Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos - XIV

QUOTE(chimera @ 2010 09 09, 08:33)
Sveikos,
Su medicina tai jau taip... Man vaikystej/paauglystėj  jau vos neišoperavo mazgelių kažkokių, kurie, pasirodo, net neegzistavo  doh.gif  Gerai, kad kitai gydytojai pasirodė įtartina iš kur jie čia taip atsirado ir ištyrė viską pakartotinai ir nuodugniai.

Ačiū už patarimą, bandysim taip ir padaryt  4u.gif

Gerai, kad šiais laikais yra galimybė internete pasikonsultuot visais gyvenimo atvejais.

O dėl pakišukų, tai turiu ir aš patitį nemažą, onkologiniame... Bendrai negaliu pasakyt, kad buvo labai tikimasi gaut, bet buvo ir tokių, kurie ėmė, žinodami, kad niekuo nepadės ir atvirai ta sakė  unsure.gif
Jau nekalbu apie patarimus žmoniškus, ar konsultaciją apie tavo paties situaciją ko nepaklausi, to negausi  doh.gif  Siaubų siaubas... Tik iš kitų likimo draugų daugiau gali sužinot nei iš medikų...

sveiki, parasykit, kaip seksis? ir biopsijos nebijokit pasidaryti, netgi bus ka su kuom palyginti, jei dare ir Anyksciuose,
dar klausimas, ar mama turejo nors viena onkologini susirgima ar bent maziausia itarima sia linkme , kuriame nors organe?
taigi sekmes ir laikykites
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2010 09 09, 09:24)
sveiki, parasykit, kaip seksis? ir biopsijos nebijokit pasidaryti, netgi bus ka su kuom palyginti, jei dare ir Anyksciuose,
dar klausimas, ar mama turejo nors viena onkologini susirgima ar bent maziausia itarima sia linkme , kuriame nors organe?
taigi sekmes ir laikykites

Biopsija tai jai darė Vilniuje, nieko nerado, tik echoskopija Anykščiuose, dar darė kraujo tyrimą dėl antikūnių Vilniuje, bet atsakymo dar nežino, sakė mama prašys dar kad echoskopija ta pati gyd. Vilniuje padarytų.

Onkologinių neturėjo ir neįtaria jai.

Parašysiu būtinai, kaip seksis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chimera @ 2010 09 09, 10:05)
Biopsija tai jai darė Vilniuje, nieko nerado, tik echoskopija Anykščiuose, dar darė kraujo tyrimą dėl antikūnių Vilniuje, bet atsakymo dar nežino, sakė mama prašys dar kad echoskopija ta pati gyd. Vilniuje padarytų.

Onkologinių neturėjo ir neįtaria jai.

Parašysiu būtinai, kaip seksis  4u.gif

sveiki dar karta, pagal tai ka parasete, matomai jai iitaria imunini pacios skydliaukes uzdegima, ten painus reikalas, patys medikai nezino nuo ko jis kyla,
kiek zinau, jis gydomas prednizolonu, bet neoperuojamas,
o kaip pati skyiauke dirba, ar suaktyvejusi veikla ar susilpnejusi ar normali, nes man toks vaizdas susidare, kad jie patys nezino kas jai yra...
kada turesite diagnoze, meginkite ja parasyti man i cia, meginsiu lietuviskai aiskinti, kas prie ko
sekmes;)
Atsakyti
Sveikos, aš šiandien grįžau iš ligoninės - jau be skydliaukės, operacija praėjo sklandžiai, tik narkozę sunkiai pakėliau, o šiaip lyg ir viskas gerai, jau vaikštau, valgau ir pan. (šiandien trečia diena po operacijos) tik dar kiek apsiblausus, greit pavargstu.
Kaip tik skaičiau jūsų mintis apie pakišas - turiu pasigirti, jog mano chirurgas griežtai atsisakė ją imti, anesteziologė taip pat nesudarė galimybės jos paduot (kalbėjo su manim tik prie pašalinių žmonių) taip ir likau niekam nieko nepakišus hihihi.gif Bet nesijaučiu prasčiau prižiūrėta ar nepakankamai gydyta, tik dėl to nedarbingumo uždarymo akys išoko, kai daktarėlis pasiūlė jau ateinantį trečiadienį jį užsidaryti ir keliauti į darbą, manau dar kiek per anksti būtų... o ryt jau laukia pirma tiroksino dozė, bandysim kažkaip su juo susidraugaut smile.gif
Papildyta:
QUOTE(asta29 @ 2010 09 08, 11:42)
Aciu labai Teletabio muzai ir Protas 99,
Jusu patarimai yra neikainojami. Nes kai pastate prieš fakta, kuris skambejo taip, kad arba pirkis tokius vaistus arba mirk, tai buvo tikrai kraupu. O kaip ir saket israse ta vaistuka is P raides, niekaip neisimenu pavadinimo. Dabar dar meginu kita varianta, pageriau vaistu nuo alergijos ir meginu vel gerti metizoli, jei jau dabar bers tai tikrai reikes vaista pasikeisti. Tik deja musu laikais turi buti pats sau gydytojas, tai kai reikes eiti pas endokrinologa pasiklausiu jei ka apie Jusu pasiukytus vaistus.
Labai dekoju dar karta, po Jusu atsakymu net lengviau paliko, o tai jau buvo neviltis uzpuolusi.

