Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage XX tema.

Kokios segės gražios ohmy.gif
ir pomaderis
Ir torto lėkštė ohmy.gif wub.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif
va,ka reiskia,kai nuvyksti po geru dvieju menesiu pertraukos biggrin.gif
Atsakyti
MLP , einu papavydet buteliuku doh.gif . Ir pomanderis koks idomus. Toks kitoks. Ir lekste puiki. Geri pirkinukai visi.
Atsakyti
aciu! pati dziaugiuosi,o kai dar zinau,kad kainos nesiakndziojo-tai visai thumbup.gif
Atsakyti
MLP sage su kankoreziais labai patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2010 09 11, 21:54)
taigi vel buteliukai,visi su originaliu turiniu
user posted image

MLP, pirmas iš dešinės - kvepalų buteliukas? Su lygiai tokiais raiteliais visai neseniai mačiau puodelių ir lėkštučių rinkinį, dar buvo dekoratyvinė lėkštė ant sienos iš tos pačios vaizdų serijos.
Man tas pomanderis irgi labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
aciu mergytes 4u.gif

ne,Grice,ten midus supiltas ir niekad nebuvo atidarytas.man taip niezti nagus paragaut jo biggrin.gif po to priekiniuose-svyturyje ir tam kita-ispaniskas cheresas,nors sviturys gamintas UK,o paskui baltoje-manau,kad labai ir taip nuspejama-degtine biggrin.gif ir tamsus-ten labai stiprus ,legendinis airiskas likeris.labai smulkiai kitoj puses parasyta-reikia padidinimo stiklo doh.gif lens.gif
Atsakyti
Man tas butelaitis - švyturys labai gražus thumbup.gif
Atsakyti
Šian blusturgy nieko neradau,o Trakų Humanoj-tubulą šiltą suknutę,bet per maža man ji buvo verysad.gif Dėl to papirkau auskarus biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
reeva, tai gal man buvo gera???????

giriu MLP turtus, man kazkaip labiausiai lekste istrigo wub.gif
Atsakyti
as ir patikrinau TH, pasiemiau megztuka ir svarkeli... svarkeli labiau del sagu... nerealiai grazios, su akutem, tarsi mazytes sages... o kadangi sian ten viskas buvo po 5lt, tai neatsispyriau pagundai blush2.gif

o sukneles nemaciau jokios kuri man butu aki uzkabinus smile.gif

ir dar pasiemiau va sita kepure is MD http://www.manodrabu...-vintage-kepure ax.gif sese sake, kad man labai tinka blush2.gif

va tokios sagutes smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nostalgie: 12 rugsėjo 2010 - 16:27
QUOTE(mirattes @ 2010 09 12, 16:54)
reeva, tai gal man buvo gera???????

ten 38 dydis,nežinau reiktų matuotis,taip iš akies nepasakysiu g.gif
Atsakyti