Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai... :)

QUOTE(IruteB @ 2011 01 22, 18:33)
Niu sakyčiau logiška mastau.gif

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na pas mane "logiškas vaikinas" apskritai smile.gif

Dabar pakosti, duodu vaistų. Vakare žiovauti ėmė. "Mama, nuo kosulio vaistų davei. O nuo žiovulio vaistų yra? O kodėl nėra?" smile.gif
Atsakyti
mano Vytei 2 metukai.labai megsta vartyti knygutes ir klausti kas cia.as pasakau o ji kartoja .turim tokia knygute apie drambli.ji rodo i paveiksleli ir klausia -kas cia.as sakau dramblys.ji kartoja [COLOR=yellow]******. bigsmile.gif .bet kai ateina kas i svecius ir nori parodyt savo knygute ji manes klausia -kur [COLOR=yellow]******?
Atsakyti
einant pro masina kurios signalizacija kaukia : mama masina verkia smile.gif
Atsakyti
vilius (2m2men) glosto teciui galva ir rimta veido israiska nutaises sako 'didele galva' biggrin.gif
#################################################

vilius (2m. 4men) pamate per TV daug pauksciu su ilgom plunksnom ir sako 'ooo, kokie ilgi plaukai" biggrin.gif
Atsakyti
Einam šiandien su Austėja(4m,9 mėn) į lauką.Išeinant pakvėpinu ją jos kvepaliukais.Laiptinėje sako" kas čia taip smirda?Aaaa, čia mano kvepalai kvepia " smile.gif
Atsakyti
važiuojam kažkada su tėčiu ir broliu (4 metų) į Kauną. brolis sėdi gale ir vis klaisinėja ,,
kada atvažiuosim, kada atvažiuosim? aš jau pavargau važiuoti" doh.gif .
tėtis pasiūlo jam užsiėmimą, sako ,,užsimerk ir skaičiuok per tvorą šokinėjančius drambliukus"... (kaip prieš užmiegant skaičiuojama).
Vakaris užsimerkia ir maždaug 10 minučių nutyla thumbup.gif . aš atsisuku į jį ir klausiu
,,na, kiek drambliukų jau suskaičiavai?"
o jis atsako ,, tai, kad dar nei vieno nemačiau" lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniskis berniokas kai buvo mazas siuvimo metra vadindavo BELIATURA blink.gif doh.gif lotuliukas.gif

O kai visai maziukas buvo :
lektuvas - LETO;
sunkvezimis - PITO;
veliava - PILIAVA

doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
vaziuojam is kaledu eglutes sventes. Vilius sedi savo autokedutej ir laiko rankose gauta is kaledu senio dovana-kaledine saldainiu dezute. kadangi nemiegojo pietu,tai jau gan pavarges buvo tai pradejo snaust ir is ranku iskrito ta saldainiu dezute.tetis ir klausia- 'ka ten pametei" , o vilius patempes lupa atsako ' kaledas" biggrin.gif

siaip aiskiai sneka, bet va keletas zodeliu :
oboliundas-pomidoras
bubuliundas-bumbulas
karonai-makaronai
Atsakyti
Šnekutei 3.5 m.
-Mamyte, žinok Domukas (darželio draugas) su tėčiu turi sūnų, mažutį leliukėlį.
- Tai kas turi sūnų? Domukas ar jo tėtis?
-Tai aš tau ir sakau, kad jie kartu turi sūnelį, mažiuką leliuką.
-Tai gal Domuko brolis, o jo tėčio sūnus?
-Ne, abiejų sūnus tas mažas leliukas. lotuliukas.gif

-Eime pažaisti žaidimą.
- O kokį norėtumei?
-Tokį raudoną raudoną su taškeliais.
(taip ir likau nesupratusi kokį biggrin.gif )

-Mamyte, tu lipk laiptais paskui mane, ne šalia manęs,
- Gerai.
-Tik eik tiesiai arba aplinkui lotuliukas.gif
Atsakyti
- Mamyte, nusidažyk baltai plaukus, nusirenk, ir bėk.
- o kam sūneli?
- tu būsi olialia pupyte...
Atsakyti
Sveikos perskaiciau temele nu jau prisijuokiau tai negaliu, iki asaru, mano sunus (3,4m) atejo ir klausia mama ko tu juokiesi, sakau kad juokingai raso, kaip vaikuciai kalba, nu sako ir kas cia tau taip juokinga, kad vaikai kalba blink.gif lotuliukas.gif

Dar istorija: keiciu lovai patalyne, atejo sunus nori padeti, istraukiau pora paklodziu, kur mama buvo nupirkus dedam vien per maza, dedam kita, irgi per maza, sakau nu babyte abi paklodes mazas nupirkus. Vakare paskambino mama skaipu, atbego maniskis ir sako nu baba tu jau visai, ko mums visokiu mazu skuduru pripirkai i lova netelpa. doh.gif lotuliukas.gif

Su vyru klausiam sunaus, ko labiau noretum sesytes ar broliuko, pagalvojo ir sako gal geriau suniuka lotuliukas.gif

Pries kelias dienas sakau suneliui, kad uzteks tau tu zaislu, pilnas kambarys, nebepirksim, tvarkytis ju nenori ir pan.... Siandien is darbo parnesiau atspausdinus keleta paveiksliuku spalvinimui idaviau jam, o jis ir sako man:
mama juk sakei jokiu zaislu nebepirksi man, tai kam tu man spalvint nupirkai? biggrin.gif
Atsakyti
3 m.

"O aš gi esu mažas, ne šiaip sau didelis."
"Kai bus saulė, tai bulius atsipalaiduos, nes šiluma šiltina.." - čia nusprendė žiūrėdamas "Aviuką Šoną"

3 m. 9 mėn.:

"Mamyte, aš nepritaikytas, kad jūs mane kai kada bartumėte.."

"Mažus vaikus reikia labai mylėti, o suagusius.. reikia mylėti normaliai."

"Pamatys Kalėdų senelis kaip gražiai papuošėm eglę, dar užsimanys pasilikti gyventi čia." mirksiukas.gif

"Tėtis tai jau net už bobutę stipresnis! Ką jis lankė stipruolių tėčių mokyklą?"

"Mamyte, nesibark, mes juk draugai." wub.gif
Atsakyti