Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai... :)

Vasaros pabaigoj, kai lauke jau buvo vėsu, ėjom su sūneliu pasivaikščiot, o jis prasitraukė megstinio užtrauktuką, aš jam pasakiau, kad užsitrauktų, nes šalta, o jis man atsakė:
-Mamyte, aš vėdinuosi lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano mažius ir kartais užlanksto taip, kad nors lįsk į žemę ir kažkodėl tuo metu juokinga nebūna doh.gif
Maniškiui trys metai, veiksmas kilometrinėj maximos eilėj. Prisiminiau, kad dar kažko nepaėmiau, aišku nueinu ieškot, eilėj lieka mano vyrai. Grįžtu tekina, kad spėčiau, mano mažius visa gerkle "mama pareina" ir visa gyva eilė taip automatiškai į mane atsisuka ir juoką tramdo doh.gif Nu dar taip durnai niekad nesijaučiau, nesu iš tų gražuolių kur žmonės akim nulydi, o čia visi kaip vienas į mane akis blizgina. Stoviu raudona kaip burokas, mintyse "triaukščius dėlioju", kur žmonių kultūra.... žinau, kad išlėkiau ant smūgio iš namų tik į džinsus iš treningų peršokus, "špakliaus" nusprendus negadint. Nu bet ar reikia taip žmogų nužiūrinėt, visiem gi būna dienų kaip tyčia. Ale stoviu, kur dingsi doh.gif
Vyras šnypščia į ausį kas čia įvyko ir žvengia. Taigi mano mažius eilėj stovėdamas ir sako tėvui "Tėti, žiūrėk kokia graži merga. Visai kaip mūsų mama" doh.gif
Tad ko stebėtis, kai žmonės automatiškai atsisuka išgirdę skelbimą apie besiartinančią gražuolę doh.gif
Juoko gal ir nedaug, bet nepatogumo tai sočiai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 28 rugsėjo 2010 - 16:07
Linksma temele. Pasipasakosiiu ir as. biggrin.gif
Mano mergyte (3,5 metuku) pamate vaziuojancia masina su veliavelem (kai buvo krepsinio kastlyge) ir sako:"Mama, ziurek, seimo narys nuvaziavo. Sakau, is kur tu istraukei, kad ten seimo narys, o ji ir sako:"Tu ka, nematai, kad ten masina su velevelem"? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Man vairuojant masina, dukryte praso paziureti i ja. As sakau: "Dabar negaliu, vairuoju", o ji sako:"Tu nevairuoji, tu tik pedalus spaudi" biggrin.gif
Atsakyti
mano kriksto dukra 3m,issieme savo zaislini telefona ir sako,dabar man sms raso,ne skambina,as ir klausiu,kas cia tau raso,o ji sako biggrin.gif meskiuko teva lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
vedu tokią knygą-dienoraštį, kur daug ką surašau, tame tarpe ir juokingus momentus, nes atmintis kartais paveda biggrin.gif štai keletas:

(2.5m) sūnelis prausiasi vonioje, vienas nori, sako man: "tiu aik, pakviesiu kada ateisi" biggrin.gif

(3m) paimu jį iš darželio, pakeliui namo jis: "mama", sakau, ką sūneli, "tau galva neplyšta?"

Rytas, tik atsikėlę. Mažoji (pusantro mėnesiuko) kažką gargaliuoja, raivosi... Brolis: "ką ji sako?", "kad nori pistoleto?"

Vakaras. Pavalgėm. Atsisukęs: "ačiū už kavarienę!"

Pagyriau vyrą už kažką, nepamenu, sakau "šaunuolis tu". Iš kito kambario iškart: "o assss?!"

galėčiau tęsti ir tęsti, išrinkau trumpiausius.
Tiek 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goodly: 08 spalio 2010 - 15:15
o as atsimenu vis dar su juoku, kaip mano didzioji mergian mokesi nedaryti i kelnytes..mokem mokem mes ja, vis klausdavom, gal nori jau i tualeta, o ji atsaudavo...atiu, nenoju..
viena diena stovi kieme kojytem praskestom, man tai aisku, kas ivyko, bet prunksdama dar klausiu "ar noretum i tualeta?" o ji man atsako"atiu, nenoju, jau nejeikia"...man kaip mamai, tai labai juokinga prisiminus...
Atsakyti
mano kriksto dukra 3m nuejom sekmadieni i baznycia,visi meldziasi,jos mama melsdamasi uzsimerke,o ta kad suriko biggrin.gif mano mama uzmigo biggrin.gif blush2.gif visi suziuro,i jos mama biggrin.gif
Atsakyti
vaziuojam su savo 5m berniuku,o jis sako "mamyte, as su arkliuku noriu arkliuoti" lotuliukas.gif
Atsakyti
Vakar truputi apimta sentimentų susigrauginau. Mano dukrytė (praita sav suėjo 3 metukai) sako: " Mama neverk, žiūrėk tavo ašara tuoj pabėgs"

Atsakyti
O mano dukryte darzelyje savo draugams visiems apsiskelbe, kad pilve turi leliuka ir tuoj ji gimdys...Kai jo paklausiau, ka sake kiti vaikai, ji sako labai dziaugesi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutera @ 2010 10 14, 10:17)
O mano dukryte darzelyje savo draugams visiems apsiskelbe, kad pilve turi leliuka ir tuoj ji gimdys...Kai jo paklausiau, ka sake kiti vaikai, ji sako labai dziaugesi ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Siandien nusipirkom alaviju gerimo. Evita (5m) praso "ipilkit man gert", paklausus ko atsako "leliju gerimo" biggrin.gif
Evitos tevelis daznai Evita praso su kojytemis ji isstumti is lovos (tam, kad ji isispirus jam "patiesina" stubura), zinoma ne esme, kad man tai nepatinka doh.gif Bet paskutini karta kai jis jos paprase ji atsake "Teveli gal tu gali pats is lovos isgriut" thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingaja: 17 spalio 2010 - 19:56
Sūnui pradėjo dygti nuolatiniai dantys, jis klausė kodėl taip yra, kodėl turės kristi pieniniai dantys, kodėl maži vaikai turi pieninius dantis, o suaugę nuolaitinius ir tt.
Žaidžia sūnus(5,9mėn.) su dukra (1,4men) ir sesė pradėjo siautėti, mėtyti žaislus... jis ir sako jai- aš suprantu kad tu dar maža, tau dar tik pieniniai dantys galvoj, bet užaugsi išdygs nuolatininiai dantys ir tada būsim abu protingi, galėsim normaliai žaist lotuliukas.gif

Vežiojo dičkis sesę vežime ir sako jai- aš tikiuosi užaugystėj ir tu mane pavežiosi... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ende: 18 spalio 2010 - 22:34