Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai... :)

Mano keturmetė žaidžia viena su lėlėm, girdžiu tokį monologą:
- Ai numirė tavo vyras? Nieko baisaus, susirask kita vyrą, pamiegosi ir bus tavo vyras lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano dukra, kai buvo kokiu 5 metu, darzelyje buvo isimylejus toki berniuka. Na meile, kaip ir abipuse buvo, tik kad dar vienas kavalierius ziedus is plastilino vis dovanodavo. Zodziu, merginai beda. Vakare guldau as ja miegot ir kalbames. Ji pasakoja: Isivaizduoji, siandien tas Martynas man vel savo ziedus is plastilino dovanojo. Sakau: tai gerai, ar padekojai? O ji sako: Nu mama, gal tu visai jau isprotejai? Cia gi ne brangenybes! Jis tik apsimeta, kad jis princas, o is tikro visai ne... Sakau: o gal ir princas, is kur tu zinai, kad ne? O ji sako: Koks dar princas, gi jo pedkelnes melynos! Sakau: O tai kokios buna pas princus? Sako: Aisku, kad geltonos ir dar reikia, kad svarkas baltas butu su blizguciais, o Martynas vaiksto be blizguciu doh.gif
Kita karta pasakoja: Apsisprendziau galutinai! Sakau: del ko? Ji: Del savo vyru. Sakau: Kokie cia tavo vyrai? Ji: Kokie, kokie! Sudziuveliai mano brangiausi! Sakau: Kodel taip sakai? Ji: Nes sriubos nevalgo, pilvai uzdzius... Sakau: Tai ka nusprendei? Ji: Atstumsiu abu. Sakau: nebus tau gaila? Gi tavo draugai? Sako: Aha, draugai, kokie jie draugai, jie mus medzioja! Sakau: O kam? Ji: Kam? Aisku kam, galvoja, kad mes su Dominyka (drauge is darzelio) grazuoles, ir nezino, kad is tikro mes tik paprastos piemenaites doh.gif
Atsakyti
cia rudeni dar pernai buvo, priesais virs namu sukiojos tikrai didziulis burys varnu, karksi taip kad net televizoriu uzgozia smile.gif mano mazoji (3.5m)zaidzia salia su lelem, staiga sako:
- ech.. tuleciau spalnus,nusklisciau pas valnas dabal, tai butu joms linksmiau!
lotuliukas.gif mes su vyru iki asaru prisijuokem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Praline @ 2011 05 10, 12:40)
Mano dukra, kai buvo kokiu 5 metu, darzelyje buvo isimylejus toki berniuka. Na meile, kaip ir abipuse buvo, tik kad dar vienas kavalierius ziedus is plastilino vis dovanodavo. Zodziu, merginai beda. Vakare guldau as ja miegot ir kalbames. Ji pasakoja: Isivaizduoji, siandien tas Martynas man vel savo ziedus is plastilino dovanojo. Sakau: tai gerai, ar padekojai? O ji sako: Nu mama, gal tu visai jau isprotejai? Cia gi ne brangenybes!  Jis tik apsimeta, kad jis princas, o is tikro visai ne... Sakau: o gal ir princas, is kur tu zinai, kad ne? O ji sako: Koks dar princas, gi jo pedkelnes melynos! Sakau: O tai kokios buna pas princus? Sako: Aisku, kad geltonos ir dar reikia, kad svarkas baltas butu su blizguciais, o Martynas vaiksto be blizguciu  doh.gif
Kita karta pasakoja: Apsisprendziau galutinai! Sakau: del ko? Ji: Del savo vyru. Sakau: Kokie cia tavo vyrai? Ji: Kokie, kokie! Sudziuveliai mano brangiausi!  Sakau: Kodel taip sakai? Ji: Nes sriubos nevalgo, pilvai uzdzius... Sakau: Tai ka nusprendei? Ji: Atstumsiu abu. Sakau: nebus tau gaila? Gi tavo draugai? Sako: Aha, draugai, kokie jie draugai, jie mus medzioja! Sakau: O kam? Ji: Kam? Aisku kam, galvoja, kad mes su Dominyka (drauge is darzelio) grazuoles, ir nezino, kad is tikro mes tik paprastos piemenaites  doh.gif

Nerealu ir taip skaniai pasijuokiau. hihihi.gif
Manoji dar maza(2,5m)kaip tik tokiu laiku ji mokinasi autis batukus ir karta skubu ir prasau apsiauti greiciau,pakartojau besirengdama ar batai jau ant koju ir matau,kad dar ne doh.gif Tada suraukiau antakius ir sakau vel ar paskubesi?o ji man prideda ranka prie galvos ir atsako"klausau virsininke" lotuliukas.gif

QUOTE(krectynele @ 2010 12 05, 11:50)
Kai mažasis buvo dviejų metu, dar studijavau. Sugriebiau knygas, sąsiuvinius ir einu į kitą kambarį mokytis, liepiu man netrukdyti. O mažasis sako tempdamas lūpą:
- Noriu mokintis!  Tu mokinies, o man neduodi!

