Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage XX tema.

Ash tai tiesa sakant nesupratau kuo ta sage ypatinga ir kodel ji brangi blush-anim-cl.gif Ai jau perskaiciau,kad YSL biggrin.gif Matyt todel ir brangi smile.gif Tai jei sunkoka tai jau i plonus rubus neisisegsi sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 20 vasario 2011 - 09:59
QUOTE(GinCherry @ 2011 02 20, 09:58)
Ash tai tiesa sakant nesupratau kuo ta sage ypatinga ir kodel ji brangi blush-anim-cl.gif Ai jau perskaiciau,kad YSL biggrin.gif Matyt todel ir brangi smile.gif Tai jei sunkoka tai jau i plonus rubus neisisegsi sad.gif

man ne tik ysl (ir kaip ysl nebuvo brangi), man patinka butent ta ysl stilistika su sirdim. man dabar siurdziu periodas - tuoj patapsiu "sirdziu karaliene" chi chi chi, kas man butu labai nebudinga. bet sirdys tokios paplaukusios turi buti ir ne ruuuuuzavos...

cia man grazu:

user posted image

user posted image

Papildyta:
ir sitas blogas man fainas, tik jau itariu esu dejus:

http://oldhollywoodg...r.blogspot.com/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo j'aime: 20 vasario 2011 - 10:21
QUOTE(j'aime @ 2011 02 20, 09:57)
jau sulaukiau  thumbup.gif . Atrodo, kaip ikeltoj fotkej, nenaza tokia, kazkaip vyliausi, kad gal bus mazesne, bet jei autentiska, tai ir turejo buti nemaza... mylesiu as ja  biggrin.gif

O tai kokio ji dydžio?
Atsakyti
laba, o as parodysiu savo baciukus, su kuriais nesusigyvenau-bet labai man jie grazus blush2.gif
user posted image
buvau prie ju nusiziurejus labai vintazini ruda su baltais zirnikais kombinezona,bet kol ryzausi ji isigyt....kaskas buvo ryztingesnis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitaminukas: 20 vasario 2011 - 16:33
QUOTE(j'aime @ 2011 02 20, 11:31)

O čia kartais ne Driu Berimor?
Atsakyti
sveikos 4u.gif

jo,matyt,mes jau issisemem arba nebera laiko ax.gif

as siandien viena turgu aplankaiu-zinoma,ieskojau remu savo darbams,o isigyjau dar ir kitokiu dalyku biggrin.gif mb ,zinoma,kaip visada -kur desi,o as-tokiems daiktams vietos visada atsiras lotuliukas.gif
siandien dienos grobiai-na,gal ne visai labai jau tokie grobiski,be ko galimaz,zinoma,gyvent,bet man jie patiko
50`tuju,kaip pardaveja sake,rinkinukas ir lekste,pailga tokia

user posted image

stikliukai su skotijos izymiomis vietomis.dar,zinoma,prie savo kolekcijos porcelianine lele isigyjau,pomanderi(jis bus dovanu)-bet jie niekuo neypatingi ax.gif
Atsakyti
MLP, lėkštė labai faina bigsmile.gif
Papildyta:
Vitaminukas, batukai gražūs mirksiukas.gif , tik mano širdžiai labai nelimpa tokio tono rusva spalva.
Atsakyti
QUOTE(vitaminukas @ 2011 02 20, 17:31)
laba, o as parodysiu savo baciukus, su kuriais nesusigyvenau-bet labai man jie grazus blush2.gif
user posted image
buvau prie ju nusiziurejus labai vintazini ruda su baltais zirnikais kombinezona,bet kol ryzausi ji isigyt....kaskas buvo ryztingesnis biggrin.gif

abai labai dailus smile.gif

QUOTE(zazuna @ 2011 02 20, 17:42)
O čia kartais ne Driu Berimor?

Ish pirmo zvilgsnio ash irgi taip pagalvojau biggrin.gif Ish antro - panasi i Sciogolevaite [turbut neteisingai pavarde uzrasiau] smile.gif

Ash tai kazkaip nebelabai cia ka ir beperku sad.gif
Atsakyti
GIN, aš ir, aš ir. verysad.gif
Atsakyti
Na pirkiniai neblogi, bet as tokiems vietos nerasciau ax.gif biggrin.gif
Va batams , tasi visad atsiranda laisva viecike blush2.gif
=========--
O kodel nepaperkat, mergaites? Gal kitokiu uzsiemimu depresijos gydymui turit?
Atsakyti
Nea, neturiu, bet, kad nieko gero neužlobiauju. Čia manau ir laiko nebuvimas daug prisideda, va tada ir apstinencija atsiranda - žiauri ji tokia, o poreiki baisingas išlieka. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zazuna: 20 vasario 2011 - 22:53
Aš pastaruoju mentu nieko vintage nesu pirkusi. Į turgelį einu tik maisto produktų, nes kuistis, kiloti, žiūrinėti - šalta... Jei kur ir randu ką įdomesnio, ilgai mąstau, ar sugebėsiu tam daiktui, rūbui, detalei suteikti antrą gyvenimą, nes namai ir taip "apaugę" daiktais. Taigi dažnai susilaikau nuo pirkinio, dėl kurio kyla abejonių...
Atsakyti