QUOTE(krectynele @ 2010 11 23, 00:54)
Gruodžio pradžioj, kai vaikai jau gyveno kalėdimėm nuotaikom atvyko močiutė prižiūrėti vaikų, namuose liko jauniausia jos duktė.Močiutė kalbina vaikus: "gal paskambinam Vilmai, ar norit su ja pakalbėti?" Abu atpuolė ir laukia kol močiutė surinks numerį.
Justas samprotauja: "dabar Vilma išgirs RUUUUPŪŽEEE, ATSILIEEEEPK!!!" (močiutė dažnai taip keikiasi).
Danielius priduria: "Pagalvos, kad kalėdų senelis"
As gal minute garsiai juokiausi is sito

Oi, net oro pritrukau
Kadangi gandras mane aplankyti zada tik pavasari, galiu papasakoti tik ka pati budama vaikas snekejau. Buvo Sajudis tais laikais ir mano tevai daznai ziuredavo visu Sajudzio veikeju kalbas per televizoriu. Ir buvo toks veikejas Zigmas Vaisvila. Nezinau kodel, bet as ji praminiau Visciuku

ir sakiau, kad jis yra mano draugas ir bendradarbis

Kai jis kalbedavo, tevai mane kviesdavo ateiti ir pasiklausyti kaip "Visciukas kalba". As ir ateidavau, ir sededavau prie televizoriaus, nors nieko is jo kalbos nesuprasdavau.
Tiesa, turejau as tada ir daugiau susikurtu draugu ir bendradarbiu, tik jokie politikai ju prototipai nebudavo

Atsimenu, buvo Sauliukas ir Gulbyte, pastaroji buvo bloga ir regzdavo visokias intrigas