Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage XX tema.

QUOTE(Maorė @ 2010 11 19, 11:36)
Sorry, nesusilaikiau. nes skaitau jus ir man gražu. Tik ne MLP atvejais.

O galėjai susilaikyti - šitas susilaikymas skrandžiui nepakenktų 4u.gif
Iš kur toks norėjimas visus vertinti pagal savo suvokimą, skonį, piniginę, išsilavinimą??? Juk mes visi skirtingi - mūsų ir skoniai, ir galimybės, ir pasaulio matymai skiriasi. Dėl to mes ir gražūs. Kam tada reikia visus sukišti į kažkokias Prokrusto lovas? Ir kas nustatė, koks skonis, gyvenimas, pasirinkimas yra teisingas, o koks - ne? g.gif
Atsakyti
NA,PAMACIUS PASKUTINIUS KOMENTARUS,YPAC,KAI ATEINA IS NIEKUR "PATAREJA",NESINORI MAN CIA APLAMAI BUTI.anksciau buvo malonu bendraut ir pan,del daugumos dalyku as nutyledavau,bet dabar jau nebeislaikiau!
Maorė,jei tavo skonis skiriasi plius atejai cia sugadint kazkam diena-tai pasilaikyk nuomones tada sau! ar atejo dar viena uztareja vienai is musu,kuri taip pat pasiryzus iki galo gadint nuotaika? kuom nepatinka mano daiktai? as nesigyncyju del skonio,bet kazkodel butent mano uzkliuvo! man pvz gal ir daug kas kliuna,bet as nesidraskau,jei zmogui tai patinka ir tinka,ir nesireiskiu,kad gal kazkam truksta stiliaus ar panasiai arba perkami irgi nelabai reikalingi daiktai.man uzejo noras ant kalediniu daikciuku,kas patiko-isigyjau,kam nepatinka-neziurekit doh.gif
issiliejau,bet negalejau,kai ateina aplamai pirma karta matomas nikas ir dar vos ne su panieka pareiskia,kad kazkas man ne taip-as tau nieko blogo nepadarius,tad nera reikalo man gadint dienos

Papildyta:
QUOTE(Laisvė @ 2010 11 19, 09:47)
O galėjai susilaikyti - šitas susilaikymas skrandžiui nepakenktų  4u.gif
Iš kur toks norėjimas visus vertinti pagal savo suvokimą, skonį, piniginę, išsilavinimą??? Juk mes visi skirtingi - mūsų ir skoniai, ir galimybės, ir pasaulio matymai skiriasi. Dėl to mes ir gražūs. Kam tada reikia visus sukišti į kažkokias Prokrusto lovas? Ir kas nustatė, koks skonis, gyvenimas, pasirinkimas yra teisingas, o koks - ne?  g.gif

ACIU 4u.gif
Atsakyti
MLP, būk savimi, nesierzink, viskas yra gerai smile.gif patarėjos ir kritikės nerodė anei vieno savo daikto, tad nėra ko kudakuoja, už vietą forume joms mokėti nereikia, tad ir skaudėti dėl tavo sukeltų foto neturėtų. O ir šiaip, būdamos skoningos ir kultūringos, nelaidytų liežuvių, o korektiškai patylėtų. Tad jūs apie mus, mes apie jus ir pokalbis baigtas.

MLP, širdelės pamaloninimui:)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2010 11 17, 23:23)
Mes toki nuziurejom, pati rema veidrodziui, o visa kita tai kaip Gin. Kad butu galima perstatyti i bet kuria vieta
Oi, kokio dydzio, metu lauk foto.

Gal taip matysis
http://carverscompan...0Zakurdayev.jpg

labai gražus thumbup.gif
Atsakyti
aciu,merginos 4u.gif

kazkada gal buvau imetus,bet va cia yra idomus forumas ,zinoma,kam idomu,apie 50-60tuju Glasgow viskas,idomiu dalykeliu yra
My Webpage
Atsakyti
Labas

Sutinku su Gardi, buk savimi ir nesuk sau galvos. 4u.gif

As irgi megeja visokiu niekuciu. Kokie Kaledoms ar Velykoms skirti, buna ivairu ivariausi. Nuo visisku , mano supratimu, nesamoniu ( bet tuo momentu laaaabai reikalingu ir graziu ax.gif ), iki tokiu, uz kuriuos sveiko proto zmogus niekada tiek nesumoketu. Bet tai mano dziaugsmas, tegu ir momentinis.
As gi nenesu i svetimus namus 14 Seneliu salciu ir nerikiuoju ju ant palanges per Kaledas.Tai musu namu tradicija, kiekvienoms tuose namuose sulauktoms Kaledoms parsivesti po nauja.

