Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage XX tema.

QUOTE(Stichija @ 2010 12 06, 16:07)
vasara vaiksciojau su sita , bet kad deriniu temoj mane ten debile ir t.t. isvadino, tai sita nusprendziau parduot, bo mysliju kad man jau pagal metus gal nebepridera tokia mini

Stichija, aš kiek pamenu, tai daugiausiai kritikos ne suknelei kliuvo, o aksesuarams. ax.gif Suknelė graži ir ilgis tinkamas, nematau reikalo jos parduoti.

QUOTE(mirattes @ 2010 12 15, 20:11)
Nesuosi cia siandienos pirkini - cape'a. Aisku dar laukia taisymo maratonas, t.y. trumpinimas.

Geras, koks fainas. bigsmile.gif Čia tokių irgi kuistukuose būna? Ar daug suplojai?
Papildyta:
Dar noriu pagirti kukli pirkinius. bigsmile.gif Lėkštės pavydėtino grožio. wub.gif Ir rankinė turėtų dailiai atrodyti prie kuklios vakarinės suknelės. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mirattes @ 2010 12 15, 19:11)
Nesuosi cia siandienos pirkini - cape'a. Aisku dar laukia taisymo maratonas, t.y. trumpinimas.

Gerulis thumbup.gif Ir spalva labai gera, jei ji tokia pat tamsiai žalia, kokią matau nuotraukoje biggrin.gif
Atsakyti
aš netrumpinčiau.
dėčiau jojiko batus/ar botus, aptemptas kelnes, odines pirštines, mažą skrybėlaitę ir botago reik dar bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2010 12 16, 00:12)
Dailus smile.gif O kokia jo spalva? kazkokia neaishkia man rodo  g.gif iki kiek trumpinsi?  g.gif

Na tokia tamsiai zalia/chaki. O trumpinsiu na geru sprindziu, kad butu ilgis apie kelius.

QUOTE(micefee @ 2010 12 16, 00:35)
Geras, koks fainas.  bigsmile.gif Čia tokių irgi kuistukuose būna? Ar daug suplojai?

aciu, 21lt wink.gif 70proc vilna, tai labai dziaugiuosi smile.gif

QUOTE(Laisvė @ 2010 12 16, 07:17)
Gerulis  thumbup.gif  Ir spalva labai gera, jei ji tokia pat tamsiai žalia, kokią matau nuotraukoje  biggrin.gif

Sakyciau nuotarukos 100proc atspindi gyvo vaizdelio spalva wink.gif

QUOTE(Žm@nytė @ 2010 12 16, 08:24)
aš netrumpinčiau.
dėčiau jojiko batus/ar botus, aptemptas kelnes, odines pirštines, mažą skrybėlaitę ir botago reik dar  bigsmile.gif

Ne jis man gerokai ilgas, tai be nurezto sprindzio neisivaizduoju jo ant saves wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirattes: 16 gruodžio 2010 - 13:08
gal kuriai aktualu:

http://www.manodrabu...buziu-manikenus

parduodu ne ash, bet zinau, kad domites, nezinau kokie cia tie manekenai, bet tiesiog informuoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RamiosBites @ 2010 12 20, 23:58)
parduodu ne ash, bet zinau, kad domites, nezinau kokie cia tie manekenai, bet tiesiog informuoju smile.gif

Yra foto, nekokie. biggrin.gif

http://public.fotki..../manikenai.html
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Patiuningavau virtuvės sieną šalia plytelės kur labiausiai riebalai taškosi vintage housewive portretais. ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 21 gruodžio 2010 - 02:50
įdomiai bigsmile.gif
Atsakyti

Negaila? gi apsitaskys greitai smile.gif Kokiu bucu cia tiuninguota? smile.gif
Atsakyti
Galvoju uždėti permatomą plėvelę ant viršaus. g.gif O tiuninguota paprastai - internete randi paveikslėlį, atsispausdini ir su lipūške priklijuoji. biggrin.gif
Atsakyti
geras thumbup.gif
Atsakyti