Įkraunama...
Įkraunama...

Spuogų spaudymas

QUOTE(tiju @ 2007 08 21, 11:02)
būkit panelės kuo daugiau ant saulės ir neliks ką rakinėt  thumbup.gif  nors šiaip ir man kartais patinka save "pagrazint", o po to net eit niekur nesinori  doh.gif

O mano mišriai odelei saulutė kaip tik peilis blink.gif Ji suaktyvina riebalinių liaukų veiklą ,tai iškart po saulės vonių oda lyg pagražėja ,parusvėja ,bet paskui su kaupu visokių inkštirų pridygsta ax.gif
Visur rašo ,kad odai ,linkusiai spuoguotis ,būtini kremai su SPF doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 08 22, 16:01)
O mano mišriai odelei saulutė kaip tik peilis blink.gif Ji suaktyvina riebalinių liaukų veiklą ,tai iškart po saulės vonių oda lyg pagražėja ,parusvėja ,bet paskui su kaupu visokių inkštirų pridygsta ax.gif
Visur rašo ,kad odai ,linkusiai spuoguotis ,būtini kremai su SPF doh.gif

aš irgi labai šiemet saulės saugotis pradėjau. aišku, jinai padžiovina kažkiek tą odą, bet iš kitos pusės ir prakaituoju daugiau, užsikemša poros ir tada blizga oda, o tai, kaip žinia, nieko gero nereiškia. o dar ir dėl visų dėmelių, randelių ant veido: kai pasidegini, oda patamsėja, randeliai taip pat. vizualiai mažiau matosi. bet randeliai taip ir lieka tamsesni, ir kai saulėtas sezonas baigiasi, oda atgauna natūralų atspalvį, o randeliai lieka ryškesni.. juk daug kas esat girdėję, kad randų negalima deginti, nes jie paryškėja. jei aš klystu, pataisykit ax.gif
Atsakyti
mes abu su draugu sergam sia liga jau pasakyciau nzn ka ir daryti... kaip jos atsikratyti.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monela @ 2006 01 14, 15:36)
Man padeda neliesti veiduko,kai nagai jau buna gerokai paauge. Tada jau su jais labai sunku ka padaryt, gnybimas gaunas,nieko gero.Tai ir nieko nedarau ax.gif

kai buvau prisiauginusi nagucius, jokio spuogo nepavyko isspausti thumbup.gif
o naguciai taip niezti blush2.gif
Atsakyti
smile.gif man su ilgais nagais tai jokio skirtumo, kaip su pincetu tada nuimi sad.gif
Atsakyti
Stengiuosi nespaudineti spuogu, bet jau vaikysteje darbuodavausi blush2.gif , kai tik pasidarydavo tas baltas pulinukas, pasistengdavau ji sunaikinti, kad neisaugtu spuogas raudonas ( tpfu tpfu tpfu net nezinau kaip, bet neprisidribau blogiau, neliko nei randeliu, nei kitu defektu) o ir sugydavo man iskart, nesupuliuodavo.
dabar jei koks negerietis isauga, tai patepu arbatmedzio aliejum, ir nudziovina iskart thumbup.gif
Bet va inkstirus tai ir toliau spaudineju, jau kai zinau, kad niekur neisiu, pasidarbuoju, ir sedziu kokia valanda plemuota biggrin.gif
Atsakyti
nu bet man tada keista g.gif sakykim jei ant mano veido atsiranda spuogas as ji tepu su tokiu tepalu differinu tiksliau geliu jei jis nedidelis tai sis tepalas ji nudziovina ir tereikia laukti kada jis nukris ir po to zymes isnyks bet jei spuogas koks didesnis gilesnis tai jis bresta bresta ir po to toks didelis sultingas baltas atsiranda tai as ji visada isspaudziu ir tada patepu su kokiu arbatmedzio aliejum ar kremu kitaip neisivaizduoju kaip reiktu daryti schmoll.gif gal as blogai darau ?
Atsakyti
nu kai jau baltas spuogas pasidaro, tai neisivaizduoju kiek reiktu laukti kol jis pats nukris...
siaip mano drauge niekad gyvenime prie veido nekisus, kaip dabar atsimenu kaip i mokykla eidavo su kokiu atsikisusiu pritvinkusiu spuogu nors jos oda labai nebloga buvo bet kartais isdygdavo ir jai tipo taip gyja nu nzn.. ir kaip sako tipo nespausk randai liks, bet pas ja irgi randeliu yra, ir siaip dabar jau nebe paauglystes amziuj turi broblemu su neisgydomais spuogais ant skruostu
Atsakyti
[quote=Odora,2007 10 12, 22:17]
nu kai jau baltas spuogas pasidaro, tai neisivaizduoju kiek reiktu laukti kol jis pats nukris...
siaip mano drauge niekad gyvenime prie veido nekisus, kaip dabar atsimenu kaip i mokykla eidavo su kokiu atsikisusiu pritvinkusiu spuogu nors jos oda labai nebloga buvo bet kartais isdygdavo ir jai tipo taip gyja nu nzn.. ir kaip sako tipo nespausk randai liks, bet pas ja irgi randeliu yra, ir siaip dabar jau nebe paauglystes amziuj turi broblemu su neisgydomais spuogais ant skruostu
[quote]

Cia turbut dar priklauso ir nuo odos jautrumo, genu ir kitu dalyku. Nes, kaip as minejau, visa savo paauglyste spaudinejau tuos spuogus, nors zinojau, kad negalima, bet negaledavau islaukti kol tie pulinukai patys nudzius, ir nieko, anei vieno randelio. Nors zinau atveji, kai berniukas toks paauglysteje isspaude spuoga, nors jo neberdavo, bet tokie pavieniai isdygdavo, ir ka jus sau manot, uzpuliavo taip, kad tik chirurgas ta pulini ispjove, o uztines buvo, kad nesimate akies..Tai isvada tokia, kad geriau spuogu nespaudinet (bet as nesitverciau). Gerai, kad ju dabar tik vienas kitas ir tai tik pries menesines rolleyes.gif
Atsakyti
as tai nespaudau,kai nusiperku kokiu nauju priemoniu veidui-krema,kauke,tonika ar pan smile.gif
kazkaip tada laukiu rezultatu ir bijau juos atitolinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(winnerss @ 2007 10 12, 21:32)
nu bet man tada keista  g.gif  sakykim jei ant mano veido atsiranda spuogas as ji tepu su tokiu tepalu differinu tiksliau geliu jei jis nedidelis tai sis tepalas ji nudziovina ir tereikia laukti kada jis nukris ir po to zymes isnyks bet jei spuogas koks didesnis gilesnis tai jis bresta bresta ir po to toks didelis sultingas baltas atsiranda tai as ji visada isspaudziu ir tada patepu su kokiu arbatmedzio aliejum ar kremu kitaip neisivaizduoju kaip reiktu daryti  schmoll.gif  gal as blogai darau ?

as irgi panasiai darau...man atrodo tada netgi greiciau uzgyja...bet kazin kaip cia is tirko... g.gif
Atsakyti
Pati turiu tą blogą įprotį.. Šiaip skaičiau kad negerai spausti juos dėl to jog viso pūlio vistiek neišspaudžiame, o dalį jo tik giliau nustumiame.
Atsakyti