Įkraunama...
Įkraunama...

Spuogų spaudymas

Aš kažkaip jei spuogelis mažiukas tai nespaudžiu, bet jei jau rėžia akį tai išsispaudžiu ir prisidedu leduką, beje ledukas labai gerai nuslopina paraudimą po išspaudimo, o beto spausti spuogelį reikia itin švariomis rankomis ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PureLife: 24 sausio 2008 - 11:34
QUOTE(Rudaakė @ 2006 01 14, 01:00)
Sveikos visos mamytes smile.gif
Na ziurejau esancias temas, bet kazkaip nelabai radau tokios  g.gif
Tai va, kaip kovojat su tokiu iprociu - nuolat prasioperuoti sau veideli?
Mano veido oda nera linkusi spuogeti, bet pacios deka nuolat ju prisigaminu  doh.gif
Jau daug kartu sau prisiekiau - neliesti, bet.... vat niezti nagiukai ir viskas
Is praktiskai nieko padarau spuoga - va tada ir gali ji spaudyti....  doh.gif
O juk tokios savioperacijos yra kryzius veidelio odelei....
Va ir dabar sedziu (matyt ir uzejo noras parasyti) su graziausiu spuogu ant kaktos, vos ne kaip inde - su visu klecku.... Gerai grifka uzdengia  4u.gif
Help, mamytes, arba nukapokit man kas nors tuos nagucius  unsure.gif

Na siaip man tai viena gydytoja sake, kad spuogus su balta virsune (inkstirus) tai butina isspausti, nes veidui kancia, na jis pats turi ta balta skysti kazkur padet blush2.gif tik butinai svariom rankom ir ne su nagais, o su pirstu pagalvelemis spausti iki tol, kol isbegs kraujas. Poto patepti kvepalais ar bet kuo, kas turi spirito, tai dezinfekuoja ir uzdziovina. O man taip keistai yra, vieniems randai atsiranda nuo spaudymo, o man, jei neisspaudziu spuogo, tai lieka randas. Tai nuo tu laiku kai nespaudydavau, daug randeliu turiu. O dabar, isspaudziu su balta virsunele, sau graziausiai uzgyja ir nukrenta sasiukas, odyte toj vietoj lygi smile.gif tai nezinau, ar cia vienai man, ar kaip cia biggrin.gif
Atsakyti

siaip tai tenka mazai kovoti su spuogais,bet kai koks atsiranda butinai ispaudziu ir kvepalais patepu!:)
Atsakyti
Geriausia sėdint prie pc ar šiaip kur ramiai neturėti šalia veidrodžio ar veidrodėlio, tada tik ir kyla noras tyrinėti veidą, ir aišku, kas be ko - rasti ..
Atsakyti
Sudirbau ką tik visą savo veidą... tik parėjau iš paskaitų ir atsisėdau prie veidrodžio... spaudau spuogus, nors jų nelabai matosi, bet aš matau ir nervuoja... doh.gif doh.gif . Negaliu sau atleist dabar. Atrodau kaip guzuota... ph34r.gif
niekaip negaliu atsikratyt šio įprocio! stupid.gif stupid.gif stupid.gif cray.gif
Atsakyti

As irgi megeja. Ir kas svarbiausia, jei tai darydama pasidarau sau spuogu, kuriu kai nespaudau, seip nebuna. Kai labai norisi liest, reikia pagalvoti apie pasekmes. O ju daug, galima taip visa veida susigadinti. Tai kai labai jau norisi ka sau pasidaryti, jei nera butino reikalo (reikalas buna nebent labai retai, istiesu butinas), reiketu paslepti veidrodelius ir uzsiimti kokiu nors darbu, kad uzsimirstu. Arba kosmetologe viena dar rekomendavo pirstines uzsideti namie, taip ir vaikscioti, bei raminancios arbatos pasidaryti. Sake pas ja toookiu pacienciu ateina - visa savaite dirba su kompu, straipsnius raso, ir tuo metu veida nagais akeja blink.gif Koki penktadieni susizgrimba, ir ateina pas ja kaukes....Pirmadieni vel tas pats. Cia beja nervininis sutrikimas yra. Problema viduje.
Atsakyti
QUOTE(Partena @ 2008 02 23, 19:28)
Geriausia sėdint prie pc ar šiaip kur ramiai neturėti šalia veidrodžio ar veidrodėlio, tada tik ir kyla noras tyrinėti veidą, ir aišku, kas be ko - rasti ..

