Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai... :)

Mūsų mažasis klausė klausė, kaip vyresnysis atsikalbinėja ir paguodė mus - tėvus, nesinervinkite jam brendimo krizė, o tokia didelė todėl, kad mes jį blogai išauklėjome ax.gif
Atsakyti
Pamenu praeita ziema kai buvo cia tas kiauliu gripo bumas ziurim zinias su sunum(3m) o ten per jas pranesa nuo kiauliu gripo mire vienas zmogus, dar daug kas uzsikrete o maniskis vaikiukas sako toks susirupines -Mama o kas tai kiaulei atsitiko?? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Kai paskaičiau.

Paprastai savo šešiamečiui išleisdama į lauką sakau ''ate'' arba ''iki''. Viena kartą kažkokia nuotaika užplaukė, sakau ''sudie, sūnau''

- Aš nemiręs, - pasipiktinęs atsakė jis smile.gif
Atsakyti
Atsimenu, kaip mano vyresniajam buvo keturi metai, as ji turejau barti, bausti, bet nieko nedariau, nes man buvo ziauriai juokinga.
Tvarkau jo kambari ir randu televzoriaus stalciuke,labi daug turto ir dar kokio smile.gif I ta stalciu mes nieko tiesiog nededavom ir as jo nedarinedavau.
Ten buvo du higieninia paketai, simtas rubliu, simtas doleriu, sumustiniai supelyje, degtukai, peilis ir dar kazko daugiau, bet jau nebeprisimenu, nemeluosiu. Kaip koks ziurkenas susitempe tuos daiktus. Taip ir nebesupratau, nepaklausiau, kam jam to reikejo, gal i kokia kelione ponulis buvo sumastes? Bet kam tada higieniniai paketai.
O mano puseseres dukrele valge, ir mama jai sake, kad reikia daug valgyti, kad uzaugtum. Mama buvo nescia, tai mergyte pasake, kad nevalgys, nes ir jai toks pilvas isaugs. metu jai trys buvo. As salia buvau. Praejo daug metu, vis prisimenu. smile.gif
O jusu atzalos ka nors juokinga yra padare?
Atsakyti
as is savo patirties neturiu daug ka papasakoti, nes mano pipiras dar metuku neturi, bet va is puseseres gyvenimo,tai yra sis tas biggrin.gif
zo,kai jos dukra, buvo maza,madoje buvo tos elektrines spirales puodeliui vandens uzvirinti. taigi, vaziuoja pusesere su dukryte autobusu i darzeli,o tai dukrelei sove mintis i galva ant viso autobuso uzklausti mamas "ar ji turi spirale" lotuliukas.gif sake neturejo pusesere net kur akiu deti uz toki dviprasmiska viesa klausima biggrin.gif
Atsakyti
Mūsų trimetė parduotuvėj prašo parduoti olia lia - išvertus būtų kokakolos
Atsakyti
mano vaikas ypatingas wink.gif nors dabar dažnai mokoma, kad negalima aptarinėti žmonių, bet. buvo nepilnų penkių, einam per turgų, žmonių nedaug, priešais diedas - atsikrenkščia ir spjauna. Mergina komentuoja "na jau ne, šitas dėdė tikrai neužaugs princese".
tiesą sakant lūžau - ir aš ir aplinkiniai girdėję, tik tas diedas susinepatogino ir iš padilbų žvilgterėjęs dingo.... na taip, vaiką reiktų auklėti, bet...
Atsakyti
Maniškė kartą (buvo beveik dvejų), pamačiusi gatvėje vyrą, valgantį ledus, garsiai sako: "Žiūrėk, mamyte, tas dėdė buvo geras ir neprisisiojo kelnyčių, užtat gavo ledų".

Atsakyti
mama pasakojo kad neleido man lysti kaime prie prudo kol ji ravejo darza as buvau visai prie pat nusisuko tik vienai sekundelei ir atsisukus manes nerado sako tik ziuriu rozyte matosi prude kur plaukuose buvo ysegta nubego istrauke mane aciu dievui kad laiku pastebejo kur as. o istraukus paklause A dar lysi? o as jau atsoviau Lysiu! biggrin.gif man tada ~3 buvo iki dabar dar prisimenam ir juokiames ax.gif

dar mociute pasakojo nuvaziavusi su vaikais (mano mama ir dedemis) y Kaukaza lipo y kalnus, priekyje ejo jaunas vyras labai auksto ugio tai vaikai eidami is paskos visa kelia is jo juokese kad toks aukstas belipdamas sulus mociute visai bande juos ramint bet vaikai vistiek visa kelia kikeno, na mociute pagalvojo tegu, vistiek niekas lietuviskai cia nesupranta, o ekskursijos pabaigoj tas vyras atsisuko ir sako: vaikai gal jau uzteks tyciotis ka? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 09 15, 15:09)
Maniškė kartą (buvo beveik dvejų), pamačiusi gatvėje vyrą, valgantį ledus, garsiai sako: "Žiūrėk, mamyte, tas dėdė buvo geras ir neprisisiojo kelnyčių, užtat gavo ledų".

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

as prisimenu is savo vaikystes,nuejau su tevais i parduotuve,zmoniu daug ir paklydau,dairausi dairausi,galu gale pamatau teti ,begu link jo,greit ranka i delna ikisu ir sakau: palaukt negalit ar ka? lotuliukas.gif pakeliu akis,o ten toks nesusiprates dede ziuri i mane doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kaip geda buvo..
Atsakyti
Džiaustom vasarą balkone su beveik dvejų dukryte išskalbtus drabužėlius. Aš kabinu ant virvelės, o ji sega segtukus. Sakau: "Pažiūrėk - vien tavo drabužėliai: triusikėliai, pėdkelnės, vėl triusikėliai, dar vieni (kaip tik buvo metas, kai bandėme atsisakyti sauskelnių)... Matai, kiek daug". O ji ramiai: "Mamyte, bet tu ir savo kartais gali išsiplauti..."
Atsakyti
vaziuojam lenkijoj tramvajum, zmoniu daug, o as (kazkur 12metu) aptarineju salia sedincia motera (veidu i veida) - nu ir prisidazius, tu paziurek, tusas tiesiog varva, plaukai kaip dirbtiniai, niekad taip nesidarysiu, atrodo kaip prostitute, fui! - finale ji pakyla nuo sedynes isversdama mane is koto su "Atsiprasau!" - ir islipa doh.gif
Ir dar - toj pacioj lenkijoj ejau ispazinties lietuviskai, sumasciau, kad Dievas gi supranta - o kunigas - tik tarpininkas. Kunigas klausykloje net purtesi tramdydamas juoka, bet kantriai isklause ir visas nuodemes atleido thumbup.gif
Atsakyti