Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos - XIV

QUOTE(Inga04 @ 2010 09 11, 12:26)
Merginos neisizeiskite,buvo gerai pastebeta,jog si tema yra skirta butent skydliaukes veziui,nes ziuriu jau dauguma nukrypo i sona visai ne su vezinem problemom.
Saulyra,taip invalidumas priklauso,cia seimos gydytoja sutvarko visus reikiamus dokumentus.

Tai nori pasakyti, kad eitume is cia, jei ne vezys? unsure.gif
Formaliai tikrai esi teisi cool.gif, bet zmones cia ateina bendrauti ir pries operacijas, tyrimus, kada dar nera aisku - vezys ar ne vezys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dagilis: 14 rugsėjo 2010 - 13:39
QUOTE(maskatukas @ 2010 09 14, 12:39)
sveika, nezinau kaip tu ziuri i papildus, bet mane ant koju pastate Alkymer, tikrai nepigus, jei vartosi 3 men, kaip nurodyta pakuoteje,
siuo metu euro vaistineje akcija papildui Evelor, vaistazoliu pagringu, vokieciu gamybos, jis atseina pigiau, 3 men 83 lt,
patikek, tikrai nesu farmacininke ar kitaip jimes priklausanti, tiesiog labai domiuosi
neklausiau daktaru , pati geriau pries operacija ir po jos Alkymer,
tau sis jodas vienintelis ar bus dar ir daugiau?

Aciu uz patarimus,
tik nezinau, ar man ju reikia, turiu omeny papildus. Kazkodel visos skundziasi pablogejusia savijauta. As to nejauciu. Nejauciau nei iki operacijos, nei po jos, nei po jodo. Tiroksina turejau gert dar nuo ankstyvos jaunystes, bet gerai jauciausi ir negeriau. Tik dabar, vasari, pasitikrinus sveikata ir endokrinologei echoskopijos metu radus guzeli, pradejau ji gert. Jei ne daktare, tikriausiai ir buciau vaiksciojus dar ilgai su tuo guzeliu, nes jo neimanoma buvo uzciuopti. Pati stebiuosi, kad jauciuosi puikiai, gal siek tiek issiblaskius. Gal todel, kad dar nedirbu, o sedziu su savo ziogeliu namuose, gal nepavargstu taip kaip darbe, nezinau.
Jodas dar bus lapkrity, o kiek dar, paaiskes toliau. Kolkas yra tik vienas zidinukas, nors pasalinti ir lifmazgiai. Bet labai tikiuosi, kad viskas bus gerai, labai laiku pastebetas mano guzelis.
O kaip pati jautiesi? Gal blogumas ateina su laiku?
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2010 09 14, 15:31)
Tai nori pasakyti, kad eitume is cia, jei ne vezys?  unsure.gif
Formaliai tikrai esi teisi  cool.gif, bet zmones cia ateina bendrauti ir pries operacijas, tyrimus, kada dar nera aisku - vezys ar ne vezys.

Nu jo.... unsure.gif Kiek anksciau cia buvo Skydliaukes problemos tema nr.14 - dabar cia tik vezys.
As labai tikiuosi, kad man ne vezys - tai kaip supratau...cia as nepageidaujama.
Sekmes visoms!
Atsakyti
QUOTE(protas99 @ 2010 09 14, 17:01)
Nu jo.... unsure.gif Kiek anksciau cia buvo Skydliaukes problemos tema nr.14 - dabar cia tik vezys.
As labai tikiuosi, kad man ne vezys - tai kaip supratau...cia as nepageidaujama.
Sekmes visoms!

Ai merginos ,nepulkit i krastutinumus,as tik pastebejau ir tiek,niekas jusu niekur neveja,bendraukit kiek tik norit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inga04: 14 rugsėjo 2010 - 18:31
QUOTE(Inga04 @ 2010 09 14, 18:19)
Ai merginos ,nepulkit i krastutinumus,as tik pastebejau ir tiek,niekas jusu niekur neveja,bendraukit kiek tik norit.

Reikia visada pagalvot prieš parašant. Nenuostabu, kad turintys sveikatos problemų žmonės, visada reaguoja jautriau į viską. Šiaip aš supratau, kad tema yra apie skydliaukę: vėžį, operaciją, problemas. Na pas mane kol kas vežio rasta nebuvo, bet operacija ir problemos yra. Tai net nesupratau, kad ši tema man netinkama. Bet iš jūsų posto ankstesnio, tai visos pasijutom taip, tarsi jums tikrai trukdytų čia kasnors pasisakyt doh.gif Toks vaizdas, kad temos neužtenka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylimukas @ 2010 09 15, 08:22)
Reikia visada pagalvot prieš parašant. Nenuostabu, kad turintys sveikatos problemų žmonės, visada reaguoja jautriau į viską. Šiaip aš supratau, kad tema yra apie skydliaukę: vėžį, operaciją, problemas. Na pas mane kol kas vežio rasta nebuvo, bet operacija ir problemos yra. Tai net nesupratau, kad ši tema man netinkama. Bet iš jūsų posto ankstesnio, tai visos pasijutom taip, tarsi jums tikrai trukdytų čia kasnors pasisakyt doh.gif Toks vaizdas, kad temos neužtenka doh.gif

