Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasipiršti vaikinui?

QUOTE(GCT @ 2012 07 20, 07:45)
O štai viena draugų pora susižadėjo, sutarė datą ir likus porai mėnesių iki jos vaikinas pasiplovė. Ir visiems draugams buvo aišku, kad tuoktuvių norėjo ji, o ne jis, kad jis buvo prispaustas tuoktis, tad ir pasiplovimas labai stipriai nestebino. Tai negi geriau taip, nei gyventi nesusituokus toliau?  doh.gif
Niekad nesupratau moterų desperatiško noro susituokti  g.gif

Tai aišku, kad geriau tada taip. Bent viskas aišku, toji moteris nebegaišta laiko. Ji norėjo kitokių dalykų, dabar laisvai ir nepriklausomai galės jų ieškoti. Aišku, blogai, kad ši pora neišsiaiškino iš pradžių savo lūkesčių, būtų kainavę mažiau laiko ir nervų.

Desperatiškas nedesperatiškas, bet aš asmeniškai už tvarkingą (pagal mane) gyvenimą. Draugystė - sužadėtuvės - santuoka - vaikai. Man tik nuo santuokos prasideda šeima. Esu senų pažiūrų ir šiuolaikinės a la šaunaus gyvenimo mados manęs tikrai neveikia.

QUOTE(GCT @ 2012 07 21, 09:08)
Iš kur žinot, gal masinę apklausą atlikot?  g.gif

Bent mano aplinkoje nei viena nesvajoja apie tai, kaip gyvens visą gyvenimą susidėjusi, gimdys sugyventiniui vaikus. Visos ateityje mato save santuokoje.
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2012 07 21, 10:12)
Bent mano aplinkoje nei viena nesvajoja apie tai, kaip gyvens visą gyvenimą susidėjusi, gimdys sugyventiniui vaikus. Visos ateityje mato save santuokoje.

Kiek jų, turbūt ne daugiau keliasdešimties? Pati sakot, kad esate senamadiškų pažiūrų, o juk dažniausiai artimiau bendraujame su tais, kurių pažiūros daugiau ar mažiau sutampa su mūsų pačių, tad nestebina, kad būtent jūsų aplinkoje visos nori santuokos. Bet tai nereiškia, kad visos moterys to nori.
Papildyta:
QUOTE(Liebchen @ 2012 07 21, 10:12)
aš asmeniškai už tvarkingą (pagal mane) gyvenimą. Draugystė - sužadėtuvės - santuoka - vaikai.

Kuo šis gyvenimo modelis tvarkingesnis už draugystė - vaikai?
Atsakyti
QUOTE(GCT @ 2012 07 21, 10:29)

Kuo šis gyvenimo modelis tvarkingesnis už draugystė - vaikai?

toks modelis mano manymu yra nepagarba busimiems vaikams
vaikai turi gimti santuokoje
santuoka lygu seima
keistai atrodo vaiku turintys bet nesusituoke zmones schmoll.gif
Atsakyti
Prašau, paaiškinkit man, neišmanėlei, kuo mano nurodytas modelis yra nepagarba vaikui?
Matote gatvėje einančias dvi šeimas - meiliai vienas į kitą žiūrintys sutuoktiniai ir jų atžalėlė. Tik viena pora susituokusi, kita - ne. Kodėl pastaroji atrodo keistai ir kuo ji blogesnė?
Juk santuoka negarantuoja nei darnių santykių, nei ilgametės meilės, nieko. Manau, kad nereikia sakyti, kokia iširusių santuokų statistika?
Atsakyti
QUOTE(GCT @ 2012 07 21, 10:29)
1.Kiek jų, turbūt ne daugiau keliasdešimties? Pati sakot, kad esate senamadiškų pažiūrų, o juk dažniausiai artimiau bendraujame su tais, kurių pažiūros daugiau ar mažiau sutampa su mūsų pačių, tad nestebina, kad būtent jūsų aplinkoje visos nori santuokos. Bet tai nereiškia, kad visos moterys to nori.
Papildyta:

2.Kuo šis gyvenimo modelis tvarkingesnis už draugystė - vaikai?

1.Savo aplinkoje nepažįstu nei vienos, nenorinčios santuokos. Kalbant plačiau, nemėgstu žodžių "visos", bet, mano manymu, tų norinčių yra daugiau, nei nenorinčių.

2.Kaip jau minėjau, mano pažiūros senamadiškos, tad tokių klausimų nelabai ir turėtų kilti. Tegul kiti gyvena kaip tik nori, aš gyvenu taip, kaip man atrodo tinkama.
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 07 21, 09:51)
santuoka lygu seima

blink.gif o tai jus sutiktu zmoniu tikrinat seimynine padeti ar taip jau "is akiu" matosi, kad i CMS ar baznycia nueje nebuvo g.gif Ir kur jus izvelgiat nepagarba?
Kuo toliau, tuo vis daugiau zmoniu gyvena susimete, gal praeis kokie pora simtu metu ir santuoka bus retenybiu retenybe arba ir visai uzmirsta "tradicija".
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2012 07 21, 18:47)
tų norinčių yra daugiau, nei nenorinčių.

aš gyvenu taip, kaip man atrodo tinkama.