Bandykite, nors kiek žinai metizolis daugeliui netinka, jei visgi siūlys propicilį klauskitė dėl jo atmainos, manau rasite kas Jums parvežtų vaistukus iš Lenkijos, vistiek gerokai pigiau išeis, jeigu ką, pas mane taipogi užsiliko viena nepradėta pakuotė, kurios man jau nebereiks, galėčiau parduoti, bet, kaip jau ir minėjau, pirmiau pasikonsultuokite su savo endokrinologu
Atsakyti
QUOTE(Teletabio mūza @ 2010 09 09, 13:51)

Bandykite, nors kiek žinai metizolis daugeliui netinka, jei visgi siūlys propicilį klauskitė dėl jo atmainos, manau rasite kas Jums parvežtų vaistukus iš Lenkijos, vistiek gerokai pigiau išeis, jeigu ką, pas mane taipogi užsiliko viena nepradėta pakuotė, kurios man jau nebereiks, galėčiau parduoti, bet, kaip jau ir minėjau, pirmiau pasikonsultuokite su savo endokrinologu

Aciu labai, butinaiusiai taip ir padarysiu. Siandien uzsisakiau 100 tabl. propicilio, nes vakar alergija vel prasidejo, taip kad abejoniu beveik neliko, kad metazolis yra alergijos kaltininkas. Po pirmos propicilio sunaudjimo dozes eisiu pas endokrinologa ir butiniausiai pasiklausiu del thyrosano, o tada parasysiu Jums i AZ.
Sveikatoms Jums didziausios ir linkejimai kuo greiciau pasveikti ir grizti prie normalaus gyvenimo, be jokiu varginanciu bedu
Atsakyti
QUOTE(Teletabio mūza @ 2010 09 09, 12:51)
Sveikos, aš šiandien grįžau iš ligoninės - jau be skydliaukės, operacija praėjo sklandžiai, tik narkozę sunkiai pakėliau, o šiaip lyg ir viskas gerai, jau vaikštau, valgau ir pan. (šiandien trečia diena po operacijos) tik dar kiek apsiblausus, greit pavargstu.
Kaip tik skaičiau jūsų mintis apie pakišas - turiu pasigirti, jog mano chirurgas griežtai atsisakė ją imti, anesteziologė taip pat nesudarė galimybės jos paduot (kalbėjo su manim tik prie pašalinių žmonių) taip ir likau niekam nieko nepakišus  hihihi.gif  Bet nesijaučiu prasčiau prižiūrėta ar nepakankamai gydyta, tik dėl to nedarbingumo uždarymo akys išoko, kai daktarėlis pasiūlė jau ateinantį trečiadienį jį užsidaryti ir keliauti į darbą, manau dar kiek per anksti būtų... o ryt jau laukia pirma tiroksino dozė, bandysim kažkaip su juo susidraugaut smile.gif
Papildyta:

sveika Teletabio muza, nesupratau, man liepe tiroksina gerti po 10 dienu,,o biuleteni tese 2 men....hmmm, idomu kodel taip viskas skyriasi?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2010 09 09, 15:49)
sveika Teletabio muza, nesupratau, man liepe tiroksina gerti po 10 dienu,,o biuleteni tese 2 men....hmmm, idomu kodel taip viskas skyriasi?

O man tiroksina liepe jau antra diena po operacijos gerti biggrin.gif
I darba po savaites, ispjovus skydliauke blink.gif Jie gal nesveiki, tie daktarai??????????
Teletabio muza, reikalauk grieztai, nes turi normaliai pasveikti, atsistatyti ir kad neprikibtu jokios infekcijos, jegas turi atgauti. Na toks jausmas, kad medikai kuo toliau, tuo labiau nuzmogeja lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos ,
jungiuosi ir as prie jusu burelio. Skydliauke isoperuota, kadangi rasta veziniu lasteliu. Tik antradieni grizau po jodo. Kodel ne viena nerasete, kad ten beprotiskai salta? blink.gif Vienutes aplinka siaip ne taip istveriau, bet is po antklodes neislindau visas keturias dienas, dar ir dabar niekaip nesusylu. Matau, kad diskutuojate del biuleteniu. Su manimi kartu operuota mergina nedarbinguma gavo tris menesius. O jus nesidomejote, ar mums po jodo nepriklauso invalidumas?
Atsakyti
QUOTE(saulyra @ 2010 09 10, 16:14)
Sveikos ,
jungiuosi ir as prie jusu burelio. Skydliauke isoperuota, kadangi rasta veziniu lasteliu. Tik antradieni grizau po jodo. Kodel ne viena nerasete, kad ten beprotiskai salta? blink.gif  Vienutes aplinka siaip ne taip istveriau, bet is po antklodes neislindau visas keturias dienas, dar ir dabar niekaip nesusylu. Matau, kad diskutuojate del biuleteniu. Su manimi kartu operuota mergina nedarbinguma gavo tris menesius. O jus nesidomejote, ar mums po jodo nepriklauso invalidumas?