Niekas man netrukdo,cia buvo tiki pastebejimas,ir nebuitina cia moralu rasyt,bendraukit i sveikata,temos visiems uzteks,aptsiprasau labai kad isiterpiau taip.Beje tokoi pastebejimu buvo jau ir ankstesniose temose,tik dabar as blogiausia,labai atsiprasau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inga04: 15 rugsėjo 2010 - 11:06
Merginos, nesipykim ax.gif
Koks skirtumas, vezys ar ne. Juk siuo metu jo nera, o po pusmecio kaip dievas duos verysad.gif . Juk svarbiausia rast atsakymus i rupimus klausimus, nes daktarai neturi laiko su mumis plepeti smile.gif As asmeniskai viska radau, skaitydama jusu mintis. Aciu jums, kad dalinotes savo abejonem ir patyrimais. Neturincios vezio gal labiau prades savimi rupintis, ko savo laiku nedariau as.
Visom mums tik sveikatos ir istvermes!
Atsakyti
QUOTE(Inga04 @ 2010 09 15, 13:05)
Niekas man netrukdo,cia buvo tiki pastebejimas,ir nebuitina cia moralu rasyt,bendraukit i sveikata,temos visiems uzteks

Na ir puiku, kad viskas atsistate i savo vietas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

As esu uz tai, kad pries klausiant -visada sveika pasieskoti praeitose temose: ten surandu beveik visus atsakymus i savo klausimus biggrin.gif INga04, puikiai, suprantu, kad "senbuvems" atsibosta kartoti tuos pacius klausimus ir atsakymus. Taciau bukime pakantus kitiems - juk skydliaukes ligos veikia ir galva ir sirdi...
Patikekite, tokio palaikymo ir konsultaciju, kokias gauname siame forume is jusu - negausime net pas geriausia gydytoja. Tad ir palaikykime viena kita - taip gyventi lengviau thumbup.gif

O as vel atkritau verysad.gif verysad.gif verysad.gif Visiskai netiketai sianakt sirdis vel atsidure gerkleje verysad.gif verysad.gif Vos ora gaudziau.... O atrodo visiskai sekmingai sveikau: geriau vaistus, nesinervinau ir BAC schmoll.gif Nakti turejau klaikia.. Net MB buvo issigandes kai kvepavau, kaip suniukas po ilgo begimo.Nieko nebesuprantu...
Atsakyti
na skirta veziu sergantiems bet virsuje parasyta skyliaukes problemos vezys, po operaciju ir sutrikimai tai kaip ir ne vien veziui bent jau kai radau se tema nebuvo parasyta kad vien tam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyra @ 2010 09 14, 15:59)

sveika Saulyra, man aplamai kol rado skydlaiuke, pabuvojau visose ligoninese, neeilinis atvejis buvau, sirdies priepuoliai budavo, du men is namu niekur nejau, nes buvo labai silpna, galva svaigo, atrode tuoj nualpsiu, laukaiu operacijos kaip isganymo, o slydliauke nuaugo i plaucius, pasuko traceja i sona, beje, mazai kas tikejo kad nebus vezio, bet sirdi tyre, vel tirs, pas mane matomai buvo suaktyvejusi ji, bet vidine,
ai. bet jau visaks praejo, tik labai ilgai jegos man grista, svoris po truputi auga,
o jei tau nebuvo silpna , tai manau ir nebus, tik krauja sek, juk jodas veikia ,
vaikai dideli, vyras geras, viskas gerai:)

Papildyta:
QUOTE(protas99 @ 2010 09 15, 15:22)

sveika mieloji protas 99, suprantu tave kaip niekas kitas, man sirdis lipo vos ne metus, man aplamai skydliuake is lempos rado:))))
patarimas, pasidaryk nors TTh, gal vel pakito ir duoda tokius permusimus, tada teks vel didinti metizolio doze,
tu bent kaska sirdelei naudoji?
beje, jei su pinigeliais normaliai, pasidaryk, kali, magni gal vel ju labai truksta ir sirdele streikuoja, o spaudimas tavo kaip?
laikykis mieloji, laikykis

Papildyta:
QUOTE(Inga04 @ 2010 09 15, 12:05)

sveika inga04,
viskas gerai, svarbiausia, kad mes esame kartu ir padedam viena kitai:)
Atsakyti
sveikos mielos merginos, po daktaru grizau be nuotaikos,
tth 40, kada norma 4, hipotireoze ryski:(
padidinti negali labai daug tyroksino, nes sirdele ir taip greitai plaka.......
gal kam nors taip yra buve, po operacijos praejo 2,5 men.....
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2010 09 16, 14:24)
sveikos mielos merginos, po daktaru grizau be nuotaikos,
tth 40, kada norma 4, hipotireoze ryski:(
padidinti negali labai daug tyroksino, nes sirdele ir taip greitai plaka.......
gal kam nors taip yra buve, po operacijos praejo 2,5 men.....

O, maskatuk, laikykis 4u.gif
Oje, pasirodo ir isoperavus problemos tesiasi g.gif Nelabai as cia suprantu, kaip taip tau gali buti? Cia nuo sirdies taip? Organizmui tavo reikia daugiau tyroksino, o negali gerti, nes blogai veikia sirdi? Ar teisingai supratau? Tai ka daryti?
Atsakyti