QUOTE(chimera @ 2010 09 09, 08:33)
Sveikos,
Su medicina tai jau taip... Man vaikystej/paauglystėj jau vos neišoperavo mazgelių kažkokių, kurie, pasirodo, net neegzistavo
Gerai, kad kitai gydytojai pasirodė įtartina iš kur jie čia taip atsirado ir ištyrė viską pakartotinai ir nuodugniai.
Ačiū už patarimą, bandysim taip ir padaryt
Gerai, kad šiais laikais yra galimybė internete pasikonsultuot visais gyvenimo atvejais.
O dėl pakišukų, tai turiu ir aš patitį nemažą, onkologiniame... Bendrai negaliu pasakyt, kad buvo labai tikimasi gaut, bet buvo ir tokių, kurie ėmė, žinodami, kad niekuo nepadės ir atvirai ta sakė
Jau nekalbu apie patarimus žmoniškus, ar konsultaciją apie tavo paties situaciją ko nepaklausi, to negausi
Siaubų siaubas... Tik iš kitų likimo draugų daugiau gali sužinot nei iš medikų...
Su medicina tai jau taip... Man vaikystej/paauglystėj jau vos neišoperavo mazgelių kažkokių, kurie, pasirodo, net neegzistavo

Ačiū už patarimą, bandysim taip ir padaryt

Gerai, kad šiais laikais yra galimybė internete pasikonsultuot visais gyvenimo atvejais.
O dėl pakišukų, tai turiu ir aš patitį nemažą, onkologiniame... Bendrai negaliu pasakyt, kad buvo labai tikimasi gaut, bet buvo ir tokių, kurie ėmė, žinodami, kad niekuo nepadės ir atvirai ta sakė

Jau nekalbu apie patarimus žmoniškus, ar konsultaciją apie tavo paties situaciją ko nepaklausi, to negausi

sveiki, parasykit, kaip seksis? ir biopsijos nebijokit pasidaryti, netgi bus ka su kuom palyginti, jei dare ir Anyksciuose,
dar klausimas, ar mama turejo nors viena onkologini susirgima ar bent maziausia itarima sia linkme , kuriame nors organe?
taigi sekmes ir laikykites