Teisingai pasakyta! mirksiukas.gif Tik reikia ismokti taip daryti! rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 02 27, 18:55)
As irgi megeja. Ir kas svarbiausia, jei tai darydama pasidarau sau spuogu, kuriu kai nespaudau, seip nebuna. Kai labai norisi liest, reikia pagalvoti apie pasekmes. O ju daug, galima taip visa veida susigadinti. Tai kai labai jau norisi ka sau pasidaryti, jei nera butino reikalo (reikalas buna nebent labai retai, istiesu butinas), reiketu paslepti veidrodelius ir uzsiimti kokiu nors darbu, kad uzsimirstu. Arba kosmetologe viena dar rekomendavo pirstines uzsideti namie, taip ir vaikscioti, bei raminancios arbatos pasidaryti. Sake pas ja toookiu pacienciu ateina - visa savaite dirba su kompu, straipsnius raso, ir tuo metu veida nagais akeja  blink.gif Koki penktadieni susizgrimba, ir ateina pas ja kaukes....Pirmadieni vel tas pats. Cia beja nervininis sutrikimas yra. Problema viduje.

Su šituo tai tikrai sutinku. Aš pati pasidarau spuogų iš visai menkų spuogelių doh.gif doh.gif ir čia tikrai rimta problema, bent pas mane, tik kaip jos atsikratyt? verysad.gif Čia tarsi agresija, nukreipta į save.
Jau maigydama spuogus galvoju, kad negerai darau, o sustot negaliu doh.gif doh.gif , nors imk ir rankas nusikapok.
Dabar ,sakiau, pasidarysiu savo spuoguotos, tik išsimaigiusios spuogus nuotrauką ir priklijuosiu prie veidrodžio, kad matyčiau pasekmes. lotuliukas.gif
Atsakyti

Reikia save mylet. Taip daryti - nemeile sau. Kazkokios gal cia vaikystes problemos. Reikia save mylet ir glostyt, o ne zalot.
Atsakyti
Tu turbūt teisi esi 4u.gif reikia save mylėt... wub.gif
Papildyta:
nep, ačiū už komentarą 4u.gif , gal supratau priežastį, kodėl taip darau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wasarė: 27 vasario 2008 - 21:41
na, aš irgi turiu šią ydą doh.gif bet stengiuos laikytis, dar esu dėkinga gamtai, kad mažai man spuogiukų būna..
...bet šį savaitgalį keli pms'iniai spuogai iškilo ir MB pamatęs puolė mane operuot.. tai spaudė spaudė, bet toks dar nepribrendęs matyt buvo, nes skystis tik bėgo, paskui kraujas, o db dar vis tiek šiek tiek kietas ir skausmingas viduje... verysad.gif tai šauniai atrodau, gerai kad plaukus pasileidus nesimato.. sunkiau spaudymui atsispirt nei saldumynams.. blush2.gif
Atsakyti
Na va ir as i si kluba SPAUDALIU. Tai ir man beda didele. Kosmetologe kai tik nueinu taip ir sako VEL SPAUDEI, SAVES NEMYLI OI NEMYLI, MYLETI REIKIA SAVE MYLETI IR ODA SAVO. O ka daryti kad as net nejauciu kaip pradeda pirstukai po veiduka vaikscioti ir nagiukais kabliuku ieskoti. O jau kai randa ka tai tada amen buna. Bet jei namie tai tvarkingai kol neuzeinu i vonia pries veidrodi. Tai taip nuo ryto sau ir kartoju MYLIU SAVE MYLIU SAVO ODA....
Atsakyti