Na nežinau, galėčiau pati siūlytis tik tuo atveju, jeigu mano knopciaus gyvybė nuo to priklausytų....
Na o man tai visiskai nesuprantama kodel tiktai vyras turi pirstis?
Kokie tradiciskumai islike dar... As asmeniskai tikrai metu metus nelaukciau kol jo didenybe teiksis pasipirsti. Gi nebutina pirkti ziedo ir klauptis ant keliu (isvis net jei maniskis butu atsiklaupes ant keliu ir zieda paduotu pasijusciau lb nejaukiai toki sou regedamama, patinka man kai dalykai vyksta naturaliai, bet cia jau kita tema) , galima romantiskoje aplinkoje ar bunant romantiskos nuotaikos paklausti ar noretum mane vesti ir kada tuokiames. Bent jau man tai pilnai uzsiskaito kaip susizadejimas (zieda galima kita diena parduotuven nuejus issirink ir nusipirk jei yra toks poreikis). Bent jau mano atveju panasus scenarijus buvo ir jokios bedos nematau
Pasipiršti vaikinui labai paprasta
Pasakyk, kad esi nėščia
QUOTE(Karikima @ 2012 05 22, 23:44)
As asmeniskai tikrai metu metus nelaukciau kol jo didenybe teiksis pasipirsti.
na vyrai, manau, nesiperša, jei nenori
QUOTE(grom @ 2012 05 23, 12:51)
ne su visasi išdegtų
QUOTE(dzastyna @ 2010 08 08, 10:22)
Papasakokite kaip pasipiršote savo vaikinui arba pasakykite idėjų kaip tai padaryti?
Kaip kaip..?
paprasta. Nusiperki šampės butelį, išpilstai į dvi taures(būt geriau ne permatomos). Į vieną taurę įmesk savo išsirinktą žiedelį skirtą TAU (tai bus tavo taurė) ir gražios vakarienės pabaigoje gerdama šampano paskutinius gurkšnius apsidžiauk radusi dovaną, prišok prie mylimojo, padėkok jam, pasakyk, TAIP!!! ir paprašyk užmauti tau žiedelį
niekada nesisiūlyčiau pati...jau taip žema man atrodo ir juokinga tuo pačiu nu net nežinau...jau jei nesiperša tai ir nereikia, bet pati tai niekada, ne mano charakteriui
QUOTE(jitute @ 2012 06 02, 23:13)
niekada nesisiūlyčiau pati...jau taip žema man atrodo ir juokinga tuo pačiu nu net nežinau...jau jei nesiperša tai ir nereikia, bet pati tai niekada, ne mano charakteriui 
Kas cia tokio zeminancio? Jei noretum isteketi,butu geda vaikinui tai pasakyti?
Galima pasakyti tiesiog,as noriu buti tavo zmona. Nereikia daryti cirko,jei nori,kad tave suprastu ir nepriimtu kaip poksto.
Caramelle* atsakymas labai išsamus
Aš tai pati nesipirščiau - išdidumas neleistų, nors, aišku, taip galvoti kvaila
Taip, man būtų gėda
Jei vaikinas nesusiprastų per kelis metus, kad derėtų pasipiršti, manau mes išsiskirtume. Tai jeigu jam per tiek laiko neatsirado noras prisiekti amžiną meilę man, tai galvočiau, kad gal vyrukui reikalinga tiesiog kitokia mergina - na, pvz.: tokia, kuri pati jam pasipirštų 
Čia tai jau būtų viršūnė
"Brangusis, aš nėščia. Ar vesi mane?"
Visiška nesąmonė. Nenori, nesiūlo ir nereikia
Tikrai atsiras tas, kuris mylės ir pasiūlys tekėti 
Mano požiūriu, tai tradicijos ne prie ko. Tiesiog, finansiškai manęs išlaikyti nereikia, savo namučius turiu, tai iš vyro norėčiau meilės, dėmesio ir švelnumo. Ir jeigu nori visą gyvenimą nugyventi su manim, tai derėtų pasipiršti. (Ar čia jau šiais laikais per dideli reikalavimai
) Priešingu atveju ilgainiui pradėčiau vyro negerbti už tai, kad nesugeba net pasipiršti
O jeigu atsirastų nepagarba, tai manau, nesąmoningai pradėčiau ieškoti kito žmogaus...
