Įkraunama...
Įkraunama...

Spuogų spaudymas

Nežinau, todėl ir klausiu, bet vadinasi porų valiklis. Gal kažkaip ištraukia tuos nešvarumus g.gif
Atsakyti
kazkaip oda turi tam 'istraukimui' paruosti... nemanau, kad jis traukia... kazka panasaus man kosmetolige daro, ten placenta i oda iveda, kazkaip mazina spuogus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(nerke @ 2008 06 27, 16:14)
Sveikos o gal kuri bandėt toky aparačiuką?
user posted image

Aš ne sveika, o sveikas, bet žinau apie tai biggrin.gif

Čia veikia vakuumo principu, ania?
Atsakyti
Vos ne kasdien 'veido valyma' pasidarau blush2.gif
Atsakyti
Nu va.. o as galvojau kad viena tokio biggrin.gif doh.gif
Kai susinervoju iskart pradedu ta vargsa veiduka draskiti doh.gif
Tai kita savaite esiu pas kasmetologe poras mazinti, kaskos naujas aparatas slifavima daro.. rolleyes.gif
Atsakyti
Neskaičiau visos temos, gal jau buvo tokių patarimų, bet jei yra spuogų tai reikia eiti pas kosmetologę, o ji jau gerai išspaudys thumbup.gif
O dėl įpročio atsikratymo, tai pagalvok kokią žalą veidui darai spaudydama doh.gif Randai lieka, spuogai padidėja
ohmy.gif blink.gif reikia kaip nors save įtikint, kad tai kenkia ir nebespaudyt blush2.gif
Papildyta:
Dėl to aparačiuko, tai žinau jeigu čia tas, kur silpna elektros srovelė teka thumbup.gif Neblogas daiktas ax.gif Man su tokiu valė. Visai neskauda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue_berry @ 2008 06 29, 17:37)
Neskaičiau visos temos, gal jau buvo tokių patarimų, bet jei yra spuogų tai reikia eiti pas kosmetologę, o ji jau gerai išspaudys thumbup.gif
O dėl įpročio atsikratymo, tai pagalvok kokią žalą veidui darai spaudydama  doh.gif  Randai lieka, spuogai padidėja
ohmy.gif  blink.gif reikia kaip nors save įtikint, kad tai kenkia ir nebespaudyt blush2.gif
Papildyta:
Dėl to aparačiuko, tai žinau jeigu čia tas, kur silpna elektros srovelė teka thumbup.gif  Neblogas daiktas ax.gif  Man su tokiu valė. Visai neskauda thumbup.gif

man kažkaip ne ką geriau skamba kosmetologės spaudymo paslaugos doh.gif ... Kosmetologė spaudydama irgi juk žalą daro g.gif
Atsakyti
QUOTE(puffy_ @ 2006 01 16, 11:21)
viskas...reikia ir man stot save krapstineti  blush2.gif  nes prisidirbu visokiu paraudimu ir t.t. negrazu blink.gif  as tai visur nusidraskau : rankas, veida, kartais net dekolte srity blink.gif  bandysiu nebelyst, paziuresiu kaip seksis lotuliukas.gif

tai as cia ne viena tokia, biski smagiau pasidare biggrin.gif as tai paprasiau MB kad per rankas dauzytu kai tik pamatys mane krapstinejancia ka nors biggrin.gif ir bendradarbe irgi ypareigota duot per pirtus.ji is vis mane bezdzionele vadina, nes pastoviai kazka krapstau biggrin.gif bet manau rezultatas jau matosi, tikrai mazau ''grazinuosi'', gavau kritikos, susigedau labai,nes nezinojau kas dar gali padet jei ne didelis gedos jausmas blush2.gif
Atsakyti
As kadangi beveik kasdien naudoju krempurda tai iki kol jos nenusivalau tai ir veido nelieciu ir nekrapstineju tu spuogiuku kad makiazas nesusigadintu. O kai tik nusivalau makiaza tai iskarto veida pasitepu kvieciu gemalu aliejuku kad neuzeitu noras spaudineti, tada prie tokio riebaus aliejuoto veido visai nebesinori lysti blush2.gif

O va kaip nustoti lysti prie peciu ir sprando tai visai nebezinau, kol as ju neliesdavau ir tu spuogiuku nebudavo, o kai tik pradedu ten krapstineti tai uzsikrecia ir iskart pridygsta doh.gif reikia visada su golfu vaikscioti ar ka, kad nebepasiekciau as tos nugaros g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
pas mane tie baltieji spuogiukai ant smakro ir tarp antakiu tai as juos spaudau kai atsiranda, nes kazkaip nejauku butu su jais vaikscioti blush2.gif randeliu nera ir siaip juk kosmetologe panasiai daro... tu dezinfekuojanciu priemoniu turiu.
daug baltuju spuogeliu ant nosies buvo atsirade nuo toniko clean and clear, ir siaip tokia slyksti oda nuo jo buvo. NEREKOMENDUOJU niekam
kosmetologe sako, kad tureciau tepti drekinamu kremu smakra ir nosi, bet as niekaip negaliu, man atrodo, kad nuo ju dar riebesnes man tos vietos bus... ar jus tepat??? nes esa nuo visokiu prausikliu man oda issauseja, bet kadangi jos nesudrekinu, mano vidus sako, kad reikia gaminti riebala, ir tipo todel man ten spuogai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gabijos @ 2008 08 10, 17:53)
pas mane tie baltieji spuogiukai ant smakro ir tarp antakiu tai as juos spaudau kai atsiranda, nes kazkaip nejauku butu su jais vaikscioti  blush2.gif randeliu nera ir siaip juk kosmetologe panasiai daro... tu dezinfekuojanciu priemoniu turiu.
daug baltuju spuogeliu ant nosies buvo atsirade nuo toniko clean and clear, ir siaip tokia slyksti oda nuo jo buvo. NEREKOMENDUOJU niekam
kosmetologe sako, kad tureciau tepti drekinamu kremu smakra ir nosi, bet as niekaip negaliu, man atrodo, kad nuo ju dar riebesnes man tos vietos bus... ar jus tepat??? nes esa nuo visokiu prausikliu man oda issauseja, bet kadangi jos nesudrekinu, mano vidus sako, kad reikia gaminti riebala, ir tipo todel man ten spuogai  blink.gif

tai tepk lengva drekinamaji, o ne riebu mirksiukas.gif ir neriebins tada smile.gif
Atsakyti
aš būtinai turiu išspaust spuogą, jei neišspaudžiu lieka iškilimas ir raudona dėmelė doh.gif o išspaudus jis anksčiau ar vėliau užgyja, tik aišku tam reik laiko ir dauuug kantrybės ax.gif
Atsakyti