Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos - XIV

QUOTE(hugutel22 @ 2011 01 26, 18:43)
Labas jei priimsit i bury, tai as pas jus.
Gyvenu provincijoj.
Turiu skydliaukej dariny, augly, jau kokie7ar daugiau metu, negeriu jokiu vaistu ir paciai idomu del to.
praeita vasara buvo padaryta biopsija. Gydytojas pasake, as ir daranti biopsija  gydytoja mato beprasidedanty uzdegima, bet jusu kraujo tyrimai labai geri, tai negalim skirti jums jokio gydymo unsure.gif  nereikia.
likau pasimetus nesupratus.
tas guzas man jau ir kvepuot trukdo ir siaip sukelia daug nepatogumu.
Jo dydis jei neklystu 5x5 cm, tiksliai nepamenu gali but vienas skaicius didesnis.
eisiu dabar paskaityt jusu temukes.

pas mane guzas gal pries kokius puse metu atsirado, nors ryjant nieko nejauciu, kad trukdytu, nedusina, taciau rengenas parode, kad ryjant jauciasi spaudimas, tai iskart dave siuntima pas chirurga issioperuoti....
Atsakyti
aciu labai uz atsakymus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
As Tauragej esu, bandysiu ieskotis gal kazko privaciai pradziai., bet kaip suprantu delsti nera ko.....
Atsakyti
QUOTE(hugutel22 @ 2011 01 27, 12:02)
aciu labai uz atsakymus 4u.gif  4u.gif  4u.gif
As Tauragej esu, bandysiu ieskotis gal kazko privaciai pradziai., bet kaip suprantu delsti nera ko.....

sveika, manau neisizeisi, bet kodel visi taip iesko privatininku,
tai juk tie patys polikliniku medikai, tik dirbantys privaciai,
tada jei nori greitai, moki santaruose ar kauno klinikose ir viska greitai ir normaliai padaro,
gerai jei viskas puiku, o jei reikes gydymo, neissimokesi privaciai...
sekmes ir tikrinkites:)

Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2011 01 26, 18:31)
sveika protas99, buvau pas kita kardiologe, Glaveckaite, priemimas skiriasi kaip diena  nuo nakties, padare kraujo tyrima, rado nezymu sirdies nepakankamumo laipsni, o pirmadieniui -kompiuterinis rezonansas, su kontrastine medziaga, tik nepaklausiau ar ten bus tamsoje, visa val reikes guleti,
esu tikra pagaliau ras kas yra,
uzispyrimas geras dalykas:)
kaip tavo reikalai?

Sveikutes,

Vakar buvau pas daktare - atsitiktinai papuoliau pas endoktr.Vezbergiene - visoms panevezietems ja rekomenduoju: visus tyrimus paskyre nemokamai (tth,lt3, lt4, antikuniu tyrima, kepenu) is karto padare echoskopija. Zinoma, pirmiausiai ispute akis, kaip as cia teik ilgai nepasirodziau doctor.gif
Echo parode, kad mazgu nebeliko (jie ir taip buvo nedideli, taciau dabar is viso pranyko). TTh normoje, o kitus tyrimus pasiimsiu vasario 4d. - manau ir su jais bus viskas tvarkoje.
Gydytoja pagyre mano pastangas sportuojant, taciau kartu ir primine, kad sirdi reikia "pamaitinti" : geriamomis tabl.Mildrontas, razinomis (jos turi kalio), bei Vytauto 2 stiklines per diena (mg, Ca). Beja, sportuoti galima tik iki 18val- kitu atveju gresia bemiege naktis. doh.gif Taip pat pasake, kad viena is didziausiu problemu po hyperskydliaukes tai raumenu atrofija- moterys "uzsiguli" ir vystosi kataboliniai procesai.
Tiesa, pradejau ieskotis darbo- noriu grizti i normalu gyvenima. Ir labai tikiuosi, kad pusmecio begyje ji susirasiu.
Labai dziaugiuosi, kad papuoliau pas gera gydytoja: juk kiek pinigu sukisau mokamoms konsultacijoms, kiek kabinetu ismaisiau doh.gif ,jau nesneku apie tai, kiek laiko sugaisau doh.gif Pagaliau atgavau pasitikejima daktarais ir zmogiskumu unsure.gif
O kaip tau Maskatuk? ar iseina siek tiek kojas pakiloti? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(protas99 @ 2011 01 27, 13:00)
Sveikutes,
Vakar buvau pas daktare - atsitiktinai papuoliau pas endoktr.Vezbergiene - visoms panevezietems ja rekomenduoju: visus tyrimus paskyre nemokamai (tth,lt3, lt4, antikuniu tyrima, kepenu)  is karto padare echoskopija. Zinoma, pirmiausiai ispute akis, kaip as cia teik ilgai nepasirodziau doctor.gif
Echo parode, kad mazgu nebeliko (jie ir taip buvo nedideli, taciau dabar is viso pranyko). TTh normoje, o kitus tyrimus pasiimsiu vasario 4d. - manau ir su jais bus viskas tvarkoje.
Gydytoja pagyre mano pastangas sportuojant, taciau kartu ir primine, kad sirdi reikia "pamaitinti" : geriamomis tabl.Mildrontas, razinomis (jos turi kalio), bei Vytauto 2 stiklines per diena (mg, Ca).  Beja, sportuoti galima tik iki 18val- kitu atveju gresia bemiege naktis. doh.gif Taip pat pasake, kad viena is didziausiu problemu po hyperskydliaukes tai raumenu atrofija- moterys "uzsiguli" ir vystosi kataboliniai procesai.
Tiesa, pradejau ieskotis darbo- noriu grizti i normalu gyvenima. Ir labai tikiuosi, kad pusmecio begyje ji susirasiu.
Labai dziaugiuosi, kad papuoliau pas gera gydytoja: juk kiek pinigu sukisau mokamoms konsultacijoms, kiek kabinetu ismaisiau doh.gif ,jau nesneku apie tai, kiek laiko sugaisau doh.gif  Pagaliau atgavau pasitikejima daktarais ir zmogiskumu unsure.gif
O kaip tau Maskatuk? ar iseina siek tiek kojas pakiloti? lotuliukas.gif