Aš tai pati nesipirščiau - išdidumas neleistų, nors, aišku, taip galvoti kvaila
QUOTE(festina lente @ 2012 06 02, 23:19)
Kas cia tokio zeminancio? Jei noretum isteketi,butu geda vaikinui tai pasakyti?
Taip, man būtų gėda
QUOTE(grom @ 2012 05 23, 12:51)
Čia tai jau būtų viršūnė
QUOTE(Karikima @ 2012 05 22, 23:44)
Na o man tai visiskai nesuprantama kodel tiktai vyras turi pirstis?
Kokie tradiciskumai islike dar... As asmeniskai tikrai metu metus nelaukciau kol jo didenybe teiksis pasipirsti.
Mano požiūriu, tai tradicijos ne prie ko. Tiesiog, finansiškai manęs išlaikyti nereikia, savo namučius turiu, tai iš vyro norėčiau meilės, dėmesio ir švelnumo. Ir jeigu nori visą gyvenimą nugyventi su manim, tai derėtų pasipiršti. (Ar čia jau šiais laikais per dideli reikalavimai
QUOTE(nauja_diena @ 2012 05 29, 17:12)
paprasta. Nusiperki šampės butelį, išpilstai į dvi taures(būt geriau ne permatomos). Į vieną taurę įmesk savo išsirinktą žiedelį skirtą TAU (tai bus tavo taurė) ir gražios vakarienės pabaigoje gerdama šampano paskutinius gurkšnius apsidžiauk radusi dovaną, prišok prie mylimojo, padėkok jam, pasakyk, TAIP!!! ir paprašyk užmauti tau žiedelį 
Cirkas. O jeigu jam nepasirodys taip linksma ir jis sakys "luktelek mieloji, as neketinu taves vesti". Liktum kvaisos vietoje su didziuliu pazeminimu, kuri oi dar ilgai prisimintum...
Ko tik neprigalvoja moterys is to noro patenkint savo ego, is to noro visuomenes akivaizdoj atrodyt "normalia".
Neveda, na ir kas? Jeigu nesilauki, tai gal reikia tik dziaugtis. Gal uz pusmecio sutiksi zmogu, kuris nesios tave ant ranku ir troks tau pasipirsti po savaites...
Aisku zinoma, pasipirsti galima, ir gal dar sutiks jeigu "pasiseks", taip pat galima pastatyti nama ir ismokti remontuoti seimos automobili. Na kas cia tokio...laikai juk keiciasi!
Papildyta:
QUOTE(volungele @ 2012 03 23, 10:39)
Sveikos,nesiplėsiu tiesiog išsakysiu savo nuomonę,po metų platoniškos draugystės tiesiai šviesiai paklausiau ,kas toliau,nes nesiruošiu beviltiškai švaistyti savo laiko... . Istorijos tęsinys jau greit 18 metų ,kaip karrtu ir smagiai pasijuokiam iš to,vis dar vienas kitam rūpim,mylim ir džiaugiamės kad kartu...
Tai va kartais reikia būti atviroms ir pasakyti ko tikitės
,jei rezultatų nesulaukiat eiti toliau ,be jokių vėliau ,kada nors ir pan...,tokia realybė
Tai va kartais reikia būti atviroms ir pasakyti ko tikitės
Paklausti ar matai su manim bendra ateiti, arba kokia tavo nuomone apie musu santykiu perspektyvas...nera tas pats kas paciai pirstis
Papildyta:
QUOTE(Eirwen @ 2012 05 14, 16:26)
Tokiu atveju nežinia, ar tikrai vyrelis mano, kad esi jau toji ar tik patogu jam taip gyvent. 
visa sita kaip suprantu reik sakyt priklaupus ant vieno kelio ant stogo, prie juros arba namie prie tv, priklausomai nuo jo poziurio i romantika.
niekaip negaleciau sitaip paimti vyro, butu geda visa likusi gyvenima
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 06 26, 17:29)
visa sita kaip suprantu reik sakyt priklaupus ant vieno kelio ant stogo, prie juros arba namie prie tv, priklausomai nuo jo poziurio i romantika.
niekaip negaleciau sitaip paimti vyro, butu geda visa likusi gyvenima