Jus ka,vedate statistika,kad taip galite tvirtinti g.gif biggrin.gif

O kas nustate,kas tinkama,o kas ne??? wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Lucero @ 2012 07 21, 10:51)
santuoka lygu seima

Ir kokia gi ta nepagarba vaikams???Jie maziau aprupinti,apmyleti bus. O kas tai pasake,kad taip turi buti,o ne kitaip???
Ir kuo gi ju keistumas??? Gal galima argumentus suzinoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 07 20, 23:42)
o juk kiekviena nori isteketi vistiek, ypac einant metams ;)nori to saugumo/isipareigojimu bei seimos, o ne susimetus gyventi.

lotuliukas.gif na jau lotuliukas.gif
Susipazinkim bigsmile.gif Aleksandra. Metu - per 30 (gerokai). Su savo nesantuokiniu vyru tuoj "svesim" 10 metu bendro gyvenimo "susimetima" biggrin.gif Santuokos nesudarem ir nesudarysim. Niekada. Daugiau taip yra mano noru/nenoru. Neisivaizduoju, kas turetu nutikti, kad noreciau vestuviu g.gif Nenorejau, nenoriu ir nenoresiu, nes... nematau prasmes, reikalo. Santuokos sudarymas mums nieko nepakeis, nieko neduos. Visiskai nieko, tai kam tai??? Vien kad gaut popieriu ir padet i stalciu g.gif Menkas argumentas...
Leiskit paklausti, kuo mes prastesni uz jus, susituokusius? Maziau mylim vienas kita? Negerbiam? Slapta skyrybas planuojam biggrin.gif lotuliukas.gif Itariu, kad neatsakysit. Atakysiu as taip... ne jums spresti apie kitas seimas ir ju tvirtuma, susituokusias ar susimetusias.
O kas liecia skyrybu, tai cia jau nei susituokus, nei susimetus seima nuo to neapsaugota.
Papildyta:
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2012 07 21, 20:59)

visuomene. Dar "caro ruriko" laikais. Tik laikai keiciasi, tai keiciasi ir "tinkamumas". Kazkada mergai su pilvu skandintis buvo geriausia iseitis, o dabar vienisa mama jau nei stebina, nei smerktina. Dar moterys kazkada negalejo nei savo turto turet (turtas priklause tik vyrui), nei balso teises turejo. Tai irgi buvo nustatyta visuomenes kaip TINKAMA. Ai, dar buvo gimdyt vaiku kiek dievulis duos, irgi TINKAMA visuomenes nustatyta norma.
Atsakyti
nu as tai esu uz zenatve, bet vistiek negaleciau nei pirstis vyrui, nei kitus vyriskus darbus dirbt biggrin.gif perdaug senamadiska esu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2012 07 21, 21:59)
Jus ka,vedate statistika,kad taip galite tvirtinti g.gif  biggrin.gif

Ne, matau, kad vedate Jūs ir galite man nušviesti tikrąją padėtį bigsmile.gif . Aš galiu ir klysti, esu tik žmogus.

Kaip jau minėjau, čia mano nuomonės ir mano gyvenimas. Kitų gyvenimas manęs tikrai nedomina, aš neisiu ir nebaksnosiu, kad vo, šitie žmonės gyvena nuodėmėje. Ir savo vaikų nemokysiu, kad šie vaikai jau yra prastesni, nes jų tėvai gyvena kitaip. Tai gal, gerbiama Ilgaplauke, aš galiu jau nusistatyti, kas MAN yra tinkama, ar čia reikia Jūsų sutikimo?
Atsakyti
QUOTE(rosa86 @ 2010 11 24, 23:51)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Galima kažkaip tolerantiškiau mintis reikšt.Kas su tais žmonėmis šiais laikais darosi. Atsakant į autorės tema: aš irgi manau, kad pačiai pirštis nedera. Todėl net nežinau ką ir patarti

Pritariu dėl tolerancijos, jos tikrai čia trūksta unsure.gif Na kalbant apie moters pasipiršimą vyrui, manyčiau, kad tai jog ir pasipirš mergina jam, o jis pasakys taip nors nėra tuom tikras ( tarkim), tai geruoju tokie dalykai nesibaiks... schmoll.gif Aš tiesiog manau, kad vyras turi pats norėti tos santuokos su mergina ir pasipiršti :]

Mes su draugu draugaujam ketverius metus, vienerius metus gyvenam kartu ir planuojamės vestuves, bet tai tokio, kaip kad atsiklauptų ant kelių su žiedeliu ir pan nebuvo... Žinoma, kad noriu tos akimirkos ir vistik esu už tai kad vyras pirštųsi, bet pagirtina merginų drąsa, kurios pačios peršasi aš palaikau šią idėją, jau senai nebesam priklausomos nuo vyrų, kodėl turėtume švaistyti savo jaunystę, jei jie neketina pirštis ? bash.gif

Turiu bendradarbę, jie su draugu kartu jau septynerius metus, jai pasipiršo jau prieš trejus metus bet ji pati vis nukelia vestuvių datą, atrodo draugas geras jai, viskas su juo tvarkoje, bet ji vistiek nukelia tą vestuvių datą... Tai va būna ir tokių variantų unsure.gif
Atsakyti
Pačiai pirštis yra ŽEMA... cool.gif
Atsakyti