Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasipiršti vaikinui?

Pas mus ivyko viskas labai paprastai biggrin.gif
Vyras neromantikas, jokiu staigmenu, jokiu siurprizu, nieko neplanuoto, neapskaiciuoto. Zodziu as, surengiau mums atostogas pajuryje, kadangi ispuole man 3 laisvos, jis tuo metu nedirbo visai islekem iki juros. Sudejau rubus kai jis nemate, isviliojau is namu, ir nuveziau nezinoma kryptimi lotuliukas.gif Atostogos uzsakytos Viloje, garzi aplinka, jura. Zodziu super smagu, esam dviese. Vakare lydint saule as jo per aplinkui uzklausiau apie jo planus musu atzvilgiu, pakalbejom trumpai ta tema, mat jis linkes mastyt, skaiciuot, galvot. Vakare mestelejau tokia uzuomina, kad dabar idealu butu jei man kas pasipirstu smile.gif Nepasipirso biggrin.gif Kita vakara irgi ne smile.gif Tada as jo tiesiai sviesiai uzklausiau ar vestu tokia kaip as, isgavau atsakyma, kad taip, na tada pasakiau kad man brangus laikas ir noredama jo daugiau tureti mums as pasakiau kad sutinku uz jo teketi biggrin.gif Viskas buvo daugiau humoro forma, pajuokavom dar ta tema, bet matyt pradzia buvo biggrin.gif

Po menesio manes lauke lygiai tokia pati staigmena tik mes skridom i Ispanija biggrin.gif Suzinojau oro uoste kur keliausim ir kad keliausiu as su juo biggrin.gif Vakare manes uzklause kaip isivaizduoju musu ateiti, nakti sake kad gal jam reiktu kazkam pasipirsti. O kita vakara leidziantis saule pasipirso smile.gif

Nemanau kad pirma pradejusi kalbeti apie gyvenima kartu zeminies vyrui, ar suduodi smugi jo ego.
Atsakyti
negalėčiau pasipiršti savo vyrui, nes norėčiau turėti tą atsiminimą kaip man pasipiršo. Manau tas momentas, mums moterims yra daug svarbesnis negu vyrams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(matatukas @ 2011 12 14, 15:52)
negalėčiau pasipiršti savo vyrui, nes norėčiau turėti tą atsiminimą kaip man pasipiršo. Manau tas momentas, mums moterims yra daug svarbesnis negu vyrams smile.gif

Aš irgi negalėčiau pati blink.gif smile.gif
Atsakyti
nezinau ar galeciau pati pirstis g.gif ,
bet turbut dauguma vyru apsidziaugtu, jei ir moterys imtusi iniciatyvos. arba priesingai issigastu.. g.gif vat butu idomu paklausinet ax.gif
Atsakyti
as suprantu vyrus..juk visokiu vyru ir merginu yra..
as tai kaska uzsiminiau savo draugui,nes jis yra litesnio budo ir labai atsakingas bijo zenkti zinksni nors noretu...
todel smerkti merginu nereik...jei tu drasi,o tavo vaikinas ne pradek pirma mirksiukas.gif daugiau pasieksi nei lauksi..
kartais norint santikius ar draugyste islaikyti reikia viska sakyti juk mazai vyru supranta mus tai turi pasakyt as to ano noriu(man vienas destitojas sake vyram nesupranta kai kalbama per aplinkui...reik sakyt sviesai tiersai)...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bernadeta274: 22 gruodžio 2011 - 13:27
Sveiki, kiek daug romantikos pas jus wub.gif
Pas mane tai visai...nezinau ar laime ar verkti.Gryzau is darba, uzeinu namuo geliu pilna vien tik raudonos rozes, busimas vyras grazei pasipirso, zieda pasaka, wub.gif ranku darbo ir ka...romantika dingo lotuliukas.gif doh.gif po 15 min busimai uosvinei iskvietem greitoja, nes buvo skausmai (akmenys inkstuose rado veliau) tai puse dienos ligoninei prasidejome ax.gif
Atsakyti
Na, bet svarbiausia vyras pastangas parodė thumbup.gif Juk niekada nežinom kaip toliau susiklostytų smile.gif
Atsakyti
Mano situacija nepavydetina siuo klausimu,draugaujam jau mazdaug 4,5 metu, gyvenam kaip seima, bet apie pasipirsima kalbos eina gal kokius 2 metus,jau man net nejauku darosi, jaciuosi kaip beviltiska moterele,kuri vercia savo vyra pasipirsti jai doh.gif
O prasidejo nuo to kai mazdaug pries du metus padovanojau jam dezute, kurioje buvo pilna saldainiu ir ten tarp tu saldainiuku uzkastas didelis zieda (suaugusiems skirta galvosuki, kuri reikia surinkti) ir juoko forma pasakiau, kad cia suzadetuviu ziedas smile.gif Tai manau uzuomina tokia akivaizdi buvo. Bet ne..... 2 metai ir rezultato jokio, kol neistiko man isterijos priepuolis.... dabar pazadeta kad iki vasaros pasipirs...... doh.gif is vis tokio scenarijau gyvenime nesitikejau ir niekam nelinkeciau. Kad ir ka padarytu jau netiketumo faktoriaus nebebus. Siuo atveju manau geriausia situacija susest ir sutart kada zenisimes be jokio pasipirsimo.
Nors norejau pati sia ziema pasipirsti is tikro su ziedu tikru, scenarijus butu buves toks: ziema, apsnigtas daugiaaukscio namo stogas, ant stogo stalas ir dvi kedes, ant kedziu pledai, ant stalo termosas (ten arba siltas vynas, ar tiesiog karsta arbata), kokie sausainai ar kazkas minimum valgomo ir tiesiog padaryti toki pasimatyma, kurio eigoje iteikciau zieda ir kokius nuosirdzius zodziu pasakyciau. blush2.gif
Bet tiek to.......pasiliksiu sia minti kitai progai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika852: 30 gruodžio 2011 - 11:54
Nelabai smagi si tema, bet kaip skaiciau kazkurios posta merginos , tai ateityje turbut dar daugiau paneliu pirsis pacios arba turi neiti gyvent kartu g.gif
Siaip gaila,kad iki to daeita verysad.gif

