Įkraunama...
Įkraunama...

Spuogų spaudymas

na ji man duoda toki sothys berods, sako kad tikrai nekemša porų, bet kai kartą ryte pasitepiau, dar tokia karšta diena tai vakare buvo pilna baltų spuogelių blink.gif tai toliau tepu tik žandus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gabijos @ 2008 08 10, 18:45)
na ji man duoda toki sothys berods, sako kad tikrai nekemša porų, bet kai kartą ryte pasitepiau, dar tokia karšta diena tai vakare buvo pilna baltų spuogelių  blink.gif tai toliau tepu tik žandus  unsure.gif

na jeigu karsta diena isprakaituoji, tai ir be kremo gali tu baltu spuogeliu padauget blush2.gif siaip labai svarbu kuo greiciau gavus proga prakaita nusipraust- zinau kad bunant darbe ar su makijazais to taip paprastai nepadarysi- tada reik stengtis kuo maziau prakaituot lotuliukas.gif cia siaip labiau sportui taikoma- as visada skubiai po treniruotes pirmu darbu prausiu veida- o ranka stengiuos kuo maziau prakaita sluostyt, nes tikrai kaip jau kitoj temoj kazkas rase, jei su tuo nesusitvarkai tai sportuojant spuogu neisvengsi.
Atsakyti
Visoms mėgstančioms spaudalioti kai aš bigsmile.gif siūlau Fucidin H tepaliuką 4u.gif Ypač tinka skausmingiems giluminiams spuogams.Užtepus spuogą nebesinori jo spaudyt, o ir kitą dieną jo nerasta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eliga: 12 rugpjūčio 2008 - 18:04
QUOTE(eliga @ 2008 08 12, 20:04)
Visoms mėgstančioms spaudalioti kai aš  bigsmile.gif siūlau Fucidin H tepaliuką  4u.gif Ypač tinka  skausmingiems giluminiams spuogams.Užtepus spuogą nebesinori jo spaudyt, o ir kitą dieną jo nerasta  mirksiukas.gif

Tokį? Kiek žinau, jis tinka labiau pūlingiems spuogams gydyti g.gif

user posted image
Atsakyti
Ar tinka sitas kremas ir paprastiems spuogams gydyti? Nes pas mane labai jau daug spuogu ir ypac ant barzdos kyla doh.gif nebezinau kaip su jais kovoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(ruciuxe @ 2008 08 13, 13:11)
Ar tinka sitas kremas ir paprastiems spuogams gydyti? Nes pas mane labai jau daug spuogu ir ypac ant barzdos kyla  doh.gif   nebezinau kaip su jais kovoti  g.gif

Aš jau porą savaitėlių naudoju benzoyl peroxido gelį, vadinasi Aknefug oxid mild 5%(rekomendavo dermatologė) . Esu patenkinta, nes jei matau, kad kyla spuogas iškart ji patepu ir tikrai neužauga toks baisus arba skausmingas. Tepu ryte ir vakare, bet atsargiai tik tą spuogelį pataškuoju. Nes per didelis gelio kiekis gali nudeginti odą. Šiaip jis skatina odods atsilupimą toje vietoje, tai "atidaro" tą spuogelį, na nzn bet man tinka. Svarbiausia neperdozuoti. Ir neiti į saulę pasitepus. Arba galima tepti tik vakare 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merlin: 13 rugpjūčio 2008 - 13:35
QUOTE(Merlin @ 2008 08 13, 15:35)
Aš jau porą savaitėlių naudoju benzoyl peroxido gelį, vadinasi Aknefug oxid mild 5%(rekomendavo dermatologė) . Esu patenkinta, nes jei matau, kad kyla spuogas iškart ji patepu ir tikrai neužauga toks baisus arba skausmingas. Tepu ryte ir vakare, bet atsargiai tik tą spuogelį pataškuoju. Nes per didelis gelio kiekis gali nudeginti odą. Šiaip jis skatina odods atsilupimą toje vietoje, tai "atidaro" tą spuogelį, na nzn bet man tinka. Svarbiausia neperdozuoti. Ir neiti į saulę pasitepus. Arba galima tepti tik vakare  4u.gif

Dabar vadinasi "AKNE BP5".
http://www.100metu.l...eziura/akne_bp5
Atsakyti
ir aš čia bandau sau pagalbą susirast prisispaudinejau dabar sedžiu namie visa tokia graži kaip išberta anksčiau išspausdavau kokį spuogelį parausdavo ta vieta bet po kiek laiko pradingdavo o dabar 3 diena nepraeina raudonumas,gal kam taip buvo patarkit ka panaudot kad preitu prašau. sad.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 08 13, 13:42)

Ne, čia netgi firma ne spirig. Tik sudėtis tokia pat.
http://www.vaistai.l...chword=spuogams
Atsakyti
QUOTE(Merlin @ 2008 08 13, 16:11)
Ne, čia netgi firma ne spirig. Tik sudėtis tokia pat.
http://www.vaistai.l...chword=spuogams

Aha, dabar pamačiau, kad yra ir kitos firmos. Mano žiniomis, anksčiau ir "Akne BP5" vadinosi "Aknefugas BP" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 08 12, 19:16)
Tokį? Kiek žinau, jis tinka labiau pūlingiems spuogams gydyti  g.gif

fucidin ir man patare kosmetologe, tik reikia nepersistengti, nes cia antibiotikas, gan stiprus vaistas. kazkaip jau uzmirstas jis pas mane guli ax.gif
Atsakyti
Prašau, užeikit į mano temą, bandysime kovoti drauge mirksiukas.gif
http://www.supermama...;#entry20375802
Atsakyti