QUOTE(deltadu @ 2011 02 09, 20:02)
Sveikutės.
Priimkit ir mane į savo būrį..
Šiek tiek pyktelėjusi ir pasimetusi esu.. Tyriausi pas Kazanavičių skydliaukę, sumokėjau didelius pinigus, bet nieko normaliai nepaaiškino..(Žinoma, pokalbis dėl tyrimų atsakymų vyko telefonu)..
Vienu žodžiu, skydliaukė veikia lyg ir normaliai, tačiau yra du mazgeliai (darė biopsiją). Sakė, kad rodo uždegimą ir ląstelių nukrypimą..Skyrė gerti tiroksino 0,5 tabl. Po pusmečio, jei nepagerės, operuos..
Tai diagnozės kaip ir nesupratau..Gal kam panašiai buvo? Čia jau labai baisi mano padėtis?
Šokas ištiko po to pokalbio..

Šiek tiek pyktelėjusi ir pasimetusi esu.. Tyriausi pas Kazanavičių skydliaukę, sumokėjau didelius pinigus, bet nieko normaliai nepaaiškino..(Žinoma, pokalbis dėl tyrimų atsakymų vyko telefonu)..
Vienu žodžiu, skydliaukė veikia lyg ir normaliai, tačiau yra du mazgeliai (darė biopsiją). Sakė, kad rodo uždegimą ir ląstelių nukrypimą..Skyrė gerti tiroksino 0,5 tabl. Po pusmečio, jei nepagerės, operuos..

Šokas ištiko po to pokalbio..

sveika deltadu, as tyriausi santaruose, su siuntimu ir tai turiu visu tyrimu ir diagnoziu atsakymus savo rankose
gyd privalo duoti tyrimu atsakymus ir parasyti diagnoze, kuria jis mato pagal esama situacija, tyrimai juk reikalingi ir tolimesniam sekimui, kaip viskas eisis-progresuos ar ne
aisku, jei dirbi ir nera laiko, galima moketi pinigus, bet as visoms patariu-geriau jau toje pacioje istaigoje, ar tai santarai ar KMU butu, tie patys medikai dirba, o jei reikes operacijos, tada ir siuntima be vargo galima pasiimti....
uzdegima rodo, jei atliko ATPO tyrima,
lasteliu pakitimus rodo tik biopsija, ar dure su adata i mazga ir eme gabaleli skydlaiukes?
mano patarimas-susirink visus duomenis is jo ir parasyk, ziuresim ka jis tau rado....
beje, yra toks puslapis-sorpo.lt, ten labai aiskiai parasyta apie skydlaiukes hormonus ir ju sutrikimus....
nesijaudink, nosyte i virsu ir pirmyn:)
ir parasyk, kaip sekasi:)
Papildyta:
QUOTE(Matrioskina @ 2011 02 09, 21:02)
Ar galit trumpai papasakoti, kaip atliekamos "jodo" proceduros? Ir del ko jos? Kas kiek laiko ir koki laikotarpi daromos? Kuo padeda ir kuo pakenkia organizmui?
sveika Matrioska, visu pirma nusiramink, kenkia tavo leliui ir tau paciai:)
butinai pasidaryk hormonu tyrimus, cia daug nestukiu geria , jei reikia hormonus ir isnesioja ir pagimdo sveikus mazylius,
o viska spresi, ka su cista daryti po gimdymo ir maitinimo, juk vel ivyks didelis hormonu persitrarkymas, gal gi kaskas ir pasikeis....
ir visai nesupratau tavo klausimo apie jodo gerima, jis skiriamas tik labai retai arba skydlaiukes vezio gydymui......
linkiu nesusalti:)))