MLP, tempk viska kas tau grazu, ir dziaukis mirksiukas.gif

Tas veidrodis gimdysis ilgokai, vistik medis , ne plastilinas. Ir gal kazkiek bus detalemis kitoks. Pati ideja tik ta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo danske: 19 lapkričio 2010 - 13:05
QUOTE(Gardi @ 2010 11 19, 11:32)

patiko rolleyes.gif
Atsakyti
ai,pamirsau pagirt-labai grazus uzvalkaliukai,Gardi thumbup.gif

aciu,merginos.buna,kartais,dienu lyg tycia 4u.gif

as vienus uzvalkaliukus irgi norejau isigyt,ale kad uzsiplese kaina,tai fantazija atsoko,nes,pareiske,kad labai jam jie brangus ir seni tongue.gif

o del veidrodziu-jo,as kokio noriu-turbut niekada neturesiu,o mb be sansu prisiprasyt,nors ir salygu cia tam neturim,siaip gal ir padarytu ax.gif
Atsakyti
Aš irgi nuolat seku šitą temą jau gal apie kelis metus, tik mano namai nepritaikyti tokiems dalykams ir mėgaujuosi vaizdais ir merginų gyvenimo būdu iš šono. Atsiprašau, kad ne į temą, bet labai norėjosi pasakyti, jog jei jau tos MLP daiktus komentavusios merginos taip ilgai stebi temą, tai turėjo perprasti žmones, o kalbant apie MLP - suprasti, kad tai nuoširdus žmogus, kuris visada labai paprastai ir nuoširdžiai rašo, kuris visad padeda "paieškoti etikečių" ar pakonsultuoja dėl daikto vertės, dėl jo senumo ar kitais klausimais. Jau vien dėl to mano akyse ji nusipelniusi pagarbos smile.gif

O antra, tai diskutuodama SM forumuose supratau, kad jeigu nepatinka - visada geriau pasakyti "man nepatinka", negu kritikuoti kito žmogaus skonį, nes tai visada priveda prie konflikto, mokiausi ir iš savo klaidų, todėl patariu vadovautis tuo, kuo dabar vadovaujuosi - rašau ir giriu tik tada, kai man labai patinka, o visą neigiamą nuomonę pasilaikau sau, nes pati žinau, kad blogas, neigiamas žodis numuša žmogui ūpą, nors ir sako, kad kitų nuomonė jam nesvarbi. Tad nereikia kandžiotis ir kabinėtis. Galima tai sėkingai daryti realybėje su tais, kurie jums kenkia, o ne su virtualiais asmenimis, kurie nieko blogo jums nepadarė. smile.gif
Atsakyti
aciu,na,jei zinau ir galiu padet,visada stengiuosi bent pasakyt,kur ieskot 4u.gif
Atsakyti
Kvietet? NEEEE?! O as vistiek parsivilkau. blush2.gif
Jopšikmat..., kas cia do liudesys?????? Sveikos gyvos!
MLP, ai ko cia imi galvon?! Baik juk ne del kitu perki, o sau. 4u.gif
----------
GIN, tai jau kaip ir nereik nieko man komentuot - apvogciau, atimciau, isplesciau is tavu gleznu rankeliu, nes as pasiutus boba, povydi ir be skrupulu. Tavo laime, kad dabar uz e'n km esi, o tai pavojus butu didesnis. Tai va turek uomenyje, kad zinant adresa... kokia rukuota nakti... tik capt ir DHL'iu i mano pelkynus... biggrin.gif Dziaukis lobiais, tikrai labai vyke ir ai... pritrukau zodziu, tegu trenkia perkunas, bet tikrai. 4u.gif
----------
Gardi, oooo kaip grazu wub.gif
---------
O as cia ana diena prisiverkiau truputi fotošūdinga padaryt saviesiems susikaupusiems, tai mazaja dali, dar baisiogala visa kupeta liko, nutraukiau, tai imetu. Nerasau kas ir kaip, nes paaiskinimu kaip ir nereik. smile.gif
SUGRUDAU CIONAI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zazuna: 20 lapkričio 2010 - 00:55
QUOTE(GinCherry @ 2010 11 17, 15:52)
1900 metu pradzios, loginis zaidimas Solitaire.

Veidrodis i kambari [atleiskice uz dulkes ir betvarke biggrin.gif]
user posted image

Ir pora sukneliu. Violetine.

To žaidimo rutuliukai neatrodo labai autentiški, nes tokius pat vaikams pardavinėdavo maišeliuose nepamenu kur ir kodėl po kelis litus. hihihi.gif Violetinė suknelė laaabai graži, tik diržo sagtis ne mano skonio. blush2.gif O veidrodis pasakiškas! Mielai priglausčiau. wub.gif

QUOTE(RamiosBites @ 2010 11 19, 22:01)
Tad nereikia kandžiotis ir kabinėtis. Galima tai sėkingai daryti realybėje su tais, kurie jums kenkia, o ne su virtualiais asmenimis, kurie nieko blogo jums nepadarė. smile.gif

Aukso žodžiai. drinks_cheers.gif

QUOTE(zazuna @ 2010 11 20, 01:53)
SUGRUDAU CIONAI

Baaatai. bigsmile.gif Fantastiški! Ir malūnėlis kavai labai patiko. ax.gif
Atsakyti