Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(RositaK @ 2010 08 09, 17:34)
oo, saunuole!enrgingu stipruoliu per sias kelias dieneles  4u.gif  wub.gif irasiau sarasiukin  ax.gif o cia pirmas jusu IVF?

Taip pirmas ir atliekamas BAK-e.Na tikiuosi,kad is 13 apsivaisinusiu bus ka ir uzsaldyt smile.gif
Atsakyti
labukas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Adrija1 @ 2010 08 07, 13:53)
Sveikute, nieko- svarbiausia- rezultatas, o ten mergaites visad mus siltai priims smile.gif

As tokiame paciame rezime, o rugseji startuoju su stimuliacija ir IVF. Kur Tu planuoji darytis? As VK pas M.

as Kauno VK pas Verbickiene , stimuliacija pradesiu su ja, o visas IFV supratau, kad bus Vilniuje smile.gif
Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2010 08 09, 09:32)
Adrija1, irasiau sarasiukin  4u.gif
amberlina, o tave jau irgi galima rugsejui rasyt?  ax.gif
abiems po vilties  4u.gif  4u.gif
inmama, drasos ir stiprybes siandiena  wub.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

manau, kad galima mirksiukas.gif ,
laukiu memiu, ir jei tik viskas ok iskart pradedam stimuliacija, taigi rugseji startuosiu , bet jau imu nerimauti, apie IUI jau zinojau viska, o va apie IVF - maziau... treciadieni bandysiu skambinti i VK ir klausti tyrimu rezultatu, bet ar gali buti kasnors blogai, jog nepradedu stimuliacijos g.gif
Papildyta:
QUOTE(daivukas27 @ 2010 08 09, 17:52)
Nes man jau padare punkcija vakar, o treciadieni sodinimas

sekmes tau biggrin.gif
Atsakyti
Viktoriuk, kaip tau sekasi. Žinok aš tave tempiu iš šio skyrelio į kitą, taip, kad stenkis nepavesti manęs. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(inmama @ 2010 08 06, 16:21)
nulekiau nusipirkau zibor vaistuku dar porcijike, o pirmadieni tik eisiu darytis hcg, o kadangi cia viskas vyksta siauliuose, tai atsakymas bus tik antradieni  4u.gif

laukiam geru naujienu bigsmile.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 08 10, 05:38-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2010 08 10, 05:38)
Viktoriuk, kaip tau sekasi. Žinok aš tave tempiu iš šio skyrelio į kitą, taip, kad stenkis nepavesti manęs.  wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif Nepavesiu, pažadu biggrin.gif Aš badausi, vakar buvau apžiūroj, bet kad nieko man ten nepasakė. Matomai, stimuliuojasi gerai, nes paliko tą pačią dozę ir reikia ateiti penktadienį. Punkcija numatyta kitą trečiadienį ax.gif Stengiuos gyventi šia diena ir per daug nesigilinti į nieką, kad stogas nenuvažiuotų ax.gif

O jūs jau kokie dideli bigsmile.gif Ar pasitvirtino berniukas pas tave? ax.gif
Atsakyti
inmama kaip tau sekasi?
Atsakyti
taip taip, inmama, prasom prisiduoti, numirsim tuoj is nekantrumo mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 08 10, 07:38-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2010 08 10, 07:38)
Viktoriuk, kaip tau sekasi. Žinok aš tave tempiu iš šio skyrelio į kitą, taip, kad stenkis nepavesti manęs.  wub.gif

ziuriu i tavo liniuote ir gera darosi wub.gif
Atsakyti
sveiki, laukiu vis dar atsakymo, pati jau nebegaliu ax.gif
pasiskambinau pries 20 min, sake siunciam jau ats el pastu... kazkodel nepasake atsakymo telefonu... jau spejau pati parashyti jiems laishka, tipo kur mano ats smile.gif
laukiu g.gif
Papildyta:
merginos mano HCG 75,3 smile.gif siuo momentu esu laimingiausias zmogus pasaulyje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inmama @ 2010 08 10, 14:44)
merginos mano HCG 75,3 smile.gif siuo momentu esu laimingiausias zmogus pasaulyje  thumbup.gif

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(inmama @ 2010 08 10, 16:44)
sveiki, laukiu vis dar atsakymo, pati jau nebegaliu  ax.gif
pasiskambinau pries 20 min, sake siunciam jau ats el pastu... kazkodel nepasake atsakymo telefonu... jau spejau pati parashyti jiems laishka, tipo kur mano ats smile.gif
laukiu  g.gif
Papildyta:
merginos mano HCG 75,3 smile.gif siuo momentu esu laimingiausias zmogus pasaulyje  thumbup.gif

kaip faina 4u.gif sveikinu smile.gif
Atsakyti
Sveikinimai, inmama wub.gif wub.gif
Atsakyti