Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai... :)

mano mazoji kolkas dziugina tik bu bu ir gu gu,bet pora situaciju is gyvenimo biggrin.gif :
drabuziu parduotuve,mama su dviem mergytem,mazdaug 4ir 2 metu(jei meluoju atsiprasau,nesigaudau amziuje visai) blush2.gif mama sako vyresniajai:
-eik pasiziurek sau rubeliu,o as sesei pajieskosiu.
mergyte:
-tai kad cia tik vaikiski rubai,sesei gali jieskot,o man eisim i suaugusiuju skyriu,nes as jau nebe vaikas,man tokiu jau rimtesniu reik lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ir dar viena nelabai juokinga situacija...stoviu parduotuveje,eilej prie kasos,netoli manes mergyte parduotuves vezimely isodinta,tokia grazute,paziurejau,nusisypsojau,o ji susirauke,i mama atsisuka ir sako piktai:
-ko cia ta boba i mane spokso blink.gif
man tada gal 19-20metu buvo unsure.gif na bet ne metuose esme...tikiuosi mano mazoji tokiu cirku nekalbes... unsure.gif
Atsakyti
Jei kas dar prisimena senus gerus rusiškus multikus, tai mano ne visai 3 metų vyriukas dabar juos labai intensyviai žiūri, dažniausiai prašo "Rūgpienių" (Rūgpienių kaimas, Atostogos Rūgpienių kaime, ...) Taigi situacija juokinga bus tik tiems, kas žino gerai šį filmuką. Ten buvo toks epizodas, kad vaikas rašo tėvams laišką, kurį dar papildo šuo ir katinas. O paskui mama skaitydama nualpsta.
Taigi: Mano vaikas sirguliavo, aš grįžau vėlai iš darbo, jis jau savo lovoje kakavą gėrė. Klausiu, kaip tavo sveikata? O jis truputį pagalvojo ir sako - Mano sveikata nekokia, letenas gelia, tai uodegos nebenulaikau...
Vos neverkėm iš juoko su vyru abu doh.gif
Reiškia ne tik aklai spokso, bet ir išmoksta mintinai ir pritaikyti citatą reikiamai situacijai sugeba thumbup.gif
Atsakyti
Apsipirkinėjam rusų parduotuvėje. Maloni pardavėja nusišypso ir paduoda sūnui saldainį. Sakau jam:
-Pasakyk tetai spasibo.
Vaikas:
-Spasibo.
Išėję iš parduotuvės susitinkam močiutę. Ji pradeda kalbint anūkėlį:
-Oho! Ką Sauliukas čia turi?
Sauliukas:
-Spasibo!
Atsakyti
Maniškė, kamane vadina "kamarija", tai kol supratau ką ji nori pasakyti tuo žodžiu "kamarija", vaikas net sukaito aiškinti doh.gif
Daug visokiausiu perliuku pažeria, bet šiuo metu šitas naujaujausias žodelis smile.gif
Atsakyti
Iš mano trimečio žodyno:
Bliūdukai - bledukai hihihi.gif
Kas per nesąmonė - nu kas cia per samana!
Atsakyti
Mano dukryte noredama pasakyti-uostyk,sako-smirdyk :-D smirdyk zodis pas ja kiles nuo zodzio smirda.
Atsakyti
Prisijuokiau iki ašarų, ir nusprendžiau papasakoti apie savo sūnėną, jam apie 5 metus. Buvo jis kaime, ir šnekėjo su močiute, ji jo klausia:
-O jūs darželyje prieš valgį meldžiatės?
-Ne, močiute, įstatymai neleidžia. lotuliukas.gif

Dar vienas:
-Įpilkit man dar "Fantos". Jo mama atsako:
-Užtenka tau jau, paskui daug sysiosi. Jis:
-Nu ir kas? Nueisiu į tualetą. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šiandien rytą suskambėjo mano mobilaus telefono žadintuvas. Mano Nojus ir klausia: Mama, o kas čia? Žadintuvas ar skambintuvas? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2010 05 12, 12:53)
man tada gal 19-20metu buvo unsure.gif na bet ne metuose esme...tikiuosi mano mazoji tokiu cirku nekalbes... unsure.gif

mano vaikas įvaikintas, kai parsivežiau, turėjo nemenką "dailų" žodyną. pvz. "pinda". Sėdim sustojime, visa suirzusi, burzgia kažką.. o moteris tokia rimta stebi. mano vaikas suirzta dar labiau "ko ji spokso, kaip kokia, kaip kokia... kaip kokia (užmiršo žodį, bijau kad kokį keiksmažodį drėbs; sufleruoju 'raudonkepuraitė",
---TAAAIP, ko ji spokso kaip kokia Raudonkepuraitė" laugh.gif

o čia nesenas biggrin.gif : bėgom per liūtį, išsigandus baisiausiai griaustinio... aiškinu kad nieko baisaus, mes gi ne cukrinės, neištirpsim.
Rytojaus dieną aiškina kaimynui dėdulei apie lietų "mes ne cukrinės, mes šiaip gražuolės" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karusia: 28 gegužės 2010 - 08:48
thumbup.gif smagi temele, pasidalinsiu ir as keliais savo dukrytes (3metuku) perliukais smile.gif

pasiemus knygute, kur reikia suklijuoti lipdukus praso, kad jai padeciau, as sakau, kad palauktu kol ateis seneliai ir jie jai pades, o ji atkerta:
- tai, kad jie jau seni ir nieko nemoka biggrin.gif

vyras man rusiskai (kad dukryte nesuprastu ) pasako, kad eis i pardutuve, o ji greitai pareiskia:
- as irgi noriu eit i magazin biggrin.gif

Atsakyti
Turbūt visi maži šnekoriai panašiai susipainioja...

Vakarienei valgom troškintas daržoves. Sūnus:
-Noriu morkos!
Virtų morkų nėra. Tėtis bando aiškintis:
-Ar nori, kad aš tau žalią morką nulupčiau?
-Ne, morkinę!
Atsakyti
Perskaičiau naujausius postus, prisiminiau ir savo mažosios keletą:

Vyras pasakojo, kad lauke pamatė kamanę, ir aiškina mūsų merginai:
- Didelė vadinasi KAMANĖ, o maža...
Mažoji nutraukia tėtį ir sako:
- O maža vadinasi KAMANIUKAS!

Kai buvo kokių dvejų metų, pamačiusi bent iki pusės apsinuoginusį vyrą, šaukdavo: "mama, žiūrėk, nuogas dėdė!" Nors mes taip nesakėm ir nemokėm, bet jai kažkodėl tokia asociacija, kai daug nuogo kūno matydavo.

Atsakyti