Įkraunama...
Įkraunama...

Spuogų spaudymas

man paauglei buvo, kad is mazulycio trumpalaikio spuogelio toki ugnikalni pasidariau blink.gif grynai uzkretimas buvo, puse veido sutino, kadangi buvo virs lupos, tai ir valgyt nelabai galejau doh.gif issivale tik po keliu dienu, vos ne kaip votis buvo verysad.gif o dar miezys toj pusej ant akies isdygo kaip tycia, tai atrodziau kaip sudauzyta...
nuo to laiko labai atsargiai elgiuos, tik inkstirus paspaudau ir spiritine servetele pavalau
Atsakyti
Man irgi nagučius baisiai niežti. blush2.gif Jau kai prisidirbu ką nors gražaus, tada keikiu save, kokių velnių aš čia kišau nagus... Ir taip iki kito karto. Paauglystėje tėvai duodavo pastabas dėl spuogų spaudymo, dabar vyras ax.gif
Atsakyti
Aš tokį besikaupiantį spuogą-pūlinį nakčiai sutepu ištraukiančiu ILON tepalu,uždedu pleistrą ir permiegu.Ant rytojaus būna pakankamai iškilęs,tad lengvai išspaudžiu.
Nežinau,bet jei nespaudžiu,tai man jie mėnesiais stovi.Vistiek išvalyti reikia g.gif
Atsakyti
man irgi visada naguciai niezti,bet va prisidirbau su tais spaudinejimais,ispaudziau pora spuogeliu ir liko baisios demes kurios dar ir parudavo doh.gif tai dabar vaikstau su lazeriu naikinu,tai daugiau nors ir kaip niezti rankos,daugiau nebelendu,patepu su arbatmedzio aliejumi,ir laukiu kol savaime praeis,nors taip norisi.... blush2.gif
Atsakyti
as ir visa nusidraskiusi vaikstau, bet kitaip negaliu - tiesiog mintys apie spuoga sukasi tol, kol neisspaudziu... ir jokie 'stebuklingi' tepalai man nepadeda... g.gif
Atsakyti
O aš jau trečia diena pats nieko nedarau su veidu, uždraudė ph34r.gif
Atsakyti
Gaila, kad nuo sio baisaus iprocio nera jokiu vaistu... frusty.gif O visgi, greiciausiai tai psichologine problema, kai zinai, kad negalima, bet vistiek darai ir darai ta pati... umn.gif protest.gif
Atsakyti
....jo, nes galvoji,kad išspaudus oda pagražės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sommer @ 2008 03 28, 10:48)
Aš tokį besikaupiantį spuogą-pūlinį nakčiai sutepu ištraukiančiu ILON tepalu,uždedu pleistrą ir permiegu.Ant rytojaus būna pakankamai iškilęs,tad lengvai išspaudžiu.
Nežinau,bet jei nespaudžiu,tai man jie mėnesiais stovi.Vistiek išvalyti reikia g.gif

Kas čia per tepalas? blush2.gif Ir kiek kainuoja? Kur nusipirkti galima?
Atsakyti
Aš irgi jungiuosi prie šito spaudalių klubo ;D. Nors pas mane problema šiek tiek kitokia - pvz sėdžiu prie kompiuterio, kažką šiaip skaitinėju, padedu ranką ant stalo, galvą paremiu ant rankos, pirštai ant kaktos. Ir patys pirštai ieško ko nors nukasyti.... Jei ką nors ilgiau tenka tokia poza skaityti, tai veidelis būna.. doh.gif

tačiau nuo šiandien prisižadu sau spuogų nebespaudyti. amen.
Atsakyti
Sveikos o gal kuri bandėt toky aparačiuką?
user posted image
Atsakyti
o kaip jis veikia? ax.gif
Atsakyti