Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage XX tema.

QUOTE(zazuna @ 2010 11 20, 00:53)

Jooo, batų galėjai ir nerodyt - irgi atimčiau... mirksiukas.gif
Atsakyti
Dabar vis mąstau: kaž kodėl man nepavyksta normalių vintage batų rasti g.gif
Arba jau tokie gailūs būna, kad tik į konteinerį juos...
Atsakyti
aciu mergaites,uz palaikyma 4u.gif
jau pamirsta biggrin.gif

jo,batukai grazuciai,jei jie nebutu skirti butent golfui zaist bigsmile.gif vazeles ir tas,kur kaip pakalnutes ziedas-ten gal pomanderis? ai,viskas grazu,kavos maluneli irgi priglausciau bigsmile.gif

as ruosiuosi kelionei po charity-atradau viena rajoneli,kur visa gatve vien jomis nuseta,tad eisiu medziot,gal ka idomaus ir reikalingo namams rasiu arba sau biggrin.gif

del tu rutuliuku-jie cia labai populiarus,ypac,jei buna stikliniai,net klubai susikure yra.maniske irgi ju turi-pirkau turguj veinam,labai grazus,nezinau,kam jie buvo naudojami,bet vaikams tai laimes su jais zaist biggrin.gif

dabar biski ne i tema-Gin,ta dizainere cath Kidston,yra originali,pagal mane,vien tuo,kad pati kuria viska,yra internete istorija,kaip viskas prasidejo,tad man tai asocijuoja su vintage,nes butent tuo pagrindu ji kuria tauos nepakartojamus geliu rastus.jos rastu su niekuo nesupainiosi-o visa kita,kopijos,kartais visai nevyke,bet kai populiaru,mazai kas kreipia demesi,tik,kad pigiau isigyt.palyginus Laura Ashley ir ja-skirtumas didziulis.as apie rastus,ne apie daiktus.prisipirkau knygu jos,kalendoriu,notebook ir pan dalyku-bus neblogos dovaneles bigsmile.gif
Atsakyti
zazuna,kokie batai wub.gif
o man nelemta su savo 41 dydžio lastu rasti vintaginių batų cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tibė: 20 lapkričio 2010 - 13:38
QUOTE(micefee @ 2010 11 20, 03:16)
To žaidimo rutuliukai neatrodo labai autentiški, nes tokius pat vaikams pardavinėdavo maišeliuose nepamenu kur ir kodėl po kelis litus. hihihi.gif Violetinė suknelė laaabai graži, tik diržo sagtis ne mano skonio.  blush2.gif O veidrodis pasakiškas! Mielai priglausčiau.  wub.gif

Ish nuotrauku gal ir neatrodo, bet jie yra autentiski, nes visu pirma jie mazesni nei tie vaikams pardavinejami rutuliukai.Kadangi dvieju truksta, tai ideta pora tu, standartinio dydzio, apie kuriuos tu ir rashai. Plius kiekvienas rutuliukas darytas rankom ish stiklo lazdeles ir net matosi atgnybimo vieta ant kiekvieno, plius jie visi nera idealiai apvalus.
Dirzo sagtis tai kaip grandine,bet manau nedevesiu su situo dirzu smile.gif

Zazuna, net nesakysiu, kad batai dieviski smile.gif Dar labai patiko malunelis ir ta skarele ar kas ten, su berniuku smile.gif Ir vaisiu kabykla smile.gif Ziurejau cia tokia pacia tik balto metalo, bet pas mus ner kur kabint sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 20 lapkričio 2010 - 13:55
Zazuna, labai patiko grafinas. Jis gal kristolinis? Nors tegu ir paprasto stiklo, vistiek grazus.
O to pomaderiuko tai labai noreciau. Daugiau gal vazele , ant sienos kabinama cia. Mes su MLP perkrikstyjom blush2.gif Galeciau netgi keisti i panasu, tik su daug rozyciu. Reiktu man su zalsva spalva.
Geras daiktas. Turiu du miegamajame. Tai sausu levandu primeciau, dar levandu vandeniu palaisciau. Visa menesi kvepia. Ir vonioj turiu.
Ta, kur MLP dovanojo, tai ant lentynos pastaciau

Noreciau virtuvej, kokiu gvazdikeliu ,paskrunintu , iberciau. Ar cinamono lazdele.

Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif Nusižiūrėjau prieš porą dienų nerealų baltą stalą su veidrodžiu, manau Provanso stiliaus, nuvažiuoju šiandien pirkti - NEBĖRA verysad.gif Dabar visą gyvenimą svajosiu apie tą stalą, nebent rasčiau panašų.
Iš nevilties prisipirkau visokių daikčiūkų, kuriuos net nežinau kur rodyt, nes ne visai vintage, bet ir ne rūbai, kad rodyčiausi secondhandu temoje.
Tik ridikiulį, buteliuką ir vazą rodausi čia (albume yra dar keli nevilties pirkiniai).
http://public.fotki..../arin-vaza.html
http://public.fotki....i/dsc-3510.html
http://public.fotki....i/dsc-3513.html
Pasiguodžiau.
Atsakyti
QUOTE(Kantare @ 2010 11 20, 16:38)

Nepergyenk bus dar tu stalu,kiek as esu geru daiktu praradus buvau radus nike kedukus kainavo 23lt gailejau,nueinu pirkti nebera.Ziuriu zurnale tie patys 400 lt kainuoja,galvojau gala gausiu. doh.gif
Beje,vaza labai grazi,tik,gaila,kad is vis nebeturiu vietos kur ka laikyti. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(zazuna @ 2010 11 20, 01:53)
O as cia ana diena prisiverkiau truputi fotošūdinga padaryt saviesiems susikaupusiems, tai mazaja dali, dar baisiogala visa kupeta liko, nutraukiau, tai imetu. Nerasau kas ir kaip, nes paaiskinimu kaip ir nereik.  smile.gif
SUGRUDAU CIONAI

Kaip tik apie tave pagalvojau,sveika sugrizus bigsmile.gif Mielu daikciuku prisipirkai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kantare @ 2010 11 20, 15:38)

Užskaitau ir buteliuką, ir vazą. Priglausčiau pastarąją, ypač po kelių sukultų namuose atsitiktinai. Per kažkurią paskutinę šventę gėles merkiau trilitryje. Ir vis merkdama MB moralizavau... Bet kol kas neišprovokavau naujam pirkiniui. Anas ramiausiai išpyškino, kad geriau namuose gėlės stiklainiuose nei dašimtys pagal paskirtį niekad nenaudojamų vazų...
Atsakyti
zazuna, griau jau batu buciau nemaciusi.... verksiu kaip noriu!!!!! doh.gif

As siandien nukoviau tris ilgas vintage sukneles. Esu kaime tai nuforkinsiu nebent ryt vakare blush2.gif nzn ar jas pati nesiosiu, bet manau jeigu ka tai namukus joms rasiu.
Atsakyti
Dėkui, merginos, už komentarus.
Adžani, galvoju, reikėjo man neklausyt MB ir pirkt iškart jį, bet kaina išgąsdino truputį ~600lt
Ta vaza ir man patiko, ji ganėtinai aukšta ir labai lengva. Ai, dar iš panosės nerealius odinius aulinukus pagriebė - nesėkminga diena juodai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kantare @ 2010 11 20, 17:20)
Dėkui, merginos, už komentarus.
Adžani, galvoju, reikėjo man neklausyt MB ir pirkt iškart jį, bet kaina išgąsdino truputį ~600lt
Ta vaza ir man patiko, ji ganėtinai aukšta ir labai lengva. Ai, dar iš panosės nerealius odinius aulinukus pagriebė - nesėkminga diena juodai doh.gif

Cia tik daiktai,patikek buna didesniu problemu,del kuriu tikrai skauda sirdi. verysad.gif
Atsakyti