Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage XX tema.

Ai maniau,kad kazkaip gudriau biggrin.gif Tikrai reiktu kazko ant virsaus, nes taip tai tuoj pat susigadins ir bus po viso tiuningo smile.gif
Atsakyti
galima ir plyteles tokias, gamina ten kur dovanas wink.gif
man biski permarga ax.gif
Atsakyti
Ir aš pamaniau, jog tai plytelės bigsmile.gif
Įdomiai atrodo, nors aš taip nenorėčiau...
Atsakyti
Taigi čia laikina studentiška dekoracija kaip jau minėjau sienų apsaugai nuo riebalų. Visų pirma, plytelėms gaila pinigų, visų antra, net nežinau, ar būtų galima kažką remontuoti, nes būstas nuomuojamas. Vieni tam klijuoja laikraščius ant sienų, aš sumąsčiau "ištapetuoti" vintage housewive portretais. Kaip virtuvėj tai dar ir labai į temą gavosi.
Atsakyti

Micefee, suprantu pilnai biggrin.gif
Atsakyti
Nugis, tokioj situacijoj tai neblogas sprendimas. Man visai nieko atrodo, jau sakiau.
Atsakyti
Micefee kokia faina siena. thumbup.gif
Atsakyti

visko ko širdutės geidžia, liksmai, sočiai!

Viskas gerai jei tik šitokios bėdos, žiemą būna gerai,
žiema būna - Kalėdos!!!

user posted image

Atsakyti

Su sventem smile.gif
user posted image

Kur visos pradinge? Nieks nieko neperka? smile.gif Zvirblio bei kniaumiau jau ish vis 100 metu nei matyt nei girdet. Stichija dar neseniai buvo nosi ikisus po ilgo nesirodymo unsure.gif

Ash tai kazkaip nieko neperku cia, nes nerandu nieko, kas butu grazu ir atitiktu mano kisene smile.gif Ish tiesu sunku rasti grazu vintage ruba, o ebay kiek buvau nusiziurejus tai vis permusha kazkas. Jau laukiau kol i Ly grisiu trumpam bent biggrin.gif

Ash nusipirkau clarks batukus, teliko sulaukti...Ne vintage, bet vintage inspired [victorian] smile.gif

Mano melyni, nes juodu savo dydzio niekur neradau doh.gif
user posted image
user posted image
Labai tikiuosi,kad dydis tiks smile.gif

Atsakyti
Įdomūs. bigsmile.gif Man mėlyni netgi labiau patinka nei juodi.
Atsakyti

Man melyni irgi grazesni, bet kadangi norejau kasdienai tai norejosi juodu,kad jau tikrai prie visko tiktu biggrin.gif
Atsakyti
Gin,laaabai dailūs bačiokai bigsmile.gif

Aš šian papirkau du National Geographic numerius-vienas 1969m.,kitas-1983 biggrin.gif
Atsakyti