Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Adrija1 @ 2010 08 06, 22:22)
Labas vakaras, merginos, jungiuosi ir as prie Jusu. Rugseji planuojame pirmaji IVF'a, nuo siandien pradejau gerti kontraceptikus, kad kiausides pailsetu. Ar tureciau atsakyti i kazkokius klausimus satistikai?

Grazaus Jums savaitgalio smile.gif ir visoms SEKMES  thumbup.gif musu nelengvame kelyje!

nagi sirdele, pereinam i situs namukus abi is IUI, kazkaip ,sunku pradeti...ten jau kuri laika buvom kaip namuose, ir viskas baigesi verysad.gif
ir as pradedu si sunku kelia i nestuke.gif cia, si menesi ilsiuosi, zodziu nieko pagal grafika blush2.gif , darausi tyrimus ir rugseji, tikiuosi, - startuoti su 1IVF smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amberlina @ 2010 08 06, 12:03)
nagi sirdele, pereinam i situs namukus abi is IUI, kazkaip ,sunku pradeti...ten jau kuri laika buvom kaip namuose, ir viskas baigesi  verysad.gif
ir as pradedu si sunku kelia i  nestuke.gif  cia, si menesi ilsiuosi, zodziu nieko pagal grafika  blush2.gif , darausi tyrimus ir rugseji, tikiuosi, -  startuoti su 1IVF   smile.gif

Sveikute, nieko- svarbiausia- rezultatas, o ten mergaites visad mus siltai priims smile.gif

As tokiame paciame rezime, o rugseji startuoju su stimuliacija ir IVF. Kur Tu planuoji darytis? As VK pas M.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrija1: 07 rugpjūčio 2010 - 12:53
Adrija1, irasiau sarasiukin 4u.gif
amberlina, o tave jau irgi galima rugsejui rasyt? ax.gif
abiems po vilties 4u.gif 4u.gif
inmama, drasos ir stiprybes siandiena wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 09 rugpjūčio 2010 - 08:34
QUOTE(RositaK @ 2010 08 08, 22:32)
Adrija1, irasiau sarasiukin  4u.gif
amberlina, o tave jau irgi galima rugsejui rasyt?  ax.gif
abiems po vilties  4u.gif  4u.gif
inmama, drasos ir stiprybes siandiena  wub.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aciu, RositaK smile.gif

Inmama, prisidedu prie Rositos linkejimu! wub.gif
Atsakyti
Inmama, laikom kumstukus uz tave wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2010 08 07, 12:53)
Sveikute, nieko- svarbiausia- rezultatas, o ten mergaites visad mus siltai priims smile.gif

As tokiame paciame rezime, o rugseji startuoju su stimuliacija ir IVF. Kur Tu planuoji darytis? As VK pas M.

labu,

as taip pat VK pas gyd. Meskauskiene rugseji rengiuosi IVF mirksiukas.gif . kol kas geriu kontraceptines ir laukiu apziuros 27 d.
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2010 08 09, 01:06)
labu,

as taip pat VK pas gyd. Meskauskiene rugseji rengiuosi IVF  mirksiukas.gif . kol kas geriu kontraceptines ir laukiu apziuros 27 d.

La. As taip pat turiu apziura 27d. smile.gif 13val.
Atsakyti
Merginos turiu klausima:gal kuri esat airijoje pirkusios crinone,ar yra ten jo,o gal kitaip vadinasi?Ir jeigu daretes LT IVF,tai ar ten galiojo receptas is LT?
Nes man jau padare punkcija vakar, o treciadieni sodinimas,tai gyd.liepe susizinot apie vaistus.
Atsakyti
QUOTE(daivukas27 @ 2010 08 09, 15:52)
Merginos turiu klausima:gal kuri esat airijoje pirkusios crinone,ar yra ten jo,o gal kitaip vadinasi?Ir jeigu daretes LT IVF,tai ar ten galiojo receptas is LT?
Nes man jau padare punkcija vakar, o treciadieni sodinimas,tai gyd.liepe susizinot apie vaistus.

As Anglijoj pirkau crinone,pavadinimas tas pats.Airijoj irgi turetu buti.
Su receptais nezinau kaip,bet manau problemu neturetu kilti,bent LT gydytojai man sake,jei nenores parduoti galima i teisma vos ne kreiptis.Tik aisku mokesi jau kaip privataus recepto kaina.

http://www.medicines...ne vaginal gel/

tikrai bus,va serono atstovai dubline smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 09 rugpjūčio 2010 - 17:04
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 08 09, 15:57)
As Anglijoj pirkau crinone,pavadinimas tas pats.Airijoj irgi turetu buti.
Su receptais nezinau kaip,bet manau problemu neturetu kilti,bent LT gydytojai man sake,jei nenores parduoti galima i teisma vos ne kreiptis.Tik aisku mokesi jau kaip privataus recepto kaina.

Aciu uz atsakyma mirksiukas.gif ,bandysiu gaut recepta ten airijoje
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 08 06, 20:05)
Aš vietoj 4u.gif

Sveikinimai pamačius mažiuką savo wub.gif Laukiu ir aš šito momento wub.gif  wub.gif

Aš nuo vakar stimuliuojuos su Menopur, pirma apžiūra pirmadienį. Nu bet ir vargo su tais vaistais doh.gif Bent jau palyginimus su Pugeron doh.gif Nepavyks man savaitgalį nepabudus susileisti kaip kad Suprefact susileidžiu visa apsimiegojus schmoll.gif  blush2.gif

sekmes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(daivukas27 @ 2010 08 09, 17:52)

oo, saunuole!enrgingu stipruoliu per sias kelias dieneles 4u.gif wub.gif irasiau sarasiukin ax.gif o cia pirmas jusu IVF?
Atsakyti