Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai... :)

Mano Julija kalbasi su močiute ir klausia, kodėl močiutė neturi savo leliuko. biggrin.gif Močiutė paaiškina, jog jos vaikas yra Julijos mamytė. Tada Julija klausia, o tai kieno vaikas yra močiutė, o kieno vaikas tėvelis. Ir pabaigoj pakraupusi, išpūstom akelėm konstatuoja "tai kiek tų vaikų daug, aplink vieni vaikai". smile.gif
Atsakyti
Valiau sode stalą. Maniškis pribėgo ir sako:
-Duok man, aš tau jį nuskuduruosiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brasta: 23 spalio 2010 - 10:41
linksma čia pas jus.

Mano vaiko labiausiai įstrigusi mintis, kai atėjo pasipurškė tėčio kvepalais ir tarė "dabar aš labai kvėpuotas"
Atsakyti
Maniske (4m) tai kai tik pamato tarka, sako "as as noriu morkinti" smile.gif
nors visa laika kartoju"tarkuoti"
Atsakyti
Siandien mano mama grizo is darbo, pasakoja kaska apie akinius man,o dukryte (3.5 m) sako: Babuty, as girdziu, man nereikia akiniu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rrasytia: 26 spalio 2010 - 21:08
Oi, patiko, linksma su tais vaikasi lotuliukas.gif Pati dar tik laukiu, tai savų anekdotų dar neturiu, bet galiu, ką mano mama pasakojusi apie mane:

Prieina prie mūsų su mama kaimynė ir ima mane kalbinti, kokia aš graži, kaip į mamą panaši, nu gryna mamutė. O aš supykstu susiraukiu ir griežtai pareiškiu: "Kokia aš tau mamutė - aš melgytė!" biggrin.gif

Mano teta dirba vaikų darželyje, tai pasakojo, tokį:
Klausia ji vieno berniuko, ką jis su tėveliais savaitgalį veikė, o jis pasakoja: " Mes buvom miške bybaut. O jau kiek bybų prisirinkom. " biggrin.gif

Dar vieną kartą prajuokino mano vyro krikšto dukra, apie kokius 7metus jai buvo. Sėdėjo, sėdėjo, žiūrėjo į mano vyrą, o jis ją vis šnekina. Ta tyli, o paskui staiga ima ir pareiškia: " Tavo papukai tokie mažesni nei pas moteris, tokie, kaip pas mažas mergytes būna" thumbup.gif Jau tada tai išgriuvom visi lotuliukas.gif

Dar vienas. Mama mato, kad kaimynų berniukas sėdi ant laiptų ir gailiai verkia. Na ji prieina ima kalbint, klaust kas jam atsitiko, o jis ryžtingai nusišluosto ašaras, pakelia į ją galvą ir rėžia: "Atspėk, jei nori"
Atsakyti
Joooo, primąsto vaikai.
Veiksmas vyksta vaikų pramogų centre, tualete. Išlendu aš su savo tada dar dvimečiu pipiriuku iš tualeto plautis rankų. Pakeliu koją, pasisodinu ant kelio ir plaunam abu. O ten jau rankas plauna gal kokių šešerių metų mergaitė. Ji man sako:
-Jis turi eiti į vyrų tualetą. Čia moterų.
O aš:
-Bet jis dar per mažas pasirūpinti savim. Ar ir man eiti į vyrų tualetą?
Mergaitė:
-Kur tavo vyras?
Aš:
-Dirba.
Mergaitė:
-Aaaa, na tai tada jis turi čia eiti...

Mergaitė mane apstulbino. Kiek save prisimenu, tai tikrai nebūčiau radus reikalo aiškinti nepažįstamai tetulei, kur jai eiti lotuliukas.gif
Atsakyti
prskaiciau keleta puslapiu, net balsu juokas paeme :DDD
Kai maniskis ims skaldyt prikolus sakiau reiks gal i knygute kokia rasyt, gales uzuges skaityt ir juoktis biggrin.gifD butinai ir cia uzsuksiu papasakosiu:DDD

Mano brolis tik kokiu 13metu budamas nustojo sakyt ne kotletai, bet KOKLETAI lotuliukas.gif
Puseseres vaikas sako DRIVITIS (dviratis biggrin.gifD)
Atsakyti
Parašysiu ir aš savo vaikio pokalbius, aišku jie ne mokantys ko nors, bet neradau kitos temos kur "kalba vaikai".

Mano keturmetis po didelio reikaliuko tualete šaukia mane, kad jau padariau. Ateinu vyrukas jau stovi atsirėmęs į vonią ir atkišęs dupcę ir sako man:
-Jau padariau, nuvalyk dupcę.
Aš jam sakau:
-Tu jau didelis, turi jau pats dupcę nusivalyt.
O jis stovi ir tokiu šaltu veidu sako man:
-Jeigu turėčiau dupcėj akis, tai pats mokėčiau nusivalyt.
Nežinojau net ką atsakyt, juokiaus visą vakarą paskui.

Dabar daržely išmoko tą eilėraštuka apie stora boba kiaulę pjovė, į pirštuką įsipjove ir tt. Vakar jis man sako tą eilėraštuką, paskui nutilo, pagalvojo ir sako man:
-Mama, tu nebuk stora.
Aš jam sakau:
-O tai jei busiu stora, ką tu manęs nemylėsi?
Jis man sako:
-Ne
Klausiu kodėl?
O jis man:
-Tada tu pro duris netilpsi.
Atsakyti
Maniškis (3 m.) pasakoja, kaip jis daržely lauke su draugu triukšmavo. Pasakiau, kad daugiau lauke nerėkautų, nes gerklytę skaudės. O jis tokiu ramiu tonu nesiginčydamas pareiškė:
-Tai gerai, mes tada kojom triukšmausim.

Atsakyti
Mano brolio dukrytę palieka pas mane, na ir mes išsitraukėm puzzle padėlioti. Ir pasitaikė paskutinė labai sudėtinga, aš sakau : - Lėja (3,5 metukų), šita puzzle labai sunki. O mergaitė pagalvojusi pakėlė vieną detalę, ir atsako : - Visai nesunki, žiūrėk. Ir kelnoja tą detalę thumbup.gif
Atsakyti
Anekdotas iš mūsų gyvenimo. Pokalbio nuotrupa:
-Mama įjunk šviesą
- Tu savarankiškai įsijunk, tu juk didelis
- Tu mam tavarankiškai įjunk lotuliukas.gif
Atsakyti