sveika mieloji, matai, tas skyrelis visu pirma buvo ir skirtas skydliaukes veziui, bet po to atejo daug merginu su ivairiomis skydliaukes bedomis, su visiskai pasalintomis skydliaukemis, tai dabar draugaujam visos:)
jei turi kantrybes , perskaityk visa sena tema, ten kiek pamenu, tikrai bus merginu, kurios pernese joda ir net po kurio laiko vaikuciu susilauke
as po operacijos jau trecias men, vezio nerado, bet yra kitu problemu,
o invalidumas tikrai priklauso, jei turi protinga seimos gydytoja, ji tau viska turetu sutvarkyti ir paruosti medziaga komisijai, kada laukiau operacijos , gydytoja pasake, kad jei ras vezi, tvarkysim dokumentus invalidumui
beje, kiek esu skaiciusi, merginos pries joda, laikosi priesjodines dietos ar kasko panasaus,
as esu labai dekinga cia sutiktoms merginoms, jos padejo istverti visus sunkumus
laikykis ir stiprek:)
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2010 09 11, 08:33)
sveika mieloji, matai, tas skyrelis visu pirma buvo ir skirtas skydliaukes veziui, bet po to atejo daug merginu su ivairiomis skydliaukes bedomis, su visiskai pasalintomis skydliaukemis, tai dabar draugaujam visos:)
jei turi kantrybes , perskaityk visa sena tema, ten kiek pamenu, tikrai bus merginu, kurios pernese joda ir net po kurio laiko vaikuciu susilauke
as po operacijos jau trecias men, vezio nerado, bet yra kitu problemu,
o invalidumas tikrai priklauso, jei turi protinga seimos gydytoja, ji tau viska turetu sutvarkyti ir paruosti medziaga komisijai, kada laukiau operacijos , gydytoja pasake, kad jei ras vezi, tvarkysim dokumentus invalidumui
beje, kiek esu skaiciusi, merginos pries joda, laikosi priesjodines dietos ar kasko panasaus,
as esu labai dekinga cia sutiktoms merginoms, jos padejo istverti visus sunkumus
laikykis ir stiprek:)

Merginos neisizeiskite,buvo gerai pastebeta,jog si tema yra skirta butent skydliaukes veziui,nes ziuriu jau dauguma nukrypo i sona visai ne su vezinem problemom.
Saulyra,taip invalidumas priklauso,cia seimos gydytoja sutvarko visus reikiamus dokumentus.
Atsakyti
Aciu merginos, bandysiu eit pas savo daktare ir tvarkytis. "Lycni" pinigai nepamaisytu smile.gif . O kas liecia vaikuti, tai nezinau. Siaip ne taip per vargus savo ziogucio susilaukiau, ir tikriausiai niekada nepamirsiu to baisaus jausmo, kai laukiau genetinio tyrimo atsakymo. Esu jau nebe jaunikle, man jau 38m. Laukti dar pora metu, kol pasisalins jodas ir ryztis gimdyti, nezinau..na bet niekada negali zinoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyra @ 2010 09 13, 15:05)
Aciu merginos, bandysiu eit pas savo daktare ir tvarkytis. "Lycni" pinigai nepamaisytu smile.gif . O kas liecia vaikuti, tai nezinau. Siaip ne taip per vargus savo ziogucio susilaukiau, ir tikriausiai niekada nepamirsiu to baisaus jausmo, kai laukiau genetinio tyrimo atsakymo. Esu jau nebe jaunikle, man jau 38m. Laukti dar pora metu, kol pasisalins jodas ir ryztis gimdyti, nezinau..na bet niekada negali zinoti smile.gif

sveika, nezinau kaip tu ziuri i papildus, bet mane ant koju pastate Alkymer, tikrai nepigus, jei vartosi 3 men, kaip nurodyta pakuoteje,
siuo metu euro vaistineje akcija papildui Evelor, vaistazoliu pagringu, vokieciu gamybos, jis atseina pigiau, 3 men 83 lt,
patikek, tikrai nesu farmacininke ar kitaip jimes priklausanti, tiesiog labai domiuosi
neklausiau daktaru , pati geriau pries operacija ir po jos Alkymer,
tau sis jodas vienintelis ar bus dar ir daugiau?
Atsakyti