Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai... :)

QUOTE(Lilly @ 2011 06 10, 01:50)
Papildyta:
Ir dar... parduotuveje privercia mane daznai nesmagiai jaustis. Kai einam per kasa, iseina aukstai iskelusi rankas ir garsiai kartoja kasininkei 'As nieko nepavogiau!'... o balsas skardus, garsiai labai kalbam. Zmones sypsosi, o as jauciuosi kaip kokia vagilka biggrin.gif

Mum viena karta irgi pnasiai buvo parduotuveje biggrin.gif prie kasos moku pinigus o mzius (4m) kuiciasi savo kisenese... sakau:
-Ko ieskai?
-Ziuriu ar nieko nepavogiau netycia... paziurek ir tu, nes gali mus per farus rodyt doh.gif 4u.gif

Pokalbis su teciu: tetis klausia
-O tu uzauges turesi masina?
-Tai aisku kad turesiu! (pasipiktines) ir neprasta o nauja audi!
-Tai gal ir man nupirksi?
-Jo tau nupilksiu pasata, mociutei nupilksiu maza golpuka o mamytei bitva (britva)
sakau tai kad Denuk as nemoku su ja vaziuoti o su teciu bijau...sako:
-Tai gerai del to ir nupilksiu kad namie butum ir man visada blynus keptum blink.gif
tetis klausia:
-O panele turesi?
-Taip tulesiu!
-O kokia masina jei nupirksi?
-Jokios nenupilksiu!
-Kodel? tai ka pats veziosi visda?
-Ne, ji vazines autobusu, nes as daug pinigeliu netuesiu kad galeciau pilkti visom bobom masinas ir mama ir mociute doh.gif 4u.gif tikiausei tokios kalbos is keliones su dede i zoopark blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pudrine: 14 birželio 2011 - 23:54
Nuvaliau savo trimečiui užpakalį, o jis sako:
- Ačiū mama. - tada pagalvojo ir pridūrė - Už viską...
smile.gif
Atsakyti
Mum 2,10

Planuojam eiti i lauka, sakau:
-Na jau gali begti rengtis
dukra
-ACIUU DIEVUIII ACIU DIEVUUUI ACIUU DIEEVUI GALIM RENGTIS biggrin.gif

Arba
Ateina anyta, raudoni nagai, dukrele sako
-kas nudaze tau nagus, as taves darkarta klausiu kas nudaze jauduonus nagus
Arba

Padarem dideli ir maza reikala i puoduka, sako
ziujek as blyna padajau
sakau
matai jis plaukioja
dukra sako
as teciui laiva padajau!!!
(musu tetis jureivis pagal specialybe)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nitrozilas: 19 birželio 2011 - 01:40
Ėjom pro tokį taką su keliais mažais medeliais, mano trimetukė sako - mama, čia jau rimtas miškas, eik slėptis biggrin.gif.
Atsakyti
Einam siandien su Evita (6m), ji sako:0
"Mama, o musu papugos fifos?"
"Kas, kas net akis ispuciau"
"Nu fifos..."
Po ilgu aiskinimusi issiaiskinom, kad nimfos norejo pasakyt doh.gif
Atsakyti
Dukters (4m.) pasaka (lietuvių liaudies pasakų motyvais):
Lazdynas klausia:
-Ožka ožka kam mane pagriaužei?
- O kam voverė mano paršelį nunešė?
blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ketverių ką tik sulaukęs mano vyresnėlis užvakar išaiškino man, kodėl tris vaikus turėsiu... "Tokia užduotis". O čia argumentas, kodėl turėčiau atsiimt visam laikui iš darželio: "Nes aš ne karys, o muzikantas" (detalizavo vėliau, jog neturi ten ramaus kampelio pažaist turi kovot vis su kitais. Nors šiaip kiek stebiu viešose žaidimų aikštelėse tai susibendrauja su bet kokio amžiaus ir lyties vaiku akimirksniu- socializacijos problemų neturi)
Atsakyti
Pamenu su sese (jai 5 metai tada buvo) buvom prie fontano ir ji paprase manes centuku,kad duociau. Nes ji norejo sugalvoti nora. Tai ji ismete moneta. Sakau koki sugalvojei nora?Sako sugalvojau nora,kad visi vaikuciai myletu savo mamytes ir nesipyktu su jomis. Labai miela ir grazu pasirode man tokie mazos mergaites zodziai. Ji prase ne kokios naujos leles,bet tokio dalyko. :}
Atsakyti
Dabar mususkis prisiklauses pasaku visokiu juokeliu prisigalvoja... Viena syk priejes man sako: -Tu grazuole. Atsakau jam: -Tu taip pat grazuolis. O jis: -Ne,tu grazuole,o as pabaisa. biggrin.gif

Ir is pokalbio su teciu. Atsisede aptarinejo kokie ju papukai mazi.Ir galiausiai pakomentavo,kad -Mamytes papukai ,tai va toookie didziuliai didziuliai... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bambeklė @ 2011 05 30, 19:22)
Dukra (4,5metai):
-Mama, as prie fontano su berniuku susipazinau. Jis vairavo masinyte, o aš peščiom kojom bėgiojau!

thumbup.gif smile.gif
Važiuojame automobiliu ir klausome Steve Wonder. Mūsų dukrytė (3.10 m.): Tėti, nu kodėl tu klausai ir mėgsti tokias liaudiškas dainas?
Tėtis: o ką tu norėtumei klausyti?
Dukrytė: aš su mama mėgstu tik ,,bėgu bėgu vėl, privalau suspėti..." doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nusilakavau raudonai nagus, Ignas (3,8) ir sako - ai, kaip gražu wub.gif mama, o tu dabar princesė? bigsmile.gif
Atsakyti
trimetis:
- mama, kas buna gazuotas?
- na vanduo, gira...
- kas dar?
- na dar alus buna gazuotas...
- o dar?
- daugiau nezinau...
- mama, ezyyyyys dar buna gazuotas biggrin.gif

Reklamos auka biggrin.gif
Papildyta:
gime mums sesyte nesenai. Gulim vakare, snekames. Vaikis sako:
- mamyte, pagimdyk man daug daug vaikuciu, mazuciu mazuciu...
As jau tik tyliu biggrin.gif po minutes pagalvojes, sako:
- ne, as kai uzaugsiu tai turesiu du vaikucius.
- kodel?
- nes daugiau neturim mes pizamyciu gi.

ot materialistas biggrin.gif
Atsakyti