Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai... :)

Va šiandie dar tėvai papasakojo apie mane.
Kai buvau maža, varėm žvejot ir dėdė slieką užkabino ir jau ruošės meškerę mest. o aš: Tu netaip darai. Reik ne perdurt slieką, o užsmaukt kaip prezervatyvą. Nu juk tu žinai, kaip jį smaukt. doh.gif

Arba.
Brolis:
- Kur mano kelnės?
Aš:
- Nori sužinoti kur tavo kelnės? Siųsk SMS su tekstu kurmanokelnes ir gausi aatsakyma per 5 minutes. SMS kaina pora litu. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lavega @ 2009 07 04, 20:45)
kai mano dukrai buvo 2 metukai, buvom baznycioj, ir kai kunigas per misias pakele gerti taure vyno, maniske garsiai pareiske,,ir as noriu gatytes,,.  visi zmones baznycioj juokesi.

biggrin.gif mums irgi panasiai buvo,tik musiskei tada buvo 6 metai.kai kunigas pradejo dalinti komunijos paplotelius (nezinau kaip tiksliai vadinasi blush2.gif ),tai ji ir sako: as irgi noriu tu baltu cipsu!
o is dar ankstesnio zodyno atsimenu kad karve vadindavo kane,o kiaule-kule smile.gif
Atsakyti
Sako 2,5 mt dukra:
Aaa pute, kas ta pute supa doh.gif

2,8 mt:
Puks pat kaip pas manius
(toks pat kaip pas mus) biggrin.gif

dar:
pica - pisa
namelis -mamelis
arbatytė - batytė

vietoj laikau, lija, laukiu, sako vaikau, vija, vaukiu,

Mama, aš tau rankinuką pavaikysiu (palaikysiu)
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurada: 29 liepos 2010 - 13:20
QUOTE(- hal - @ 2010 05 15, 17:29)
galvojau numirsiu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ir as biggrin.gif lotuliukas.gif cia tai bajeris:)

mes su krykstasuniu ruosem salotas(5metai),rodau jam agurka ir sakau man reikia 3 tokiu agurku,atnesk.atnesa tik 2.klausiu -kodel tik 2?o jis -tai trecias pas tave juk!

Atsakyti
QUOTE(mamuuute @ 2010 07 04, 11:22)
as kazkuri vakara vaiksciojau po namus su maikute ir kelnaitem. o figura po gimdymo  dar neatgavus prekines isvaizdos  biggrin.gif . dukra sededama ant sofos ziurejo ziurejo i mane ir reze verdikta:
-tokia grazi moteris, nu bet leeeskos....
lotuliukas.gif  doh.gif

Griuk negyvas po tokio pasakymo.. lotuliukas.gif
Taip sujuokino thumbup.gif

O as siaip is savo vaikystes ne tiek kalbu bet kiek visokiu pokstu prisimenu su broliu. Jis uz mane vyresnis 2 su puse metais. Man 5, jam beveik 8, teveliai vestuvese soka, o musu priziurinti geroji tetule miega, na tai jis man ir sako, ateik supinsiu kasytes, ir buvo tada mada kazkokie kasyciu pynejai elektroniniai atsirado.. Tai jis man taip su mikseriu plaukus pyne... doh.gif
Dabar smagu prisiminti, bet tada asaru buvo verysad.gif

Atsakyti
Mus tevai nusivede ant kapų per vėlines vakare. Tamsu,žvakių daug,o sesuo bestovedama prie kapo ir klausia tėtės:
-Kada ateis patikrint kunigas mūsų ? lotuliukas.gif lotuliukas.gif (tada buvo gal 4-5metu jinai)

Atsakyti
Musiskiui tik 2m.su biskiuku,bet au pasako,kaip jam atrodo teisingai biggrin.gif

Teveliuks isvaziavo i parduotuve ledu:
Maziuks klausia,ku tete,sakau i parduotuve ledu isvaz.,jis purto galva,kad ne,sako i IKI zio. ax.gif

Niu ir dar,kaip tokie:

Atejo sale(saule)
Zio uššš(senelis)
Kai klausiu,koks vardas,sako-lialia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gustomama: 31 liepos 2010 - 20:21
5,5m sūnus šiandien ryte iš niekur nieko sako:
-Mama, o kai turi mergaitę, tai būtina klauptis ant kelių??
Aš:
-O kam klauptis?? blink.gif (nesupratau vaiko klausimo)
-Nu kad jinai būtų mano. Man tai čia visiška nesąmonė mad.gif Negi be to nebus vaikų unsure.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 03 rugpjūčio 2010 - 15:37
Manoji, kai turėjo apie 3 metus irgi gerai pakalbėdavo. Vieną kartą girdžiu šaukia:
-Mama, žiūrėk, dėdė su šiknomotu važiuoja!
pakeliu galvą ir matau žmogų motociklu važiuojantį.
Atsakyti
sveikos na ir prisijuokiau lotuliukas.gif
mano mergina 4,8 men,tai irgi kad pakalba kartais:nuvaziavom prie tvenkinio ji nelabai megsta tokiau i vandeni,sakau einam giliau panesiu tave.JI:ne mama as bijau gilos biggrin.gif
Suzinojau kad laukiuosi,bet dukrai nesakem su vyru kalbejom,tik taip vis paklausiam ar noretum seses ar brolio ir panasiai,tai ji nuvaziavusi pas mociute sako:mama gimdys vaika,mociute klausia is kur:nu is lasinio,pas ja didelis lasinys ant pilvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif (yra tokspilvukas pas mane dabar tai ismaste mergina doh.gif )
Atsakyti
Sena tema:
čia smile.gif

Grizta musu katinas Jukinas (vardas irgi turi savo istorija blush2.gif) po pasivaiksciojimu pas paneles, zinoma vaikai jo pasiilge nubego paglostyti. Grizta Evita (5 m.):
- Mamyte, Jukinui kailinukai dviejose vietose suplesyti!!!
Atsakyti
Sunenas su sese siuo metu vasarojasi pas mus ir eina i privatu darzeli. Viena ryta jau susiruose i darzeli,mama jam sako "Deinukai,vaziuosim i darzeli,pas draugus,o vakare as tave paimsiu" o sunenas atsako "Mamyte,as tau rodysiu oziukus ir darysiu isterijas o paskui vaziuosim" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif 2,5metu vaikas isgalvojo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valerija90: 15 rugpjūčio 2010 - 22:44