Manes nestebina,kad merginos ir pacios gali pasiulyti susituokti. Galima tiesiog pasakyti,prasau buk mano vyru. Bet su tais "tekek uz manes" tai uzmuset
Tokio pasiulymo tikrai nepriimciau uz gryna piniga (jei buciau vyras), suprasciau tik kaip poksta.
Mes su draugu kartais pakvailiojam
As paklausiu, ar myli mane, pasako - taip, tada klausiu, tai ar mane vesi , pasako - taip
bet viskas tai vyksta juokais, pasijuokiam, pasibuciuojam ir nei as nei jis tokiu kalbu nelaiko pasipirsimu. Tiesiog jis zino, kad turi jis pasipirsti pats, tikiuosi labai ilgai neteks laukti....
Sveikos,nesiplėsiu tiesiog išsakysiu savo nuomonę,po metų platoniškos draugystės tiesiai šviesiai paklausiau ,kas toliau,nes nesiruošiu beviltiškai švaistyti savo laiko... . Istorijos tęsinys jau greit 18 metų ,kaip karrtu ir smagiai pasijuokiam iš to,vis dar vienas kitam rūpim,mylim ir džiaugiamės kad kartu...
Tai va kartais reikia būti atviroms ir pasakyti ko tikitės
,jei rezultatų nesulaukiat eiti toliau ,be jokių vėliau ,kada nors ir pan...,tokia realybė
Na mes esam jau seniai kartu. Mano vyras nera romantiskas. Ir vis laukiau laukiau kada gi jis man pasipirs nesulaukiau viena diena sumasciau padaryti staigmena nupirkau zieda kuri kazkada buvom ziureje ir jis sake, kad visai nieko jisai. Ir viena vakara uzmigdzius dukryte padarius arbatos sedejom, ziurejom televizoriu as nuejau i virtuvia paemiau zieda atejau, atsisedau ir pradejau kalbeti paskui as jo paklausiau "ar busi mano vyru" ir laikiau rankoj zieda. Jis is pradziu nepastebjo to ziedo juokesi ir aisku atsake "na kas per kvailas klausimas aisku, kad busiu" ir atsisukes pamate zieda is pradziu buvo labai nustebes ir nesuprato kas cia dabar vyksta, paskui as jam juogdamasi sakau tai va as dabar lauksiu kada pas mane ant rankos vestuviu ziedas bus. Visai neseniai aisku sulaukiau ir as to ziedelio ir dabar bijau tik prisidziaugt bet vyras jau kalba apie vestuves ir greiciausiai greitai ir ta antra ziedeli turesiu. Visi manes klause jetus tai kaip taip galejai, taigi cia vyras turi pirstis ne moteris. Koks jis vyras jei nesugebejo pirmas pasipirst. Bet as juokiausi, kad nuo musu pazinties dienos as vis kalbejau, kad pas mus pirsis ne jis o as taip ir atsitiko........
Aš senamadiška dėl šito klausimo, kad ir kaip bandau kitaip galvoti. Aišku, kad linkiu tiems sutuoktiniams laimės ir darnios santuokos, bet pati niekada nesipirščiau
Jeigu jau ilgai pati nesulaukčiau pasiūlymo (jei norėčiau tekėti), tada tikriausiai gerai išsišnekėčiau su antra puse apie požiūrį į santuoką ir išsakyčiau savo poziciją, bet pati iniciatyvos klauptis ant kelio tikrai nesiimčiau
QUOTE(Fjell @ 2012 05 13, 13:53)
Aš senamadiška dėl šito klausimo, kad ir kaip bandau kitaip galvoti. Aišku, kad linkiu tiems sutuoktiniams laimės ir darnios santuokos, bet pati niekada nesipirščiau
Jeigu jau ilgai pati nesulaukčiau pasiūlymo (jei norėčiau tekėti), tada tikriausiai gerai išsišnekėčiau su antra puse apie požiūrį į santuoką ir išsakyčiau savo poziciją, bet pati iniciatyvos klauptis ant kelio tikrai nesiimčiau 
Na as irgi klauptis nesiklaupiau, bet ilgai laukus ir galvojus paskui visdelto pakeiciau poziuri ir emiausi as iniciatyvos ir siuo metu del to nei kiek nesigailiu
Tokiu atveju nežinia, ar tikrai vyrelis mano, kad esi jau toji ar tik patogu jam taip gyvent.
Mielos moterytės ,koks skirtumas ,kaip viskas vyko ,vyksta ar vyks svarbu žmonėms gera kartu ,o kadangi aš esu irgi senų pažiūrų tai manau ,kad moteris santuokoje yra saugesnė ,taip tai nėra lengva,ypač kai santuoka tęsiasi daug metų,bet mano manymu normalios merginos nori normalios šeimos ,o ne sugyventinės statuso ir galit mane apmėtyt pomidorais man tai visai nerūpi...
QUOTE(volungele @ 2012 03 23, 11:39)
Sveikos,nesiplėsiu tiesiog išsakysiu savo nuomonę,po metų platoniškos draugystės tiesiai šviesiai paklausiau ,kas toliau,nes nesiruošiu beviltiškai švaistyti savo laiko... . Istorijos tęsinys jau greit 18 metų ,kaip karrtu ir smagiai pasijuokiam iš to,vis dar vienas kitam rūpim,mylim ir džiaugiamės kad kartu...
,jei rezultatų nesulaukiat eiti toliau ,be jokių vėliau ,kada nors ir pan...,tokia realybė
Teisingai ir taikliai pasakyta.
QUOTE(volungele @ 2012 05 16, 09:52)
Mielos moterytės ,koks skirtumas ,kaip viskas vyko ,vyksta ar vyks svarbu žmonėms gera kartu ,o kadangi aš esu irgi senų pažiūrų tai manau ,kad moteris santuokoje yra saugesnė ,taip tai nėra lengva,ypač kai santuoka tęsiasi daug metų,bet mano manymu normalios merginos nori normalios šeimos ,o ne sugyventinės statuso ir galit mane apmėtyt pomidorais man tai visai nerūpi...
Tamsta ne ton temon patekot
QUOTE(Fjell @ 2012 05 13, 14:53)
Aš irgi senamadiška
Bet j kartu pragyvenus ne vienerius metus, turint vaikų, tai jau nebereikia laukti ir sureikšminti tų pasipiršimų, reikia išsakyt , ko nori
Nors man gražiau, kai viskas eina pagal eilę
QUOTE(FėJa. @ 2012 05 13, 13:36)
ziurejom televizoriu as nuejau i virtuvia paemiau zieda atejau, atsisedau ir pradejau kalbeti paskui as jo paklausiau "ar busi mano vyru" ir laikiau rankoj zieda. Jis is pradziu nepastebjo to ziedo juokesi ir aisku atsake "na kas per kvailas klausimas aisku, kad busiu" ir atsisukes pamate zieda is pradziu buvo labai nustebes ir nesuprato kas cia dabar vyksta, paskui as jam juogdamasi sakau tai va as dabar lauksiu kada pas mane ant rankos vestuviu ziedas bus. Visai neseniai aisku sulaukiau ir as to ziedelio
drasi
negerai kai moterys ima vaidint vyru roles
yra dalyku kurie priklauso vyrams ir daro juos vyriskais
na jusu atveju tai buvo jam geras spyris