko blogo nerodo, operuotis nereikia, vaistų gert nereikia. Sakė nevartoti jokių joduotų maisto produktų, purškiklių dėl gerklės ir pan. Kad ko gero nesugalvotų skydliaukė kaupt jodą. Ir viskas, paskyrė pasimatymą po pusės metų  smile.gif Sveika  thumbup.gif  karsta.gif Mazgas nemažas, bet jis niekam netrukdo, paseks toliau ką jis susimąstys beaugdamas  lotuliukas.gif

sveika Awita, sveikinu ir dziaugiuosi us tave,
mylek save ir viskas bus puiku:)
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2010 12 17, 15:31)

sveika Awita, sveikinu ir dziaugiuosi us tave,
mylek save ir viskas bus puiku:)

Ačiu friends.gif ir jums linkiu kas brangiausia - sveikatos 4u.gif
Atsakyti
sveikutes.mergytes,noriu paklausti jusu,ar praputinejo jums skidliauke?
pries savaite turejau priepuoli.kraujospudis 160/100 pulsas 122,greitoji pasake,kad tai greiciausiai del skidliaukes.padariau tirymus,ehoskopija.atsakimas mazgine struma kazkas endokrinologei nepatiko nuotraukoj ir nusinte santariskes.ten pagal mano tirymus,pasake,kad tas priepuolis ne del skidliaukes,bet mazgeli prapusti reikia.
tai idomu ar tai skausminga?
Atsakyti
Awita džiaugiuosi dėl tavęs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2010 12 18, 14:47)
ar praputinejo jums skidliauke?

Neteko girdėti tokio dalyko blush2.gif
QUOTE(Pušis35 @ 2010 12 18, 14:50)

Ačiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2010 12 18, 14:47)
sveikutes.mergytes,noriu paklausti jusu,ar praputinejo jums skidliauke?
pries savaite turejau priepuoli.kraujospudis 160/100 pulsas 122,greitoji pasake,kad tai greiciausiai del skidliaukes.padariau tirymus,ehoskopija.atsakimas mazgine struma kazkas endokrinologei nepatiko nuotraukoj ir nusinte santariskes.ten pagal mano tirymus,pasake,kad tas priepuolis ne del skidliaukes,bet mazgeli prapusti reikia.
tai idomu ar tai skausminga?

sveika, man kas yra sirdziai neranda nuo vasario menesio, neziurint i tai, kad skydlaiuke jau 5 men kaip isoperuota, taigi, kol pilnai neissitirsi skydlaiukes, tikrai sirdies niekas normaliai ir neziures, bent man taip buvo....
o del praputimo, pirma karta girdziu, juk mazgas tai audinys, ne tusciavidurys daiktas, kaip ji prapusi?
o hormonus skydlaiukes ar dare? pas tave hipertireoze ar hipotireoze, ?
mazgine struma per daug bendrine diagnoze....
Papildyta:
QUOTE(Pušis35 @ 2010 12 18, 14:50)

sveika, neapleidzia nuojauta, kad pakeitei nika?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2010 12 18, 15:28)
Papildyta:
sveika, neapleidzia nuojauta, kad pakeitei nika?smile.gif

biggrin.gif taip ir yra, manau kad pameni kas buvau senuoju.
Mane vargina šalčio priepuoliai, o tyrimų atsakymus žinosiu tik 12.28, gal tad ką pasakys. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pušis35: 18 gruodžio 2010 - 14:42

QUOTE(maskatukas @ 2010 12 18, 14:28)
o del praputimo, pirma karta girdziu, juk mazgas tai audinys, ne tusciavidurys daiktas, kaip ji prapusi?
o hormonus skydlaiukes ar dare? pas tave hipertireoze ar hipotireoze, ?
mazgine struma per daug bendrine diagnoze....

dare tyrimus del hormonu,tai lygtai viskas tvarkoj.o del praputimo,tai si pirmadieni varau daryti.tai parasysiu,kas per daiktas g.gif
Atsakyti
Sveikutes, mes su mama irgi turim problemu del skydliaukes, jau kokia 10m vaikstom pas gydytojus ir tikrinames verysad.gif Man jau seniai rado nemaza guza, bet laimei kad jis nepiktybinis ir dar su hormonais blogai, o mamai yra daug mazu guziuku verysad.gif
Tai norejau pasidalinti kas mums padejo kovoti su tais guziukais, mes pradejom gerti toki papilda astaksantina(platina oriflame), ir po keliu menesiu gerimo pasidarius tyrima, mano guzas sumazejo per puse, o mamai irgi sumazejo tu guziuku, tai gydytoja net issiziojusi buvo, sako retai kam taip pagereja, tai irgi labai klausinejo ka mes gerem, kad tokie puikus rezultatai smile.gif Tai va merginos galit ir jus pabandyti, gal ir jums pades smile.gif
Atsakyti
Awita, dziaugiuosi uz tave!

Na, o as buvau pas vidaus gydytoja. Ir ji sake, kad man tie uzeinantys silpnumai del to, kad pasalinta puse skydliaukes ir ta pusele nespeja dirbti uz abi. Ko gero veliau teks gerti hormonus. Bet darys tyrimus tik kai bus 2 men po operacijos (Beisa uzrase mane i kokius tai tyrimus, kuriuos jis atlieka: tai sake pas jokius endokrinologus nevaikscioti, o po 2, 4, 6 men ir po metu reiks vaziuoti pas ji ir jis pats darys visus tyrimus, skirs gydyma). O gal yra kokiu nors naturaliu budu kaip padeti tai likusiai puselei? Merginos, kurioms pasalinta puse skydliaukes, pasidalinkite savo patirtimi: ar dabar liko tik laukti, ar galiu sau kuo padeti?

Atsakyti
QUOTE(Pušis35 @ 2010 12 18, 15:41)
biggrin.gif taip ir yra, manau kad pameni kas buvau senuoju.
Mane vargina šalčio priepuoliai, o tyrimų atsakymus žinosiu tik 12.28, gal tad ką pasakys. doh.gif

sveika, aisku,smile.gif
tikiuosi, kad parasysi, kaip seksis toliau.

Papildyta:
QUOTE(JOLLL @ 2010 12 19, 11:30)
Awita, dziaugiuosi uz tave!

Na, o as buvau pas vidaus gydytoja. Ir ji sake, kad man tie uzeinantys silpnumai del to, kad pasalinta puse skydliaukes ir ta pusele nespeja dirbti uz abi. Ko gero veliau teks gerti hormonus. Bet darys tyrimus tik kai bus 2 men po operacijos (Beisa uzrase mane i kokius tai tyrimus, kuriuos jis atlieka: tai sake pas jokius endokrinologus nevaikscioti, o po 2, 4, 6 men ir po metu reiks vaziuoti pas ji ir jis pats darys visus tyrimus, skirs gydyma). O gal yra kokiu nors naturaliu budu kaip padeti tai likusiai puselei? Merginos, kurioms pasalinta puse skydliaukes, pasidalinkite savo patirtimi: ar dabar liko tik laukti, ar galiu sau kuo padeti?

sveika Joll, idomia naujiena parasei,
o tu neklausei Beisos, kodel ir del ko jis pasirinko tave?
aisku, jei tai labai asmeniska, gali ir nerasyti, juk yra dalyku, kuriu nenorim paviesinti....
Atsakyti