Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage XX tema.

Micefee, labai uzskaitau ideja, as kazka panasaus galvoju daryti savoje vonioje, tik dar nesumojau, kaip visa tai ilgaamziskai uzlaminuot. g.gif
----
GIN, ogogo koks apavas grazus. wub.gif
----
Paveluotai, bet geriau nei niekada - MERGAITES, SU SVENTEM!
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2010 12 27, 20:38)
Gin,laaabai dailūs bačiokai bigsmile.gif

Aš šian papirkau du National Geographic numerius-vienas 1969m.,kitas-1983 biggrin.gif

aciu smile.gif

Skaitymui ar kazka kita veiksi? smile.gif

Zazuna tau irgi aciu smile.gif

Ziuriu net shaka paveluotai atsinesi biggrin.gif
Atsakyti
dovanosiu laugh.gif

bet gal iki to laiko kol susitiksim ir paskaitinėsiu,bo angliški jie
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2010 12 27, 20:51)
dovanosiu laugh.gif

bet gal iki to laiko kol susitiksim ir paskaitinėsiu,bo angliški jie

man? biggrin.gif

su sventem visas 4u.gif

user posted image
Atsakyti
liezuvis.gif tai jau tikrai ne tau biggrin.gif

Paveluoti sveikinimai
user posted image
Atsakyti

Oi, tiesa smile.gif Kaip ir ne i tema, bet i tema biggrin.gif Pas mus gi atvaziave supynes senos pvz supynes su arkliais vis dar varomi garo varikliu ir muzika groja automatas-orkestras, kuris pats musha bugnus ir pan smile.gif Visi zaidimo automatai irgi baisiai seni, net nepriima normaliu monetu, turi i senas ishsikeisti, o ant raketos kai nuejom tai paskui puse dienos pykino biggrin.gif

Tai cia idedu iliustraciaj tu arkliu smile.gif atsleiskit uz kokybe su telefonu fotografuota biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Supynės jėgiškos, o Gin dar labiau prie jų dera. biggrin.gif Paltas nerealus, ir šiaip derinys labai šaunus. Čia tie batai kur naujuose pirkiniuose rodei? Internetinė foto nepatiko, bet gyvai daug geriau atrodo.
Atsakyti

Dekui smile.gif Paltas shiaip turetu buti su dirzu nesiojamas, bet kazkaip paziurejau,kad be dirzo graziau, nebent galvoju padaryt kilputes ir gale suristi dirzeliu,kad igautu silueta, nes dabar toks tiesus, kaip 20tuju smile.gif

O batai tai taip, tie patys, tik biski kojine islindus blush-anim-cl.gif Shiai ash kai ruosiausi juos pirkti tai MB irgi nulinciavo, bet ash kazkaip isivaizdavau,kad ant kojos grazu bus ir buvau teisi, nes gyvai kai pamate tai sake dailiai atrodo ir labai man puikiai dera prie visu sijonu ir sukneliu plius beveik visai neslysta smile.gif
Atsakyti

Keliu tema i virsu, nors ir nekokia labai nuotrauku kokybe, nes fotografuota prieblandoj, bet vaizda isheis susidaryt biggrin.gif
user posted image
user posted image

Veliau stoves kitur, nes dbr per eglute negalim baldu susistatyt normaliai biggrin.gif O jau minkstumas wub.gif

Atsakyti
GIN, tobulybe wub.gif tu ir tobuli pirkiniai - svajone mano sis angliskas komplektelis, o dar su rozem ir baltas, pavydumas ne svetiskas, toks rozinis wub.gif
Atsakyti
Pavydžiu aš jums ten... Visko pavydžiu - ir šito komplekto, ir stalo, ir veidrodžio. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Plakuosi prie graziai pavydinciuju burio ir gimtadieniskai sveikinu - GIN, PUIKIOJI, HAPPY BIRTHDAY TO YOU! 4u.gif
user posted image
Atsakyti