QUOTE(Moonte @ 2020 06 23, 12:08)
As patekau i panasia kebekne, nes per dauk apziojau, tesiog nebespejau ir teko rinktis, ko atsisakyti, ir atsisakiau mokyklos choro, pasirinkau Brako meno mokykla ir plaukimo treniruotes. Is tiesu as i ta chora nuejau, tik tam, kad drauge nenorejo eiti viena, palaikiau kompanija. Sedejau saleje, laukiau, chorvede pakviete man, tik siaip sau padainuoti... Ir iklimpau.
Nepatikesite, mane persekiojo tris metus. Nors kiekvienais metais, mano tevai nepasivargindavo argumentuotai aiskindavo principingajai direktores pavaduotojai, mano choro nelankymo priezastys. Per tuos metus, pokalbiu gale bvo sutarta mane isbraukti is sarasu, o kitu metu pradzioje, mano pavarde ir vel choro sarasuose. Iki absurdo buvo nueita, klases aukletojai turejau pristatyti Brako mokyklos studiju knygute, kur semestro gale buvo rasomi pazymiai. Vnz ziauru.
Nepatikesite, mane persekiojo tris metus. Nors kiekvienais metais, mano tevai nepasivargindavo argumentuotai aiskindavo principingajai direktores pavaduotojai, mano choro nelankymo priezastys. Per tuos metus, pokalbiu gale bvo sutarta mane isbraukti is sarasu, o kitu metu pradzioje, mano pavarde ir vel choro sarasuose. Iki absurdo buvo nueita, klases aukletojai turejau pristatyti Brako mokyklos studiju knygute, kur semestro gale buvo rasomi pazymiai. Vnz ziauru.
Dabar kiti žiaurumai: vaikai būna mokytojus muša, keikia, neklauso, terorizuoja.
Nėra tobulo pasaulio, Moonte

Papildyta:
Va kur brudai, dar atrado https://www.15min.lt...rssfeedgismeteo
blogiausia, kad tai ne koks UAB...