Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage XX tema.

QUOTE(mylittleprincess @ 2010 10 17, 13:22)
papirkau savo merginai suknute laura ashley

Nežinau, ką girti pirmiau - gražią suknelę ar josios savininkę thumbup.gif
Atsakyti
net susigedau blush2.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
Labas bye1.gif

Va,kažkaip pasiilgau plepėsių mūsų ax.gif

Ta proga,kad šian HUmanoj viskas po 3 litus,nusipirkau juodą vilnonį sijoną,kuris nuotraukoj atrodo labai ilgas ir siauras,bet čia taip atrodo tik dėl to,kad torsas žemas ir plonas (sijoną teko susegti nuotraukoje biggrin.gif ) Ir dar turbūt keliais cm patruminsiu. Ir čia pirmas vintaginis pirkinys nuo vasaros blink.gif Neskaitant auskariukų
user posted image
Atsakyti
o as netrumpinciau mirksiukas.gif
Atsakyti
nu man jis iki kelių,tiksliau keli cm po keliais,tai dar nepasisprendžiau.
Panešiosiu kelis kartus ir nuspręsiu biggrin.gif
Atsakyti

Pas mane yra keletas nedevimu pirkiniu, tik vis neprisiruosiu nufotografuot, svarbesniu reikalu atsiranda smile.gif

O siandien visgi nenueisiu i vintage muge, dirbu sad.gif Bet sake gal MB eis, tai liepiau fotoaparata pasiimti smile.gif
Atsakyti
Turiu naują pasidabruotą papuošalų dėžutę. Kai bus fotogeniška diena, nufotografuosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi, aš irgi seniai besireiškiau...

Laaaaabai giru MLP panelę ir jos suknelę. Labai gražu ir tinka.
Reevos sijonas irgi nice thumbup.gif

mano paskutinės savaitės "findai": sijonas idealiai tinka per liemenį, bet nežijau dėl ilgio ir su kuo nešioti (chi chi), o rankinukas - tikros gyvatės odos ir su visais šiais gėriais (made in Trakų H)

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(j'aime @ 2010 10 30, 19:10)

Geruliai pirkiniai thumbup.gif
Atsakyti
sijono spalva labai labai wub.gif
o dėl rankinuko nežinau g.gif

ir nebe reeva aš blush2.gif
Atsakyti
nu va,sioks toks pagyvejimas,o tai maniau,kad dingo mano kompanjones visos biggrin.gif

aciu aciu-cia tau,j`aime 4u.gif

o as va,biski pakeiciau dabar orientacija tongue.gif
uzsikabinau ant visokiu siuvinejimu,prispirkau medziagu atraizu,namus biski grazinsiu-nu patinka tas toks stiliukas
mano namai ir ne tik

cia idejos,medziagos is sios dizaineres lobyno,dar isigyjau jos naujausia knyga,joje kryzeliu siuvineta pinigine galima pasidaryt-tai siandien visa diena beveik tik tuo ir uzsiemus-siuvineju doh.gif
Atsakyti
kodėėėėėėėl parodei ta puslapį ohmy.gif cray.gif

žiauriai gražių dalykėlių yra wub.gif
Atsakyti