sveika, kaip smagu skaityti, kad viskas tau gerai,
o man po sirdies magnetinio gal visgi ras, del ko kyla tachikardija, paskirs gydyma, gal tik tada,
gyd. leido tik pasivaiksciojimus,
o ta programa, sunus issaugojo , taigi, tikrai meginsiu , kai tik galesiu,
as turiu du darbo pasiulymus, bet kol kas dirbti dar negaliu....
labai noriu savo atsidaryti, bet pinigeliu truksta, o paskola imti nesinori,
bet pirma, reikia sveikata susitvarkyti, o po to ir visa kita....
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2011 01 27, 20:59)
sveika, kaip smagu skaityti, kad viskas tau gerai,
o man po sirdies magnetinio gal visgi ras, del ko kyla tachikardija, paskirs gydyma, gal tik tada,
gyd. leido tik pasivaiksciojimus,
o ta programa, sunus issaugojo , taigi, tikrai meginsiu , kai tik galesiu,
as turiu du darbo pasiulymus, bet kol kas dirbti dar negaliu....
labai noriu savo atsidaryti, bet pinigeliu truksta, o paskola imti nesinori,
bet pirma, reikia sveikata susitvarkyti, o po to ir visa kita....

Teisingai,

Sveikata svarbiausia 4u.gif
Pas mane atvirkstine situacija: noriu savo verslo, nes atsibodo kitiems vergauti - taciau neturiu geros idejos, be to mokesciu sistema LR mane gasdina. Ruosiuosi po savaitgalio i pokalbi del darbo : konkurencija ziauri, darbdaviu lukesciai dideli, o atlyginimai .... doh.gif doh.gif doh.gif

Be to procesas kandidatavimo irgi kaip i Seima biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif 3 etapai atrankos agenturoje +dar 2 su darbdaviu. Kosmaras doh.gif Kaip grozio konkursuose lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tikiuosi, kad ant pavasario darbo rinka pasikeis - musu naudai.... Taigi ATRADAU NAUJA SPORTOP RUSI - DALYVAVIMA KONKURSUOSE doh.gif
Atsakyti
QUOTE(protas99 @ 2011 01 28, 13:33)
Teisingai,

Sveikata svarbiausia 4u.gif
Pas mane atvirkstine situacija: noriu savo verslo, nes atsibodo kitiems vergauti - taciau neturiu geros idejos, be to mokesciu sistema LR mane gasdina. Ruosiuosi po savaitgalio i pokalbi del darbo : konkurencija ziauri, darbdaviu lukesciai dideli, o atlyginimai .... doh.gif  doh.gif  doh.gif