Prieš rugsėjį kalbam su vyru, kad reikės vaikus nuvesti pas akių gydytoją. Danielius (4m)klausia:
- O ką ten darys?
"-reikės uždengus vieną akį pasakyti, kurioj pusėj skylutė" - atsakau jam.
"- O jūs galvojat man labai lengva atspėti su viena akim, kur yra skylutė?" - susirūpina vaikas.

susitrenkė vaikas koją. Kiek vėliau ir sako:
-Oi, ta trauma man atsislinko ne prie kojos. Skauda jau pirštus.

Vaikai diskutuoja apie sausainines.
Danielius: mama apsikeisk su tečiu tais indais, čia - moteriškas, o ten vyriškas.
Justas paantrina: Ne, bobiškas!
Danielius: tai padovanok uošvienei, juk ji boba. Jai tiks. (mano anyta stambaus sudėjimo moterytė).

Nuvažiuoju pas savo mamą su Danielium. Po pietų su mama atsigulam ir kalbamės. Ateina Danielius (5m) ir sako:
- Nu mama, mama, nedaryk man gėdos! Atvažiavom į svečius, o tu nuėjai į lova! Ar tau ne gėda?!
Kalba Danielius (5m):
Dučė (šuo) pagimdė rudą šuniuką ir jis yra išlikęs nuo pagimdymo laikų...
Kaime vieną dieną ryžomės išgaudyti peles, nes katės - tinginės, neatlieka savo pareigų. Pridėjom visur spąstų. Tik išlenda maža pelytė. Danielius pamato ir sako:
- Oooo, šita dar labai maža, gal dar nieko nedarykim, palaukim kol paaugs...
Praeitais metais prieš Kalėdas Danielius išgirsta reklamą, kad pas kai kuriuos vaikus Kalėdų senis neateis.
"Nu ir gerai", - sako Danielius,- "tegul neateina, noriu ramiai praleisti žiemą".

Vaikas kartais pasiklauso kartu su mumis žinių. Išgirdo, kad LT nukrito rusų lėktuvas. Ir samprotauja:
- Ar žinai, kodėl Lietuvoje yra krizė? Girdėjau, kad Lietuvoje nukrito rusų lėktuvas, tikriausiai Lietuvai tai daug kainavo...
"Tai rusai lietuviams sumokėjo už padarytą gamtai žalą" - sakau jam.
" Aaaa, kad žmonės neišsigąstų ir būtų ramiau, davė pinigų...
"Mama, juk gerai ta pasta, kur jaučiamas dantenų sutraukimas? Išsiplauni dantis ir dantys nebekrenta, ar ne?"

Danielius prašo, kad į vonią prileisčiau vandens. pasakau, kad ne dabar. O jis ir sako:
- Nu mama, tau dar atsirūgs! Aš susirgsiu stresu, kad negalima maudytis!
Danielius su Justu atostogauja pas tetą Ingą. Danielius valgo daug saldainių. Inga liepia nevalgyti tiek daug.
Danielius: tetis sakė, kol atvažiuos mūsų pasiimti, suvalgyti visus saldainius.
Inga: Aš paskambinsiu ir paklausiu, ar tikrai taip sakė (o pačią juokas ima).
Danielius kiek patyli ir sumąsto:
- O tai kam tada pirko tuos saldainius, ar ne valgymui?!
Pasilikau su Danielium (6m) namuose, nes jis susirgo. O jis džiaugiasi:
- pasirodo. gerai esą sirgti. Tik jums blogai - mažiau pinigų gausit. O man tai gerai:
nereikia eiti į darželį. O ten tai kankina - daug dirbi ir už tai negauni pinigų.

