Aš kažkaip jei spuogelis mažiukas tai nespaudžiu, bet jei jau rėžia akį tai išsispaudžiu ir prisidedu leduką, beje ledukas labai gerai nuslopina paraudimą po išspaudimo, o beto spausti spuogelį reikia itin švariomis rankomis
QUOTE(Rudaakė @ 2006 01 14, 01:00)
Sveikos visos mamytes 
Na ziurejau esancias temas, bet kazkaip nelabai radau tokios
Tai va, kaip kovojat su tokiu iprociu - nuolat prasioperuoti sau veideli?
Mano veido oda nera linkusi spuogeti, bet pacios deka nuolat ju prisigaminu
Jau daug kartu sau prisiekiau - neliesti, bet.... vat niezti nagiukai ir viskas
Is praktiskai nieko padarau spuoga - va tada ir gali ji spaudyti....
O juk tokios savioperacijos yra kryzius veidelio odelei....
Va ir dabar sedziu (matyt ir uzejo noras parasyti) su graziausiu spuogu ant kaktos, vos ne kaip inde - su visu klecku.... Gerai grifka uzdengia
Help, mamytes, arba nukapokit man kas nors tuos nagucius
Na ziurejau esancias temas, bet kazkaip nelabai radau tokios
Tai va, kaip kovojat su tokiu iprociu - nuolat prasioperuoti sau veideli?
Mano veido oda nera linkusi spuogeti, bet pacios deka nuolat ju prisigaminu
Jau daug kartu sau prisiekiau - neliesti, bet.... vat niezti nagiukai ir viskas
Is praktiskai nieko padarau spuoga - va tada ir gali ji spaudyti....
O juk tokios savioperacijos yra kryzius veidelio odelei....
Va ir dabar sedziu (matyt ir uzejo noras parasyti) su graziausiu spuogu ant kaktos, vos ne kaip inde - su visu klecku.... Gerai grifka uzdengia
Help, mamytes, arba nukapokit man kas nors tuos nagucius
Na siaip man tai viena gydytoja sake, kad spuogus su balta virsune (inkstirus) tai butina isspausti, nes veidui kancia, na jis pats turi ta balta skysti kazkur padet
siaip tai tenka mazai kovoti su spuogais,bet kai koks atsiranda butinai ispaudziu ir kvepalais patepu!
Geriausia sėdint prie pc ar šiaip kur ramiai neturėti šalia veidrodžio ar veidrodėlio, tada tik ir kyla noras tyrinėti veidą, ir aišku, kas be ko - rasti ..
As irgi megeja. Ir kas svarbiausia, jei tai darydama pasidarau sau spuogu, kuriu kai nespaudau, seip nebuna. Kai labai norisi liest, reikia pagalvoti apie pasekmes. O ju daug, galima taip visa veida susigadinti. Tai kai labai jau norisi ka sau pasidaryti, jei nera butino reikalo (reikalas buna nebent labai retai, istiesu butinas), reiketu paslepti veidrodelius ir uzsiimti kokiu nors darbu, kad uzsimirstu. Arba kosmetologe viena dar rekomendavo pirstines uzsideti namie, taip ir vaikscioti, bei raminancios arbatos pasidaryti. Sake pas ja toookiu pacienciu ateina - visa savaite dirba su kompu, straipsnius raso, ir tuo metu veida nagais akeja
QUOTE(Partena @ 2008 02 23, 19:28)
Geriausia sėdint prie pc ar šiaip kur ramiai neturėti šalia veidrodžio ar veidrodėlio, tada tik ir kyla noras tyrinėti veidą, ir aišku, kas be ko - rasti ..
Teisingai pasakyta!
QUOTE(nep @ 2008 02 27, 18:55)
As irgi megeja. Ir kas svarbiausia, jei tai darydama pasidarau sau spuogu, kuriu kai nespaudau, seip nebuna. Kai labai norisi liest, reikia pagalvoti apie pasekmes. O ju daug, galima taip visa veida susigadinti. Tai kai labai jau norisi ka sau pasidaryti, jei nera butino reikalo (reikalas buna nebent labai retai, istiesu butinas), reiketu paslepti veidrodelius ir uzsiimti kokiu nors darbu, kad uzsimirstu. Arba kosmetologe viena dar rekomendavo pirstines uzsideti namie, taip ir vaikscioti, bei raminancios arbatos pasidaryti. Sake pas ja toookiu pacienciu ateina - visa savaite dirba su kompu, straipsnius raso, ir tuo metu veida nagais akeja
Koki penktadieni susizgrimba, ir ateina pas ja kaukes....Pirmadieni vel tas pats. Cia beja nervininis sutrikimas yra. Problema viduje.
Su šituo tai tikrai sutinku. Aš pati pasidarau spuogų iš visai menkų spuogelių
Jau maigydama spuogus galvoju, kad negerai darau, o sustot negaliu
Dabar ,sakiau, pasidarysiu savo spuoguotos, tik išsimaigiusios spuogus nuotrauką ir priklijuosiu prie veidrodžio, kad matyčiau pasekmes.
na, aš irgi turiu šią ydą
bet stengiuos laikytis, dar esu dėkinga gamtai, kad mažai man spuogiukų būna..
...bet šį savaitgalį keli pms'iniai spuogai iškilo ir MB pamatęs puolė mane operuot.. tai spaudė spaudė, bet toks dar nepribrendęs matyt buvo, nes skystis tik bėgo, paskui kraujas, o db dar vis tiek šiek tiek kietas ir skausmingas viduje...
tai šauniai atrodau, gerai kad plaukus pasileidus nesimato.. sunkiau spaudymui atsispirt nei saldumynams..
...bet šį savaitgalį keli pms'iniai spuogai iškilo ir MB pamatęs puolė mane operuot.. tai spaudė spaudė, bet toks dar nepribrendęs matyt buvo, nes skystis tik bėgo, paskui kraujas, o db dar vis tiek šiek tiek kietas ir skausmingas viduje...
Na va ir as i si kluba SPAUDALIU. Tai ir man beda didele. Kosmetologe kai tik nueinu taip ir sako VEL SPAUDEI, SAVES NEMYLI OI NEMYLI, MYLETI REIKIA SAVE MYLETI IR ODA SAVO. O ka daryti kad as net nejauciu kaip pradeda pirstukai po veiduka vaikscioti ir nagiukais kabliuku ieskoti. O jau kai randa ka tai tada amen buna. Bet jei namie tai tvarkingai kol neuzeinu i vonia pries veidrodi. Tai taip nuo ryto sau ir kartoju MYLIU SAVE MYLIU SAVO ODA....