Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai... :)

Na ir prisijuokiau is jusu vaikuciu kalbu lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Prisimenu kai vyresnelis buvo 3 metuku,einam i darzeli ir kalbam apie gyvuniukus.As jo klausiu,kokie zvereliai sokineja(o buvom skaite knygute apie kiskuti ,kuris sokinejo,tai galvojau,kad jis pasakys -kiskutis) O jis taip pagalvojo ir sako,varlyte, as klausiu kas dar sokineja, o jis taip rimtai,dar viena varlyte lotuliukas.gif
Neseniai jam buvo labai didele problema ,kur jis susiras mergaite.Sako,tetis surado tave ,o as tai dar neradau lotuliukas.gif Jam dabar 6 metukai.
Atsakyti
Dukrytė (jai tuo metu buvo dveji su puse) klauso pasaką apie katinėlį ir gaidelį.
Na, jau lapė pagriebė neklaužadą gaidelį ir nešasi į urvą sriubą iš gaidelio virti, lapiukus šerti. Mažoji kad pašoks toj vietoj - niam niam skani sriubytė bus biggrin.gif
Atsakyti
Maniskis 2m nemegsta anksti keltis i darzeli, tai rytais dialogas buna toks:
-Mazuti, kelkis, vaziuosim i darzeli
-Aciu, nenoriu doh.gif
Atsakyti
biggrin.gif
Mano tai 2,5 metų sūnui reikėdavo kremu vis vieną vietą patepti, jis įdėmiai žiūrėdavo kaip kremas susigeria į odą ir sakydavo "susisiurbė kremas", paskui aš jį išmokiau sakyti "susigėrė". Vieną vakarą, kai jau saulė nusileido, jis sako: "saulytė susigerė".
Kitąkart rodo pliušinio šuns dideles ausis ir sako: "Didelės ausys. Gali skraidyti" ir plasnoja šuns ausim.
Kitąkart pasiėmęs lapą su spausdintom raidėm apibrėžė aplink tekstą apskritimą pieštuku ir sako: "Čia tvartas, kad raidės nepabėgtų".
Atsakyti
tetis praso viliaus (2.5m) :
Viliau,duok bucki..
Vilius:nea
Tetis: o i zanda galiu pabuciuot?
V: nea
T:o i kakta?
T: o i rankute galiu pabuciuot?
T: o tai gal i dupce duosi pabuciuot?
Vilius atsuka issisiepes uzpakali ir sako : cia gali ! doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deimantine+: 10 vasario 2011 - 14:08
Sunus (3m.10men.) matyt nusiziurejo kai sesei pampersa keiciu. Viena diena rimtu veidu man ir sako: "Nu bet pas mergas koks pimpis juokingas! Visai kaip sikna atrodo... blink.gif ax.gif
Atsakyti
Mėgstam žiūrėti su vaiku Jeralaš žurnalą (yra toks rusiškų trumpametražinių filmų vaikams rinkinys).Ten kiekvieno filmo pradžioje dainuoja: " vesiolyje istorii, uvydet li xatyte...jeralas..." Sunui tiek užstrigo,kur beeitume dainuoja " Onytė vakatytė, onytė vakatytė...." hihihi.gif Visi klausinėja kas ta Onytė? "turit katytę Onytę ?" biggrin.gif

Dar pelėsius vadina pelėdom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(krectynele @ 2010 11 23, 00:54)
Gruodžio pradžioj, kai vaikai jau gyveno kalėdimėm nuotaikom atvyko močiutė prižiūrėti vaikų, namuose liko jauniausia jos duktė.Močiutė kalbina vaikus: "gal paskambinam Vilmai, ar norit su ja pakalbėti?" Abu atpuolė ir laukia kol močiutė surinks numerį.
Justas samprotauja: "dabar Vilma išgirs RUUUUPŪŽEEE, ATSILIEEEEPK!!!" (močiutė dažnai taip keikiasi).
Danielius priduria: "Pagalvos, kad kalėdų senelis"

As gal minute garsiai juokiausi is sito lotuliukas.gif Oi, net oro pritrukau karsta.gif

Kadangi gandras mane aplankyti zada tik pavasari, galiu papasakoti tik ka pati budama vaikas snekejau. Buvo Sajudis tais laikais ir mano tevai daznai ziuredavo visu Sajudzio veikeju kalbas per televizoriu. Ir buvo toks veikejas Zigmas Vaisvila. Nezinau kodel, bet as ji praminiau Visciuku hihihi.gif ir sakiau, kad jis yra mano draugas ir bendradarbis lotuliukas.gif Kai jis kalbedavo, tevai mane kviesdavo ateiti ir pasiklausyti kaip "Visciukas kalba". As ir ateidavau, ir sededavau prie televizoriaus, nors nieko is jo kalbos nesuprasdavau.

Tiesa, turejau as tada ir daugiau susikurtu draugu ir bendradarbiu, tik jokie politikai ju prototipai nebudavo biggrin.gif Atsimenu, buvo Sauliukas ir Gulbyte, pastaroji buvo bloga ir regzdavo visokias intrigas lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano 4 metuku panele ilindo i mano kosmetine ir pradejo nagrineti jos turini., As pasakiau, kad negalima. O ji man ir sako:" Mama, tai kai as busiu didele, tada galima bus? Atsakiau, kad taip. Tai ji :"mama, paziurek, as jau paaugau, jau net 10 kilometru uzaugau". smile.gif
Atsakyti
O mano 2,5 m sūnus vieną rytą žiūri pro langą ir sako: "Aš laukiu, kad tėtis grįžtų iš darbo". Aš jam sakau "Aš irgi laukius", tas tada man - "Tu nelauk, aš už tave palauksiu".
Atsakyti
-Mamyte, žaiskim kirpyklą.
-Gerai, kaip apkirpti?
- Labiausiai norėčiau garbanotai lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano vyrukas 6metu ziurejo filma ir labai pergyveno, sakom - tai viskas bus gerai, gerieciai visada laimi. O jis - netiesa, kaip gi Indenai Amerikoj pralaimejo unsure.gif

- mama pagimdyk dar viena leliuka,
- tai man tecio reikia paklausti gal jis nenores
- o mes jam nesakysim lotuliukas.gif

- kai mama neleidzia savo vaikui ziureti multikus, reiskia ji jo nemyli... ir kaip gyventi su tokia mama... doh.gif

Turi vilnonyne megzta kepure, as ja isskalbiau - ji sedo (susitrauke), is ryto dedasi - ziurek mama kaip per nakti galva paaugo!!!
Atsakyti