Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage XX tema.

Visoms didelis ACIU uzu pagyras 4u.gif ...
MLP, aga ten pomanderis, as juos dabar ir renku, nes geris neispasakytas. smile.gif O del batu, tai jie, kad ir golfui skirti, bet man tiks ir taip nesioti, man pokum ka kiti, gatveje, galvoja - as tankas biggrin.gif
----
GIN, as bandysiu kabyklai i lubas ar ant balkio kabliuka isukti, tai manau kabes. Buvau radus ir balta, bet kai atejau pirkt, tai tik juodas buvo. doh.gif
O del vaikiuko, tai ten ne skarele, o lininis didokas ranksluostis, bet labai kietas ir asai galvoju ji ireminti, pakabinti savoj virtuvej, tegu lai dziugina aki. smile.gif
----
Danske, ten asotelis, tik gal del nuotraukos atrodo, kad didokas ir, kad grafinas mirksiukas.gif . Ir taip, jis buti kristolinis ir labai sunkus, bet nedickas. Aga pomanderis, bet kaip minejau pati juos renku, nes teta man parupino daug kvepenciu dziovintu gelyciu ir zoleliu, tai kai isbandziau, dabar jau nebegaliu ir noriu dar daugiau prikaisiot visur. biggrin.gif
---
Kantare, ta butelka ir rankine wub.gif
Ir dar, na neklausyk tu tu vyru, nes man pastoviai tokia situacija - randu -> paklausau -> neperku +savigrauza uzsiimineju -> gryztu nusipirkt -> nieko nerandu = noriu uzmust savo dieda. doh.gif
---
Ažani, smagu man, kad dar kuri prisimenat. 4u.gif
---
Mirattes, neverk zinok jie tau butu smarkiai dideli, nes rasyta 42, o is tikro 40, tai ai sakau sueis, nes labai jau graziai jie lapsejo su savo rudom blakstienkem, pajamiau. wub.gif
----
Cia dar vosom uz pagyras 4u.gif 4u.gif 4u.gif ...
-----------
Bus foto daugiau, nes cia mazoji dalis mano islaidumo irodymo. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zazuna: 20 lapkričio 2010 - 21:12
Pas mus kadangi nuomojamas butas/namas tai nelabai galim nauju skyliu/kabliu daryt doh.gif biggrin.gif

Kantare, labai faini pirkiniai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 20 lapkričio 2010 - 22:42
na,va,parsibeldziau doh.gif maze nukankinau su savo pardem,bet uztat,kiek ji prisizaide su 1000ciais zaisliuku,meskiu ir pan dalykeliu lotuliukas.gif issirinko kalna zaislu,zinoma,kaip mama nepirks-pripirkau.idomiausias daikciukas-ceburaska,ant etiketes parasyta 1969m ir rusiskai,bet atrodo,kaip vakar pirkta bigsmile.gif siandien namams nieko nenupirkau,palikau grazu rinkinuka-nezinau,ar sidabras,greiciau,melchioras,maza lekstele ir du indeliai druskai bei actui arba uzpilui kokiam nors,grazioje dezeleje,gailiuosi juodai dabar doh.gif ir blogiausia,ka palikau-singer siuvimo masina-nu neturiu as jai vietos verysad.gif o tokis grozis-staliukas,pati siuvamoji masina net nezinau kelintu metu,nes matesi,akd labai sena,metalines kojos-zodziu,sirdis apsipila asaromis,kad jai vietos pas mane nera cray.gif
dziaugiuosi,Danske,kad jis rado vieta tavo namuose.(visada prisimenu tave,po truputi vel kaupineju kai ka)

na,o cia,velgi,gal ir nieko ypatingo,bet rodausi-suniukas,tai duru laikiklis,door stopper,dabar puikiai isitaises svetaines duris laiko biggrin.gif jau mineta ceburaska,labai patikes ir naujas remelis is cia labai populiarios rasytojos kolekcijos "Peter Rabbit" ir dar kazkokis,pabaisiukas,zinau,kad jie seni ir gana brangus,jei dabar juos rinkt pradet,sis toks nemazas,buna mazesniu,pamenu,raktu pakabuka kazkas is pazystamu turejo,labai ir as tokio norejau biggrin.gif
user posted image

ir keletas aksesuaru-sages,auskariukai,apyranke. ax.gif buvau kita foto ikelus,bet nesimato viso sagiu grozio,tad nufotkinau is naujo,bet cia jau nebera dvieju apyrankiu,bet jos niekuo neypatingos,si idomesne,manau,kad tie balti karoliukai keramikiniai arba porcelianiniai,nes paziurejau i vidu kiek imanoma,tai ne plastmase,tikrai biggrin.gif
user posted image

teisybe pasakius,vaziavau visai ko kito,bet va,vel niekuciu prisipirkau. doh.gif lotuliukas.gif

jo,Gin,ne kas-zinau,kaip sunku,kai norisi savo turet,o negali nieko daryt,mes,nors ir nuomojames,bet galim daryt,ka norim,tik va,su mb pazadais taip ir gyvenu

