Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage XX tema.

kadanors pasirodysiu biggrin.gif
bandysiu atitraukt,bet man atrodo nepavyks sad.gif
tai ką nors ant viršaus užsiūsiu
Atsakyti
Nu ir ką jūs sau manot? Nuėjau šiandien kai tik atsidarė parduotuvė ir aišku to lagamino nebebuvo. doh.gif Zakon podlast taip sakant...

Bet nusipirkau diržiuką. ax.gif Atrodo, kad odinis.

user posted image
Atsakyti
tokią rudą beretę turiu smile.gif - gal kas norėtų perleisčiau 4u.gif
nepritaikiau prie garderobo rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Micefee, labai dailus dirzas smile.gif Kiek matosi kita puse tai tikrai odinis mirksiukas.gif

O del lagamino tai bus pamoka biggrin.gif Arba mastyk, kad nelemta buvo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 07 rugsėjo 2010 - 15:23
Kad aš visada, kol sumąstau, tai ir nelieka. doh.gif Ten toj parduotuvėj tiek gražių daiktų būna... Bet kol nusprendžiu, ar man reikia, ar ne, tai ir nebelieka. doh.gif biggrin.gif Pamoka... Vakar dar buvo žalvarinis dubuo punšui su samčiu, kainavo pigiau grybo, apie 15lt, šiandien jau, aišku, nebėra. Kitą kartą kai ką nors gražaus pamątysiu, iš karto čiupsiu!
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 09 07, 16:54)
Kad aš visada, kol sumąstau, tai ir nelieka.  doh.gif Ten toj parduotuvėj tiek gražių daiktų būna... Bet kol nusprendžiu, ar man reikia, ar ne, tai ir nebelieka.  doh.gif  biggrin.gif Pamoka... Vakar dar buvo žalvarinis dubuo punšui su samčiu, kainavo pigiau grybo, apie 15lt, šiandien jau, aišku, nebėra. Kitą kartą kai ką nors gražaus pamątysiu, iš karto čiupsiu!

Kokia pazistama istorija. Zapadlo visada lankosi tose vietose, kur paliekamas turtas
smile.gif

Jau isivaizduoju, kaip noreciau to punco puodo
Atsakyti
pagaliau baigėsi mano nepirkimo dienos happy.gif

papirkau puikų rankinuką,bet foto bus kai aš jį gausiu biggrin.gif
Atsakyti
tai bent foto is ten,kur pirkai,imestum,akis paganytume biggrin.gif
Atsakyti
va

dar nežinau,ant kiek ji vintage,bet nu labai ji man wub.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 09 11, 18:33)

Kaip grazu wub.gif
Atsakyti
cia pacios lobiai? bigsmile.gif tik dabar pamaciau,akd antroje foto ten idomiai suklyjuoti indai lotuliukas.gif bet gera ideja biggrin.gif

o as va siandien tai prasiejau doh.gif thumbup.gif mb jau is proto ejo doh.gif lotuliukas.gif cia patys tokie,kas mano akimis ir jums patinka(zinot,kad as drabuziu nemegstu pirkt,bet turiu kita senienu aistra blush2.gif )
taigi vel buteliukai,visi su originaliu turiniu
user posted image

sagiu kolekcija,nepridejau dar karoliu,bet maze mano su jais pasidabinus ir nenorejo duot biggrin.gif
user posted image

pomanderis dar vienas ir statulele
user posted image

pyragaiciams arba tortui skirtas deklas(sorry,kojytes nuotrauka per tamsi,bet gal iziuresit blush2.gif )
user posted image
user posted image

taure(nezinau,is ko ji pagaminta,tad bijau kazkaip ja valyt,gal jus patarsit,kaip ja nuvalyt?dugnas sviesus,kaip sidabrinis)
user posted image

ir dar medinis kvepaliuku idekliukas-kaip buna meginukai,pamenu,mama buvo panasu is Bulgarijos parsivezus,jis uzsisuka,o jame stikliniam meginuke buvo roziu aliejus,bet sitas deja,tuscias ir beveik naujas,turesiu,kur meginelius isidet biggrin.gif
user posted image

zinoma,buvo daug dar visokiu dalykeliu,bet juk visko nesutempsiu lotuliukas.gif be to,maciau keleta uzsienieciu-kurie labai susidomeje klause pardavejo paskaita apie senas kedes-as irgi tokiu neatsisakyciau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylittleprincess: 11 rugsėjo 2010 - 20:56