Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai... :)

is draugu istrijos.

Prie mamos pribega dukra ir sako:
-Mama, mama, brolis p**as
mama sako: nesupratau
dukra: nu brolis p**as, o as pisese lotuliukas.gif

vertimas: brolis princas, o as princese ax.gif
Atsakyti
Trimete rodydama i savo krutinyte klausia: kas cia?. Na as sakau, kad papukai. Dar paskui kelias minutes padiskutavom apie tai. Kita diena mane nepatenkinta, piktai klausia: Nu kada man uzaugs tos papugos bigsmile.gif

Jau kokia savaite vis kalbam, kad bus dickio isleistuves is darelio i mokykla. Mazoji karta klausia: Nu kada bus tos jusu laistytuve? doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Pusbrolis vieną kart galvą užsigavo. Gal poros metukų buvo. Sakau- Radviliuk,dar skauda galvytę? Jis- Ne,dabar plauką šitą skauda. lotuliukas.gif

Mėgstami jo posakiai- Tylėk, bo šunį palaisiu. -Ar aš tau klausiu? Kaip duosiu iš antakio į pincetą.
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Numirt iš juoko galima kai jis pradeda kalbėt taip.
Lauku kol maniškis pradės perliukus kalbėt smile.gif
Atsakyti
Gavau didele kruva geliu, po svarstymu nusprendziau jas nunest i baznycia, nueinam siandien su Evita (6m), banycia uzrakinta, galvoju jau tikrai tos kruvos netempsiu namo blush2.gif pradejau delioti ant kunigu kapu, kurie prie baznybcios palaidoti.
Evitai kyla klausimas:
- Kas cia palaidotas?
- Dekanas - atsakau,
- O kas ji uzdege? - nerimsta Evita doh.gif
Atsakyti
mano seses vaikas,kol ejo i darzeli,buvo dvieju mergaiciu mylimiausias berniukas,kai ateidavo is ryto,mergaites lenktyniaudavo,kuri pirmesne pabuciuos i zanda,o paruosiamojoje grupeje,mociute nuejusi parsivesti,rado rasteli,kuri tebeturi,nors jau praejo 7m:Gyti,as del tavys numiro lotuliukas.gif taip ir nesuzinojome,kuri"meile"parase ta rasteli smile.gif
Atsakyti
Austėja(5,1)-"vakar tau skaudėjo nugarą , šiandien galvą, visai tu, mama, kažkokia suplyšusi "
Atsakyti
Vyras pjauna zole. Dukra issinese lele ir sako:
- Dabar, teti, aisime. As busiu mama, tu - mano vyras, o lele - musu vaikutis. As vaziuosiu parvezti vaikui ledu.
Vyras sako:
- Gerai. O as vaziuoju i darba. Dirbsiu labai ilgai... (didele teritorija pjauti zole)
Dukra surauke antakius ir rimtai atsako;
-Na jau ne. Taip nebus. Man nereikia ilgai dirbancio vyro!

Dukra (4,5metai):
-Mama, as prie fontano su berniuku susipazinau. Jis vairavo masinyte, o aš peščiom kojom bėgiojau!
Atsakyti
Eidamos gatve pamatėm begiojantį didelį šunį. Mano Paulinutė(4 metai) ir sako-juk tas šuo gali įkasti. Reikia jam ŠUNSNUKĮ uždėti smile.gif smile.gif

Atsakyti
bando pagauti mūsų katę ir šaukia : NIAM NIAM! Čia pasirodo toks ,,miau" perdarytas lotuliukas.gif (1ir4)
kompiuteris - pu-te-tytė lotuliukas.gif
O dar kai vyras nueina į WC, tai atbėga pas mane, rodo maždaug į tą pusę ir sako: SSSSS... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babajoska: 05 birželio 2011 - 00:26
manoji dar nelabai daug kalba, bet vietoj lapu, jai gaunasi papai ir visada pareinant is darzelio saukia "noriu papu" ' blush2.gif , nors ir bandom isaiskint, kad reikia tart lapai biggrin.gif , o agurkus vadina agute smile.gif
Atsakyti
O mano penkiamete suzavejo savo pamastymu smile.gif Vaziuojame i darzeli, ir kazkaip visi tyliai sedime, susimaste... ir staiga dukre sako:
-Mama, nori tau kazka pasakysiu apie pasauli?
Suintrigavo mane biggrin.gif Aisku noriu
- Mama, o gal Dievas sukure pasauli tam, kad papasakotu mazam berniukui, kuris toli toli kosmose, ilga ilga pasaka apie pasauli....

Vos neistirpau kaip lydytas sviestas biggrin.gif
Papildyta:
Ir dar... parduotuveje privercia mane daznai nesmagiai jaustis. Kai einam per kasa, iseina aukstai iskelusi rankas ir garsiai kartoja kasininkei 'As nieko nepavogiau!'... o balsas skardus, garsiai labai kalbam. Zmones sypsosi, o as jauciuosi kaip kokia vagilka biggrin.gif
Atsakyti
Po darbo, vakare pavargusi guliu ant sofos ir apsimetu, kad miegu. Mano pipiras (3,5 m.) kazka man sako, o as nieko neatsakau. Prieina, paglosto man žandą ir sako:
- Vargšeeeelė.
Vos nesusilydžiau. lotuliukas.gif
Atsakyti