Nežinau, todėl ir klausiu, bet vadinasi porų valiklis. Gal kažkaip ištraukia tuos nešvarumus

QUOTE(nerke @ 2008 06 27, 16:14)
Aš ne sveika, o sveikas, bet žinau apie tai

Čia veikia vakuumo principu, ania?
Vos ne kasdien 'veido valyma' pasidarau

Nu va.. o as galvojau kad viena tokio
Kai susinervoju iskart pradedu ta vargsa veiduka draskiti
Tai kita savaite esiu pas kasmetologe poras mazinti, kaskos naujas aparatas slifavima daro..

Kai susinervoju iskart pradedu ta vargsa veiduka draskiti

Tai kita savaite esiu pas kasmetologe poras mazinti, kaskos naujas aparatas slifavima daro..

Neskaičiau visos temos, gal jau buvo tokių patarimų, bet jei yra spuogų tai reikia eiti pas kosmetologę, o ji jau gerai išspaudys
O dėl įpročio atsikratymo, tai pagalvok kokią žalą veidui darai spaudydama
Randai lieka, spuogai padidėja
reikia kaip nors save įtikint, kad tai kenkia ir nebespaudyt 
Papildyta:
Dėl to aparačiuko, tai žinau jeigu čia tas, kur silpna elektros srovelė teka
Neblogas daiktas
Man su tokiu valė. Visai neskauda

Papildyta:

QUOTE(Blue_berry @ 2008 06 29, 17:37)
Neskaičiau visos temos, gal jau buvo tokių patarimų, bet jei yra spuogų tai reikia eiti pas kosmetologę, o ji jau gerai išspaudys
Randai lieka, spuogai padidėja
reikia kaip nors save įtikint, kad tai kenkia ir nebespaudyt 
Papildyta:
Neblogas daiktas
Man su tokiu valė. Visai neskauda 

Papildyta:

man kažkaip ne ką geriau skamba kosmetologės spaudymo paslaugos

QUOTE(puffy_ @ 2006 01 16, 11:21)
viskas...reikia ir man stot save krapstineti
nes prisidirbu visokiu paraudimu ir t.t. negrazu
as tai visur nusidraskau : rankas, veida, kartais net dekolte srity
bandysiu nebelyst, paziuresiu kaip seksis 

tai as cia ne viena tokia, biski smagiau pasidare

As kadangi beveik kasdien naudoju krempurda tai iki kol jos nenusivalau tai ir veido nelieciu ir nekrapstineju tu spuogiuku kad makiazas nesusigadintu. O kai tik nusivalau makiaza tai iskarto veida pasitepu kvieciu gemalu aliejuku kad neuzeitu noras spaudineti, tada prie tokio riebaus aliejuoto veido visai nebesinori lysti
O va kaip nustoti lysti prie peciu ir sprando tai visai nebezinau, kol as ju neliesdavau ir tu spuogiuku nebudavo, o kai tik pradedu ten krapstineti tai uzsikrecia ir iskart pridygsta
reikia visada su golfu vaikscioti ar ka, kad nebepasiekciau as tos nugaros

O va kaip nustoti lysti prie peciu ir sprando tai visai nebezinau, kol as ju neliesdavau ir tu spuogiuku nebudavo, o kai tik pradedu ten krapstineti tai uzsikrecia ir iskart pridygsta

pas mane tie baltieji spuogiukai ant smakro ir tarp antakiu tai as juos spaudau kai atsiranda, nes kazkaip nejauku butu su jais vaikscioti
randeliu nera ir siaip juk kosmetologe panasiai daro... tu dezinfekuojanciu priemoniu turiu.
daug baltuju spuogeliu ant nosies buvo atsirade nuo toniko clean and clear, ir siaip tokia slyksti oda nuo jo buvo. NEREKOMENDUOJU niekam
kosmetologe sako, kad tureciau tepti drekinamu kremu smakra ir nosi, bet as niekaip negaliu, man atrodo, kad nuo ju dar riebesnes man tos vietos bus... ar jus tepat??? nes esa nuo visokiu prausikliu man oda issauseja, bet kadangi jos nesudrekinu, mano vidus sako, kad reikia gaminti riebala, ir tipo todel man ten spuogai

daug baltuju spuogeliu ant nosies buvo atsirade nuo toniko clean and clear, ir siaip tokia slyksti oda nuo jo buvo. NEREKOMENDUOJU niekam
kosmetologe sako, kad tureciau tepti drekinamu kremu smakra ir nosi, bet as niekaip negaliu, man atrodo, kad nuo ju dar riebesnes man tos vietos bus... ar jus tepat??? nes esa nuo visokiu prausikliu man oda issauseja, bet kadangi jos nesudrekinu, mano vidus sako, kad reikia gaminti riebala, ir tipo todel man ten spuogai

QUOTE(gabijos @ 2008 08 10, 17:53)
pas mane tie baltieji spuogiukai ant smakro ir tarp antakiu tai as juos spaudau kai atsiranda, nes kazkaip nejauku butu su jais vaikscioti
randeliu nera ir siaip juk kosmetologe panasiai daro... tu dezinfekuojanciu priemoniu turiu.

tai tepk lengva drekinamaji, o ne riebu

aš būtinai turiu išspaust spuogą, jei neišspaudžiu lieka iškilimas ir raudona dėmelė
o išspaudus jis anksčiau ar vėliau užgyja, tik aišku tam reik laiko ir dauuug kantrybės