QUOTE(sirenita @ 2011 03 28, 15:49)
Labukas...
Mane irgi siandiena paleido...
Ne ten matei kita moteri:)as siektiek uz ja jaunesne,juodaplauke:)
Ant juodos sofkutes sededavau su ja kartu daznai:)
Tavo Mb turbut maciau ne viena karta:)Nes vienintelis su mumis ejo jaunas vyrukas i perisismus,ir koridoriuje vis sutikdavom
Na o dbr papasakosiu apie operacija...
Viskas pavyko gerai...Baimes aisku buvo daugiau negu galbut reikejo
Jau pirma diena po operacijos PENKTADIENI ejau i tuoleta,geriau jogurtuka,o sestadieni Jau vaiksciojau kolidoriais pastoviai

Vis nesigulejo toj palatoj,moteru buvo daug berods 8

Beje kaip ir zadejo pasalino puse skydliaukes,extra tyrimas nieko blogo nerode,tai ka lauksiu laisko,ir galutinio atsakymo
Sveika sugįžus. Aš saviškį šiandien parsivežiau irgi. Taip tai mano vyruką perrišimuose matei. Mes jau spėjom su juo apkalbėt, kuri čia galėtum tu būt.
Smagu, kad ir tau viskas gerai. Beje, ar išrašant davė gydytojas kokius dokumentus, t.y. išrašą? Ar sakė paštu su citologiniu į namus atsius? Nes MB davė tik biuletenį.
Dėl randų, tai po pirmosios operacijos ( pilvo) tepiau su spec. Tai randas dabar tooks baisus

. Išsiplėtęs net. O po antrosios (irgi pilvo) netepiau, tai labai siauras liko. Beje irgi Krasauskas operavo. Jei jau kiltų noras tepti, tai tik daug vėliau, kai vidiniai audiniai gerai sugis. Nes bijau, kad tai ir davė audinių suminkštėjimą ir išsitempimą man. Mano krikrtamotė sumaniai slėpė randą po platoka grandinėle arba masyvesnius karolius užsivyniodavo. o be to tai netgi madinga. Nereiks ir golfų.