Be to procesas kandidatavimo irgi kaip i Seima biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  3 etapai atrankos agenturoje +dar 2 su darbdaviu. Kosmaras doh.gif  Kaip grozio konkursuose lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Tikiuosi, kad ant pavasario darbo rinka pasikeis - musu naudai.... Taigi ATRADAU NAUJA SPORTOP RUSI - DALYVAVIMA KONKURSUOSE doh.gif

sveika, ideja turiu, verslo plana rasau, finansine verslo plano dali irgi gavau, kaip parasyti, ko ir kiek reikia suskaiciavau.....net komanda galiu surinkti,
sveikatos visu pirma reikia ir aisku, pinigu,
esu tikra , rasi darba, parasyk, kaip seksis:)
Atsakyti
Labas vakaras, buvau siandien konsultacijoje pas chirurga, sutarem del datos ir pan.
Ieskojau informacijos apie KMUK chirurga A.Daukša, taciau SM jos neradau, galiu pasakyti pirma ispudi tikrai gera padare, labai malonus, o ir belaukiant ko tik neprisiklausiau apie oparacijas, jau ir nervuotis pradejau, taciau konsultacijos metu uzklausiau, tai nuramino ir pan., vienu zodziu patiko, o detaliau galesiu parasyti po op.
Atsakyti
QUOTE(sabatini @ 2011 01 28, 20:33)
Labas vakaras, buvau siandien konsultacijoje pas chirurga, sutarem del datos ir pan.
Ieskojau informacijos apie KMUK chirurga A.Daukša, taciau SM jos neradau, galiu pasakyti pirma ispudi tikrai gera padare, labai malonus, o ir belaukiant ko tik neprisiklausiau apie oparacijas, jau ir nervuotis pradejau, taciau konsultacijos metu uzklausiau, tai nuramino ir pan., vienu zodziu patiko, o detaliau galesiu parasyti po op.

Labas,

Viskas gerai bus su operacija, pazistu viena moteri, kuri po skydliaukes operacijos tapo visai kitas zmogus: pagerejo ir gyvenimo ir darbo kokybe. As cia esu nuo 12 skydliaukes temos ir tikrai prisimenu, kad kazkuri mergina apie Dauksa rase ir labai is teigiamos puses. Tad laikykis ir sveik! Sekmes
Atsakyti
QUOTE(protas99 @ 2011 01 29, 10:21)
Labas,

Viskas gerai bus su operacija, pazistu viena moteri, kuri po skydliaukes operacijos tapo visai kitas zmogus: pagerejo ir gyvenimo ir darbo kokybe. As cia esu nuo 12 skydliaukes temos ir tikrai prisimenu, kad kazkuri mergina apie Dauksa rase ir labai is teigiamos puses. Tad laikykis ir sveik! Sekmes

Labas vakaras,
Dekui, tikiuosi kad bus viskas gerai, tik kazkaip sunku patiketi, kad reikia operuotis, kai niekada su sveikata problemu nebuvo... unsure.gif
Atsakyti
Laba diena mergaites 4u.gif
Pas Krasauska del op.vaziuosiu vasario 15 diena...
Idomu kiek ten eiles...ir ar yra skirtumas kad bipsija bloga ar gera?
Ar su bloga gal greiciau daro op?
Ir dar klausyma toki turiu,kaip po operacijos,ar galima vaziuoti prie juros?
Degintis sauleje?
Atsakyti
QUOTE(sirenita @ 2011 02 03, 17:09)
Laba diena mergaites 4u.gif
Pas Krasauska del op.vaziuosiu vasario 15 diena...
Idomu kiek ten eiles...ir ar yra skirtumas kad bipsija bloga ar gera?
Ar su bloga gal greiciau daro op?
Ir dar klausyma toki turiu,kaip po operacijos,ar galima vaziuoti prie juros?
Degintis sauleje?

Sveika,

Skydliaukes procesai turi ilga eiga ir jie trunka ne diena ir ne dvi. Jei tau operacija paskirta vasario 15d., tai ramiai jos ir lauk. Bet kokiu atveju, galutines isvadas tai pasakys po operacijos - istyrus darini.

Del saules: na ir optimiste biggrin.gif .
Skydliaukei saule - priesas, nes karstis alina sirdi, as jjau visiskai sveika (po 6 men.gydymo), taciau gydytoja rekomenduoja atsargiai tuo naudotis ir tik po Joniniu. Be to jokiu kruizu ir t.t. Ypzc saugotis pavasarines kaitros ir saules.
Sekmingaus tau operacijos ir apsisarvuok kantrybe, retai sveikimo procesas buna greitas ir smagus mirksiukas.gif
Atsakyti