Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage XX tema.

QUOTE(GinCherry @ 2010 10 16, 20:08)
Spalio 31 d. Bristolyje biggrin.gif Ziuriu ir kitur vyks,tik kitom dienom smile.gif Pasak lankstinuko tai bus tik 1920-1970 m. daikciukai  smile.gif

Supratau,kad pas mus Lietuvoje. doh.gif
Atsakyti

Sorry,kad suklaidinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2010 10 16, 18:57)
Siandien gavau lankstinuka,kad 31 diena pas mus vyks Vintage mados muge smile.gif

buoze..... bebe.gif jei busi, labai lauksiu ispudziu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(j'aime @ 2010 10 09, 18:51)
Na, pagaliau nufotkinau savo suknele ir tasiuka. Jis man labai mielas, bet labai jau netalpus  biggrin.gif  Suknele ne vintage, bet man labai i ta puse.

Laaabai grazi suknele! bigsmile.gif

QUOTE(GinCherry @ 2010 10 16, 19:57)
Siandien gavau lankstinuka,kad 31 diena pas mus vyks Vintage mados muge smile.gif

Gin, gal nesupyksi, bet pasivogsiu ta mergina savo avatarui. Labai jau ji grazi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2010 10 16, 17:08)
Spalio 31 d. Bristolyje biggrin.gif Ziuriu ir kitur vyks,tik kitom dienom smile.gif Pasak lankstinuko tai bus tik 1920-1970 m. daikciukai  smile.gif

kaip gaila,musu kraste nebus verysad.gif
ir dar labiau liudna,nes zadeto buteliuko/vazeles taip ir nesulaukiau verysad.gif
Atsakyti

Micefee,tikrai nesupyksiu biggrin.gif Man regis jie ta pati paveiksliuka kasmet naudoja,nes ash ji jau ish kazkada seniai buvau kompe ishsisaugojus smile.gif

Nostalgie,shiaip planuojam eiti,tai nebent kas koja pakish smile.gif

MLP,tai gal kazkur salia vyks? Nezinau kur tu gyveni smile.gif O del negautu daikciuku tai apmaudu sad.gif

Ir paziurejau,kad nuo 1900 daiktai bus,o ne nuo 1920.
Atsakyti
nea,veiksmas vyks pietuose,pacioje anglijoje,o as siaurej gyvenu,skotijoj ax.gif kaip gaila,kad musu kraste mazai tokiu svenciu verysad.gif
na,siek tiek linksmesne dalis,papirkau savo merginai suknute laura ashley,tikrai vintage,nors gal ir ne labai sena,bet man atrodo,kad nelabai ir jauna

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylittleprincess: 17 spalio 2010 - 12:33

Oho, labai grazi suknele ir tinka kaip merginai tavo smile.gif Shiaip labai labai grazi mergaite smile.gif
Atsakyti
Labai graži suknelė, o dukra dar gražesnė. bigsmile.gif
Atsakyti
mano panele sako aciu, merginos 4u.gif
Atsakyti
kokios abi gražios wub.gif
Atsakyti
Gal nebus ne į temą.. ax.gif turiu 2 vintage stiliaus sages, kuriu niekaip nenešioju, vat, pagalvojau, gal kam kitam tiktų ir patiktų? Dėl kainų - galima derėtis.. blush2.gif

1 sagė: 1980-uju vintage stiliaus, auksinio atspalvio paviršius. Matmenys: ~ 4 x 5 cm. Kaina - 40 lt.

user posted image

2 sagė: Skotiska vintage stiliaus sidabrine sage. Skersmuo: ~ 3 cm. Kaina - 50 lt.

user posted image
Atsakyti