Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai... :)

Vaziuoja mano dukra su tevu i mokykla masina..ji sako "jei leksi greit-apvemsiu priekini langa " nors sedi gale ir prisegta kedutej...

niekad nevemia masinoj..ipratus vazynet, bet va gimsta tokios mintys biggrin.gif
Atsakyti
Maniškė jau didelė,bet perliukų buvo....
Gryžta iš svečių ir pasakoja,kad ten buvo ir kita jos pusseserė./kurios vardas Patricija/Klausiam kuri,kokiu vardu? Galvoja ,galvoja ir sako- na ta Prasipisija......
Atsakyti
Mano Paulina kai buvo koki7 2.5 metų -- Aš klausiu, Paulinute valgysi manų košės?
- Ji sako- ne, aš savo valgysiu:)))

Arba aš sakau-Paulinute, aš tave labai, labai myliu. O ji stovi kitam kambario gale ir sako- O aš nepasiekiu tavęs mylėti:)
Atsakyti
Mano keturmečiui iškilo dabar klausimas: "Sniegas ir ledas maistas ar nemaistas? Jeigu tai ne maistas,kodėl ant jo dabar barstoma druska? O prieskonių irgi pils?" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta @ 2011 01 21, 23:54)
Mano keturmečiui iškilo dabar klausimas: "Sniegas ir ledas maistas ar nemaistas? Jeigu tai ne maistas,kodėl ant jo dabar barstoma druska? O prieskonių irgi pils?"  g.gif

Niu sakyčiau logiška mastau.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Maniskis 3 m. vardino, ka kvies i gimtadieni: Toma, Erika, Mariu, Goda, sese, mama, teti ir dursline bigsmile.gif Tik po keliu dienu paaiskejo, kad dursline tai kaimynu megaite Ausrine doh.gif
Atsakyti
Fausta 3m.
- Mama, man labai patinka sokineti!
- Tai gal busi "sokinetoja"?
- Ne, busiu kiskis
- Tai gal buk balerina?
- As balerina ka tik buvau
Papildyta:
Mama FAustai (3m) moralizuoja:
"Kai tu taip bliauni, man net zalia akyse daros. Noriu lekt i menuli".
"Ir suptis?"
" Taip, suptis. Ir grizt kai tu vel normaliai kalbi".
Tyla.
"O kai tu ant manes bariesi, man raudona akyse ir as noriu begt i menuli"
Papildyta:
Kipre Fausta kapstosi po smeli, sneka po nosim, visokius garsus leidzia.
"Tu kaip traktoriukas, vis burzgi ir burzgi be pertraukos"
"Tai jei as traktoriukas, tai, mama, kas tu? Traktoriene?"
"Nu, tada as traktoriene"
"O tetis tada kas? Traktorius?"
Atsakyti
O mano vaikinas kai jį pabaru tai eina pas katiną ir jam rodo niu ,niu
Atsakyti
- Iš ko susideda kalba?
- Iš dantų!
hihihi.gif
Atsakyti
Šnekutei 3.5 m.
-Dukryte, meluoti labai negražu!
-Užtraukia: moterys meluoja geriau........ biggrin.gif

-Mamyte, pamatuokim šlepečių ūgį.
-Gerai.
Prideda savo šlepetę prie manosios.
-Žiūrėk, beveik vienodos, tik tavo truputį mažesnės lotuliukas.gif

Mamyte, pakraipyk va taip (rodo) ir dainuok:
-O lia lia pupytės....
-O ką man kraipyti?
- Kelnes pakraipyk kaip O lia lia pupytės lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano mergytei panyžo nugarytę. Aš klausiu kas yra. O ji atsako:"Mam, man ožiai per nugarą laksto". lotuliukas.gif
Mano mergytė (4m.) šukuoja senelį. Bešukuodama klausia jo:" Deduli, o tu pinigų turi?" Jis klausia o kam tau pinigai. O mano pupa:" Taigi už paslaugą sumokėti reikės". biggrin.gif
QUOTE(lyra82 @ 2011 01 27, 23:47)
Mamyte, pakraipyk va taip (rodo) ir dainuok:
-O lia lia pupytės....
-O ką man kraipyti?
- Kelnes pakraipyk kaip O lia lia pupytės  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Sitas tai prikolnas. lotuliukas.gif Mano mazute tai anksciau sakydavo:" Mama, as kai uzaugsiu, busiu olia lia pupyte".
Atsakyti
mažasis (3,5m) su krikšto mama laukia atvažiuojant krikštatėvio. veiksmas vyksta prieš Kalėdas, todėl mažasis klausia kūmos, ar kūminas bus sutikęs nykštukus ir gal jam ką nors atveš dovanų. O kūma mokina, kad kūminas po kelionės bus pavargęs ir jei ir turės dovanų, tai pirmiau reikia, kad kūminas nusirengtų, pailsėtų, nusiplautų rankas prieš vakarienę, o paskui jau klausti apie dovanas. Mažasis pasiklausė... Kūminas atvažiavo, įėjo. Mažasis pasitinka kūminą: "Labas kūminai, eik plaut rankas...Ar buvai sutikęs nykštukus? " smile.gif
Atsakyti