Kantare-labai mieli dalykeliai,ypac butelaitis-imciau thumbup.gif

o as vis mastau,kur zazuna prapuole mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylittleprincess: 20 lapkričio 2010 - 23:50

Ziuriu tema visai apmirus, tai keliu i virsu smile.gif

MLP, fainas labai door stopper, ypac jei vaiko kambaryje smile.gif Ir remeliai patiko smile.gif

O ash vakar keleta dalyku nusipirkau. Dvi vienodas kedes, apvalu dideli, balto metalo, sendinta, raizyta padekla, i kuri susidejom visus prieskonius, aliejus ir pan. ir sage, kuria esu labiau negu labai patenkinta smile.gif

Kedes [planuoju tik su laiku, ta medine dali nudazyti baltai]
user posted image
user posted image
user posted image

Padeklas
user posted image
user posted image

Sage
user posted image
user posted image

Ir vienas pirkinys ish anksciau, kuri praeita karta pamirsau nufotografuot. Tai apvalus stalas ir 4 kedes smile.gif Noriu pakeisti kedziu gobelena, nes sitas man negrazus ir netinka cia, tai tik reikia grazu gobelena susirasti. Ir ziuriu kedes apdulkeje jau doh.gif
user posted image

Atsakyti
Gin, paskutiniai du pirkiniai (segė ir stalas su kėdėmis) pakirto mane iš pašaknų swoon.gif
Jau kaip aš juos mokėčiau pritaikyti, jau kaip mokėčiau... kaip mokėčiau...
Atsakyti
Dekui, Laisve smile.gif

Pas mus tai labai erdves nedekingos namie,tai nezinau kaip cia ka sudeliot, sian kaip tik stala su kedem i kita vieta perstumiau smile.gif Ir shiaip kadangi nama nuomojames be baldu, tai dar esam ikurtuviu stadijoj smile.gif Pasakysiu dar ,kad stalas su kedem kainavo 20 svaru biggrin.gif Sage - 1 smile.gif Jau isisegiau sage i palto atlapa biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 24 lapkričio 2010 - 13:29
QUOTE(GinCherry @ 2010 11 24, 13:28)
tai dar esam ikurtuviu stadijoj smile.gif

Kokie smagūs rūpesčiai thumbup.gif
Atsakyti

Nelabai biggrin.gif Norisi visko daug greiciau, nes ash zmogus be kantrybes biggrin.gif
Atsakyti
sage labai,labai wub.gif

aciu,Gin 4u.gif

pagal nuotraukas,tai as tau baltai pavydziu,nes turi vietos tokiam groziui thumbup.gif

as nebegaliu ziuret i tuos stalus su kedemis,kai nueinu i charity,nes neturiu tokiems groziams vietos doh.gif verysad.gif vienoj pardej stovi(vis dar) grazus apvalus,raizytom kojom ir stalvirsiu graziu stalas bei kedes su idealiu gobelenu-ir negaliu pirkt,o taip sirdi skauda verysad.gif
Atsakyti
20 svaru? stalas su kedem? tease.gif
nu jau rimtai .....

o grožis wub.gif
linkiu surast super gobeleną, nes tikrai verta rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm@nytė: 24 lapkričio 2010 - 16:20
sveikos smile.gif
kaip seniai cia besilankiau ....pasiiilgau :)prisiziurejau vel Jusu grozybiu ir sirdis atsigavo....jau net ir nebeminesiu kas labiau i aki krito..visko daug net sunku sumineti:)...

jei leisit pasidalinsiu ir as paskutinio pusmecio (nes jau rodos net visas pusmetis praejo ..o gal ne ..o gal tik beveik ..nesvarbu)keliom radybom

user posted image
skareles segtukas

user posted image
limoges porcelenine sege

user posted image
dar viena sege

na si karta gal ir paskutinis ..tai batukai
user posted image
Papildyta:
G.C. su ikurtuvem- malonus tas procesas kai gali ieskoti ir kurti is naujo "savus namus"...mes ir tokie nuomojam ir nieko negalima daryti siam bute nei ka keisti nei kalti , nei dazyti....sis punktas mane kartais labai liudina...na bet yra kaip yra:)
Atsakyti
Kur jūs ir randat tokių daiktų??????????????????????????????? blink.gif
Kur jų ieškot?????????????????????????????????????????????? blink.gif
Kukli, nuostabu thumbup.gif Ir segės, ir batai - jamam mirksiukas.gif
Atsakyti