Va cia tai linksmuoliukai auga,mamai i rinkini reiketu deliot viska ir isleisti po keleriu meteliu thumbup.gif
Atsakyti
Paemes telefona Aridas (5m) filmuoja savo broliuka,sako nu broli pakalbek gi nematai kad kemeruoju tave lotuliukas.gif
Atsakyti
Nezinau is kur ismoko, bet speju, kad is vyro g.gif jei reikia persimauti kelnes, ir sunus (2.9m) ieina i kambari ar jau buna jame, visada pasigirsta viena fraze: - mamyte, sexxyyyy lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Isejom su seimyna pazvejoti. I toki nediduka tvenkinuka. Priejom, mazius(4m) sako:
-Ooooo, kiek uodai vandenuko prinese lotuliukas.gif

Neiskart mums su vyru daejo, ko cia tie uodai vandeni nesioja. Pasirodo is tos daineles kur "..uodas vandens nese.." biggrin.gif

nerealios mintys pas tuos mazuosius biggrin.gif arba pvz, paklausiau sunaus kodel lektuvai skraido. Atsakymas: muses gaudo bigsmile.gif
Atsakyti
Rytis ziuri per langa kaip jo vyresnioji sese meto kamuoli su draugais atsidare orlaide ir rekia
Ernesta eik namo gana jau
Ernesta eik namo gana kamuoly metyt
Ernesta man jau galva skauda. biggrin.gif

Snekam su vyru ir vyresnele ir juokiames prisimindami linksmus nutikimus o Rytis sedi rimtas ir sako
Gana jums juokaut ir juoktis visai nejuokinga. biggrin.gif

Erneta buvo kokiu 4m einam abi nesu 2 sunkius pirkiniu maisus o ji sako
Mama duok as panesiu krepsius o tu mane panesk. lotuliukas.gif
Atsakyti
ech tie vaikuciai su savo genialiom mintelem biggrin.gif

Mes gyvenam norvegijoje ir isigijome kate kurios vardas buvo Pute (norvegiskai tai reiskia dekoratyvine pagalvele) na auginom auginom ir atsitiko taip kad pabego verysad.gif gryzom i lietuva visi, nuejome Kaune i mega kur buvo kaciu padora mazasis pamate panasia kate i musiske ir rekia ant visos parduotuves (3,11m)
-Mamyte! ta teta glosto tavo Pute!
Galvoje buvo tik viena mintis, kaip dingti is ten kuo greiciau blush2.gif

Su vyru klausinejam pas suneli, ko jis noretu :
-Noretum sesutes ar broliuko?
-Gerai audi man tiks...
-O noretum mazo leliuko?berniuko kokio ar mergaites kad butu linksmiau ir turetum su kuo zaist?
-Gerai noriu bet, jam neduosim mano zaislu nepirksim saldainiu ir neleisim pas mano mociute pasilikt!(paispiktines pareiske)
Po keliu dienu einame i parduotuve, jau prie iejimo jis mane sulaiko su pilnom akytem asaru ir asarodamas sako:
-Mamyte prasau einam i zaislu parduotuve, as nenoriu kad tu pirktu leliuka, geriau nupirk man lego biggrin.gif biggrin.gif

Susiruoseme vaziuoti i draugu vestuves, mazaji vezame pas mociute, jau vedu ji prie duru o jis ir sako man:
-Tetis atrodo labai keistai su treningais be paveiksliuku (su kostiumu), ir tu graziai atrodai su ta negrazia suknele...
-Tau negrazi mano suknele?
-Nu grazi, labai panasi i dieduko masina biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
sendien su maziuku buvom parduotuveje apsipirkom, stovim prie kasos o pries mus vaikinukas perka kokokola,manasis atsisuko ir sako:
-Mamyte gal duodam sitam bernui bulkute?
-Kodel tu jam nori duot ja?
-Nes jis perka tik kakakola vadinasi varguolis pigineliu daug neturi doh.gif lotuliukas.gif tuo momentu dziaugiausi kad cia nesupranta zmones lietuviskai smile.gif
Atsakyti
2,5 m. mano mergytė prašo manęs, kad nupieščiau povą, tik pamiršo, kaip tai vadinasi ir bando apibūdinti - na tokį dyyyydelį, kur daug spalvų yra, nu, kaip jisai, mmmmm....., nu tokią vištą su didele didele uodega biggrin.gif
Atsakyti
mano vidurinėlis irgi dabar yra perliukų amžiuje. Neseniai susiruošiau tręšti žolę, tai jis klausią- mama ar jau visas gėlytes patrašuojai su tais trašais biggrin.gif
Vieną kartą žiūrim "Ū(kininkas ieško žmonos". Rodo, kad įeina tokie du krepšininkai. Vyresnėliui sakau-žiūrėk kokie milžinai. Mažasis klausia- kur tie mižalai doh.gif ...
Atsakyti
pas mus paatostogaut atvaziavo mano sese.nuejo ji maudytis i vonia, o prie duru priejo Elyte (1 m 3 men) ir krebzdina, tai sese ir klausia:
-Elija, cia tu?
O panele atsako:
-Ne, ti Yljaaa!
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti