Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage XX tema.

Na, pagaliau nufotkinau savo suknele ir tasiuka. Jis man labai mielas, bet labai jau netalpus biggrin.gif Suknele ne vintage, bet man labai i ta puse.

cia:

http://public.fotki.com/kiovne/manono/

Sian matavausi tobula zomsos sijona: tiesus, iki keliu, camel spalvos ir... supratau, kaip stipriai pasikeite moteru figuros: per liemeni vos susisegiau, o per klubus - per laisva. Turint omeny, kad pagal siandienos standartus, man visi buna baisiai platus per liemeni, akivaizdu, kad proporcijos laaaabai pasikeite. Nepirkau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(j'aime @ 2010 10 09, 18:51)
Na, pagaliau nufotkinau savo suknele ir tasiuka. Jis man labai mielas, bet labai jau netalpus  biggrin.gif  Suknele ne vintage, bet man labai i ta puse.

Suknutė daili. Bet aš daugiau žiūrėjau į krėslus wub.gif
Atsakyti
kukū biggrin.gif
Jatau kaip senai čia buvau blush2.gif

Žm@nytė,
ne į temą, bet sveikinu 2.gif

QUOTE(salutvera @ 2010 08 31, 13:46)
Kadangi pastoviai skaitau šią temelę, nusprendžiau ir pati parodyti ką neseniai nusipirkau.
Tiksliai nežinau ar šis daiktas tikrai vintage, bet vieną kartą užėjus į second hand'ų parduotuvę akį patraukė šis foteliukas, pradėjus įdėmiau apžiūrinėti pasirodė, jog tai papuošalų dėžutė su veidrodėliu  smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image

geras, pagalvojau, kad tikras bigsmile.gif

QUOTE(Nostalgie @ 2010 09 13, 11:35)
j'aime, tu identiska svarkeli turi (ar turejai) smile.gif tik pas tave regis buvo be raginiu sagu, o mano su visomis sagomis smile.gif o sukuosena, tai as vel bliondine  biggrin.gif smalsaujancioms   4u.gif

Nostalgie,
kaip tau tinka būt blonde bigsmile.gif

...

o aš nieko nebemedžioju doh.gif , net poreikis dingo, kažkai gaila ieškotis kai viršsvoris nerealus doh.gif . O ir su 2.gif dar neišmokau šopintis
Atsakyti
Nady, tikrai simtas metu 4u.gif
Atsakyti
Labas,

neišmanau, ko daugiau paklausti, kaip jūsų- visokių vintage dalykų žinovių.

Problema tokia: noriu nusipirkti senovišką minkštą kėdę su porankiais. Kėdė daili, bet ryškus seno baldo kvapas. Gal esat su tuo susidūrusios ir suradusios kokį stebuklingą būdą kvapui išnaikinti? Įsivaizduoju, kad sunkiausia kvapą išguiti iš minkštos dalies... Vėdinimas, kvapios esencijos- kažkas?

Ji turėtų stovėti miegamajame, o dar žiema artėja, prie atvirų langų nemiegosime... Tai tas kvapas po kurio laiko gali erzinti, įtariu.

Iš anksto dėkui už patarimus. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ladymadonna: 12 spalio 2010 - 18:18
QUOTE(mirattes @ 2010 10 12, 19:05)
Nady, tikrai simtas metu  4u.gif

blush2.gif pasiilgstu "pasiskuduravimų", bet kaip minėjau "rankos svyra" šiuo metu cry.gif
Dabar tik spintas drastiškai švarinu nuo skudurų pertekliaus lotuliukas.gif

QUOTE(ladymadonna @ 2010 10 12, 19:18)
Labas,

neišmanau, ko daugiau paklausti, kaip jūsų- visokių vintage dalykų žinovių.

Problema tokia: noriu nusipirkti senovišką minkštą kėdę su porankiais. Kėdė daili, bet ryškus seno baldo kvapas. Gal esat su tuo susidūrusios ir suradusios kokį stebuklingą būdą kvapui išnaikinti? Įsivaizduoju, kad sunkiausia kvapą išguiti iš minkštos dalies... Vėdinimas, kvapios esencijos- kažkas?

Ji turėtų stovėti miegamajame, o dar žiema artėja, prie atvirų langų nemiegosime... Tai tas kvapas po kurio laiko gali erzinti, įtariu.

Iš anksto dėkui už patarimus. smile.gif

Spėju, kad drėgmės kvapas. Gal smilkalai? Ir, be abejonės, kažkaip drėgmę ištraukt, būna aparačiukai kur iš patalpų drėgmę sugeria (nedideli). Arba pakeist minkštą dalį (vidų ir gobeleną), nebent jis itin gražus.
Tiesą sakant net nežinau blush2.gif
Atsakyti
Na kad ne smilkalai. Ir ne drėgmė, manau. Pamenu, lygiai toks pats kvapas buvo mano prosenelės namuose, kuriuose visi baldai buvo senoviški. Toks tipiškas seno baldo kvapas. Nebučiau apie tai susimąsčiaus, jei ne analogiška situacija draugės namuose- nusipirko komodą į miegamąjį, o dabar visas kambarys pilnas to kvapo. sad.gif Gaila, nes kėdė labai daili. Apmušale visas grožis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ladymadonna: 13 spalio 2010 - 07:06
QUOTE(ladymadonna @ 2010 10 13, 08:06)
Na kad ne smilkalai. Ir ne drėgmė, manau. Pamenu, lygiai toks pats kvapas buvo mano prosenelės namuose, kuriuose visi baldai buvo senoviški. Toks tipiškas seno baldo kvapas. Nebučiau apie tai susimąsčiaus, jei ne analogiška situacija draugės namuose- nusipirko komodą į miegamąjį, o dabar visas kambarys pilnas to kvapo. sad.gif Gaila, nes kėdė labai daili. Apmušale visas grožis...

Plaunantis siurblys turėtų padėt. Atvažiuoja i namus , minkštų baldų valyt jei neturit savo. O jeigu nenorit mokėt , paskutiniu metu siūlosi į namus siurblių platintojai.Porą valandų kantrybės ir kėdė bus ,,šviežia'' mirksiukas.gif
Atsakyti
leitute, dėkui. Gal tikra verta pabandyti. Jaučiu, prksiu aš tą kėdę ir tikrai bandysiu ją "gaivinti". Ačiū!
Atsakyti

Siandien gavau lankstinuka,kad 31 diena pas mus vyks Vintage mados muge smile.gif

user posted image

cia daugiau gali pasiskaityti jei bus norinciu smile.gif Kaip tikiuosi,kad pavyks sudalyvaut smile.gif Turetu ispudingas renginys but smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2010 10 16, 19:57)
Siandien gavau lankstinuka,kad 31 diena pas mus vyks Vintage mados muge smile.gif

user posted image

cia daugiau gali pasiskaityti jei bus norinciu smile.gif Kaip tikiuosi,kad pavyks sudalyvaut smile.gif Turetu ispudingas renginys but smile.gif

Oho,nors nieko istiesu nesupratau,nei kada ir kur? blush2.gif
Atsakyti

Spalio 31 d. Bristolyje biggrin.gif Ziuriu ir kitur vyks,tik kitom dienom smile.gif Pasak lankstinuko tai bus tik 1920-1970 m. daikciukai smile.gif
Atsakyti