Įkraunama...
Įkraunama...

Spuogų spaudymas

Prisiminiau ir as kai man kosmetologe sake...kad jei spausti spuoga, tada bent atsigulus, nes kai stovime, bet kuriuo atveju oda siek tiek nudrimba (baisus zodis smile.gif ) zemyn, ir kai spaudziame spuoga -isejimo takas gaunasi kaip alkune, ir del to nepavyksta visko isspausti ir zidinys lieka cool.gif
Atsakyti
O mane MB kankina...Jiazau,neduok dieve koki spuoga uzmato,tai atrodo neatsikabins visa diena,kol neishspaus doh.gif Dar kad spaustu normaliai,tai nieko tokio,bet kad jis taip skaudziai sugeba ish visu jegu,kad ash neapsikenciu unsure.gif
Atsakyti
vyriska jega, MB net paklausia ar gali liestis prie veido, ar nesu nieko apsitepliojus smile.gif smile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Man tai reikia labai daug valios pastangų, kad nespaudinėti tų spuogelių. Ankščiau, tai tiesiog nagai niežtėjo kaip reikėjo išspausti, o po to vyras pradėjo duoti pastabas, net pokalbį rimtą turėjom... doh.gif . Pasirodo veiksminga. Dabar pati sau labiau patinku be tų mažų randelių rolleyes.gif .
Atsakyti
Tai labai sunku nespaudineti. Cia yra psichologiniu problemeliu.
Man deste geras labai psichologas, buvo egzaminas, ejome po viena pas ji kalbetis, ir buvo galima paklausti asmeniskai kokio klausimo, problemos (nesusijusios su egzu) o as buvau siek tiek apsispaudinejusi veideli (bet labai nezymiai, dar pasipudrinus buvau, nznau kaip jis ir pastebejo..) tai paklause kodel apsidraskius esu? smile.gif Net geda pasidare. Paaiskino kad slepiu kazka, paslapciu turiu, problemu, kuriu negaliu pasidalinti, del to spaudau, krapstaisi (na mazdaug isspaudziu problema). Gal ir yra tame tiesos, nes pati nznau kodel taip darau. Tas mazas spuogelis daug graziau atrodo, negu isspaudus sasas.
Atsakyti
Net neįsivaizduoju kaip pagelbėt blush2.gif pati tokio įpročio niekada neturėjau, nors ir esu šiek tiek spuoguota, bet per visą gyvenimą esu kokius 2 spuogus išsispaudus, bet va turėjau kitokį įprotį, kramtyti aplin nagus esančias odeles g.gif schmoll.gif tai nusipirkau toki laką skirta tiems, kurie kramto nagus, jis toks kartus, kad pora kartu juo nusilakavu ir nebekramtau jau kokius 5 metus 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Aš tai pastebėjau, kad noras ką nors paspaudinėt kylą susinervinus doh.gif Gerai, kad vonioj apšvietimas blogas, o kitur veidrodžio neturim biggrin.gif O šiaip tai man dar padeda geros kossmetikos priemonės, kurių dėka spuogelių retai beatsiranda, o ir iešlieka jie vos 2-4 dienas, tai tiek galiu iškentėt.
Atsakyti
man išspaudus ar neišspaudus vistiek randai lieka, ir ilgai neišnyksta verysad.gif bet vistiek spuogus spaudau labai retai ax.gif
Atsakyti
pastebejau jau kad laaaabai daug ka si problema kamuoja. doh.gif ir mane,ir mano drauges taip pat. biggrin.gif bash.gif
bjauriausia,kai 'pasidarau' didziausia spuoga ant nosies,kai kita diena reik kur nors iseiti,i koki rengini ar pan.,prisizadu sau nebespausti,praeina keleta dienu ir vel...bet vis dar tikiuosi kad kuria nors diena atsibos. biggrin.gif
Atsakyti
Mane ta pati problema kamuoja ,pamatau spogelį ant veido ir tik kyla rankos jį spausti ir nesvarbu man subrendęs jis ar ne doh.gif Bet prisidarau aš žaizdų didelių kurios ilgai negyja, tai dabar labai stengiuosi nespausti, nebent spuogas yra pribrendęs ir tikrai visas išbėgs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Makarončikė @ 2008 01 23, 22:18)
Mane ta pati problema kamuoja ,pamatau spogelį ant veido ir tik kyla rankos jį spausti ir nesvarbu man subrendęs jis ar ne doh.gif Bet prisidarau aš žaizdų didelių kurios ilgai negyja, tai dabar labai stengiuosi nespausti, nebent spuogas yra pribrendęs ir tikrai visas išbėgs ax.gif

aš ne tik spuogelius pasispaudau, kartais vos ne veido valymą pasidarau doh.gif užkliūna vaizdas veidrodyje ir i trasą... blush2.gif po to galvoju ot esu, ir vėl prisidariau "grožių" nors paskutiniu metu labai stengiuosi net nesiliesti prie veiduko, kol kas pavyksta ir bent jau išvengiu tų tokių žaizdelių.. ax.gif dar net nežiūriu į didinantį veidrodį, nes žinau,kad vaizdas tikrai nepatiks ir tada taip knieti prikišt nagus.. unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
pas mane visai prastai doh.gif , kai pamatau nors vieną kad ir nedidelį, išspaudus jį pagaunu kokį tai nesveiką azartą ir puolu ieškot dar. tampau odą, visaip spaudinėju viska iš eilės, kol visa raudona palieku doh.gif
Atsakyti