Mes su draugu gyvenam jau 7metai, pasipirso jis man jau pries visus 5 berods g.gif , bet kam pirsosi, net nezinau, nes apie vestuves taip ir nebuvo kalbos tarp musu po tu pirslybu smile.gif itariu pristasi buvo del visuomenes poziurio, na,kad reikia ir tt.
Tiesa sakant link vestuviu ir pati nelabai skverbiausi tai dzin buvo.
O siuo metu jau kazkaip durnai, gyvenam, nei cia vel noreciau,kad jis man is naujo pirstusi, nei as tu vestuviu noriu, noreciau nebent ryt atsibusti ir buti -iene, bet siaip del to sukt galvos nenoriu schmoll.gif gaila,kad taip atsitiko, bet manau tiesiog per daug laiko uzgaista, per ilgai, vestuves turi ivykti per pirmus 2metu, kol dar begaline aistra tryksta, o dabar , viskas nusistoveje, kas be ko zmona buti noreciau, bet jau pats tas tapimas ja man tiek dziaugsmo neatnes kaip tarkim butu buve pradzioj.
Net nezinau kaip cia mergin0oms ta verte islaikyti, o tas poziuris,kad nesi jau tokia jam brangi, nepatinki ir tt, kaip kazkuri rase manau irgi ne visai teisingas, nors kartais ir pati taip mastau, tiesiog uzsisedi ri jie va taip kaip as surasiau, neisivaizduoja kitaip. Arba tingi, arba tiesiog finanasai ne tiek isgali kiek noretu ,Na zodziu, linkiu, kad kuo maziaqu tokiu mergyciu butu 4u.gif
Atsakyti
sutinku su Armante, kad tuoktis reikia, kol dar aistra dega, o ne kai jau viskas nusistovėję.
o dėl piršimosi pačiai, na nežinau g.gif pati susimąsčiau. na man taip nepatiktų. pradėsim pirštis, paskui pačios eisim mašinų taisytis, tai galų gale nepykim, kad šiais laikais daugėja moteriškų vyrų ir pačios namuos viską turim susitvarkyti. aš vistik esu už moteriškų ir vyriškų pareigų pasidalinimą ir piršlybos man labiau vyriškoji priedermė. prieš keletą metų taip pasakius nebūčiau, bet kuo toliau tuo labiau mano nuomonė kinta šiuo klausimu.
Atsakyti
ko vertas vyras, kuris negali net pasipirsti?
Atsakyti
Na, man tai keista, kad jau čia taip stipriai užsipuola tas,kurios pačios pasiperša, juk santuoka yra dviejų žmonių sąjunga, ne vieno. O tuo labiau po kelių metų draugystės.
Kodėl tik vyras turi pirštis- galbūt jis nori, bet nedrįsta, nes bijo,kad nesutiksit.
Aišku,gal žiedo sau įsiteikt ir nereikia- bet tiesiai šviesiai pasakyt, kad nori tuoktis nieko čia blogo- kaip tik savimeilę vyrui paglosto smile.gif
Arba tarkim, kai siūlo keltis gyvent kartu, reikia pasakyt,kad be vestuvių tai nėra priimtina.
Žodžiu,manau, santuoka kaip ir vaikų planavimas yra rimtas ir atsakingas dalykas,dėl kurio turi nuspręst kartu, bet pasiūlyt,tai gali ir kažkuris vienas smile.gif

Atsakyti