Nelabai smagi si tema, bet kaip skaiciau kazkurios posta merginos , tai ateityje turbut dar daugiau paneliu pirsis pacios arba turi neiti gyvent kartu

Siaip gaila,kad iki to daeita
Mes su draugu gyvenam jau 7metai, pasipirso jis man jau pries visus 5 berods

, bet kam pirsosi, net nezinau, nes apie vestuves taip ir nebuvo kalbos tarp musu po tu pirslybu

itariu pristasi buvo del visuomenes poziurio, na,kad reikia ir tt.
Tiesa sakant link vestuviu ir pati nelabai skverbiausi tai dzin buvo.
O siuo metu jau kazkaip durnai, gyvenam, nei cia vel noreciau,kad jis man is naujo pirstusi, nei as tu vestuviu noriu, noreciau nebent ryt atsibusti ir buti -iene, bet siaip del to sukt galvos nenoriu

gaila,kad taip atsitiko, bet manau tiesiog per daug laiko uzgaista, per ilgai, vestuves turi ivykti per pirmus 2metu, kol dar begaline aistra tryksta, o dabar , viskas nusistoveje, kas be ko zmona buti noreciau, bet jau pats tas tapimas ja man tiek dziaugsmo neatnes kaip tarkim butu buve pradzioj.
Net nezinau kaip cia mergin0oms ta verte islaikyti, o tas poziuris,kad nesi jau tokia jam brangi, nepatinki ir tt, kaip kazkuri rase manau irgi ne visai teisingas, nors kartais ir pati taip mastau, tiesiog uzsisedi ri jie va taip kaip as surasiau, neisivaizduoja kitaip. Arba tingi, arba tiesiog finanasai ne tiek isgali kiek noretu ,Na zodziu, linkiu, kad kuo maziaqu tokiu mergyciu butu