Įkraunama...
Įkraunama...

Spuogų spaudymas

QUOTE(61Minutė @ 2008 12 16, 02:30)
Net nustebau kiek  zmoniu turi sita problema  blink.gif  as irgi kenciu nuo jos..  kiekvienas postas atrodo, lyg pati buciau rasius, ir kencia nuo manes ne tik veidelis.. neisivaizduoju kaip tai iveikti, bet galiu parasyti, kada problema dingsta, bent man.

1)Kai isimyliu.
bunu laiminga, daug laiko praleidziu su vaikinu ir jauciuosi mylima, rankos nekyla saves skriaust smile.gif

2)Kai turiu malonia veikla.
daug laiko praleidziu bendraudama, su draugemis, draugais, jauciuosi naudinga reikalinga ir idomi.

3)Kai rupinuosi savimi
Jei pradedu rupintis kokianors viena sritim, tai ir kitu nebjauroju. kartais ir manikiura pasidarius prie veido nekisu nagu. kai rupinuosisavim, jauciu, kad myliu save tausoju ir gerbiu .

parasius pastebejau, ka bendro turi visi momentai, tai ir paryskinau smile.gif turbut teisingai kazkuri jau rase, kad sitas "ritualas" susijes su saves nevertinimu.

o ir gydytis veliau nemalonu, neprisiruosiu nueiti pas dermatologe, nes geda prisipazint, kad pati taip save zaloju. nors nevertetu gedytis, vistik problemas spresti reikia.

tad mylekim save smile.gif ir priimkim save su visais trukumais, ir nekreipkim demesio i mazycius spuogelius. aisku suprantu,kad visi nori buti tobuli ir tureti absoliuciai lygia oda  biggrin.gif  bet ji butu kurkas grazesne, jei priimtume ja su keliais spuogeliais smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pievagele: 18 gruodžio 2008 - 17:47
Labas visoms spaudalems smile.gif
As gal ne visai i tema, bet nezinau kur dar galeciau uzduoti toki klausima.
Man vakar kosmetologe ishspaude toki bjauru poodini spuoga. Ir pati sako - tikiuosi nesusikaups folikule kraujas (ar kazkaip kitaip mandrai, negaliu atkartoti). Sakau- O jei susikaups tai ka tada? Sako - o tada cia jau nieko nepadarysi unsure.gif

na dabar man po oda atsirado toj vietoj tamsi demele. Kaip supratau - cia ir yra folikule susikaupes kraujas... Ir ka???? Cia ka, amziams?????? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyzane: 19 gruodžio 2008 - 12:12
QUOTE(zyzane @ 2008 12 19, 12:12)
Man vakar kosmetologe ishspaude toki bjauru poodini spuoga. Ir pati sako - tikiuosi nesusikaups folikule kraujas (ar kazkaip kitaip mandrai, negaliu atkartoti). Sakau- O jei susikaups tai ka tada? Sako - o tada cia jau nieko nepadarysi  unsure.gif

na dabar man po oda atsirado toj vietoj tamsi demele. Kaip supratau - cia ir yra folikule susikaupes kraujas... Ir ka???? Cia ka, amziams??????  blink.gif

gali būt, aš turiu tokius kelis "gražuolius" doh.gif
teks eit juos naikint lazeriu arba adatėlėm doh.gif

kas per kosmetologė? kur dirba? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzane @ 2008 12 19, 12:12)
Man vakar kosmetologe ishspaude toki bjauru poodini spuoga. Ir pati sako - tikiuosi nesusikaups folikule kraujas (ar kazkaip kitaip mandrai, negaliu atkartoti). Sakau- O jei susikaups tai ka tada? Sako - o tada cia jau nieko nepadarysi  unsure.gif

na dabar man po oda atsirado toj vietoj tamsi demele. Kaip supratau - cia ir yra folikule susikaupes kraujas... Ir ka???? Cia ka, amziams??????  blink.gif

lotuliukas.gif
folikule kraujas reiskia, kad i pora gali kraujas patekt. Uzgis ir pradings. Is pradziu gali atrodyti kaip melyne, melynas taskiukas. Tikrai ne amziams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(61Minutė @ 2008 12 16, 06:30)
Net nustebau kiek  zmoniu turi sita problema  blink.gif  as irgi kenciu nuo jos..  kiekvienas postas atrodo, lyg pati buciau rasius, ir kencia nuo manes ne tik veidelis.. neisivaizduoju kaip tai iveikti, bet galiu parasyti, kada problema dingsta, bent man.

1)Kai isimyliu.
bunu laiminga, daug laiko praleidziu su vaikinu ir jauciuosi mylima, rankos nekyla saves skriaust smile.gif

2)Kai turiu malonia veikla.
daug laiko praleidziu bendraudama, su draugemis, draugais, jauciuosi naudinga reikalinga ir idomi.

3)Kai rupinuosi savimi
Jei pradedu rupintis kokianors viena sritim, tai ir kitu nebjauroju. kartais ir manikiura pasidarius prie veido nekisu nagu. kai rupinuosisavim, jauciu, kad myliu save tausoju ir gerbiu .

parasius pastebejau, ka bendro turi visi momentai, tai ir paryskinau smile.gif turbut teisingai kazkuri jau rase, kad sitas "ritualas" susijes su saves nevertinimu.

o ir gydytis veliau nemalonu, neprisiruosiu nueiti pas dermatologe, nes geda prisipazint, kad pati taip save zaloju. nors nevertetu gedytis, vistik problemas spresti reikia.

tad mylekim save smile.gif ir priimkim save su visais trukumais, ir nekreipkim demesio i mazycius spuogelius. aisku suprantu,kad visi nori buti tobuli ir tureti absoliuciai lygia oda  biggrin.gif  bet ji butu kurkas grazesne, jei priimtume ja su keliais spuogeliais smile.gif

drinks_cheers.gif Tu teisi.
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2008 12 18, 17:16)
nežinau kaip galim nespaust spuogo su balta viršūne. Jei ir nespaudi  vis tiek paskui prasprogsta, o pasekmės lygiai tokios pat, spaudi jį ar ne  ax.gif
visaip esu bandžius. Ir spaust, kai galūnė matos, ir nespaust, laukt kol praeis, bet nepraeidavo, likdavo raudona dėmė, o paskui toj vietoj vis tiek spuogas atsirasdavo, juk tam susikaupusiam brudui reik išeit  g.gif

Noriu tik pasakyti, kad spuogu spaudymai nera vienodi. Sita tema yra apie psichologine beda, kai save zaloja beveik samoningai. Taip kaip dariau as. Gali aisku spuoga isspaust, kai jis tau akivaizdziai trukdo. Bet as liesdavau tokius, kurie matomi tik man, gal ju net nebudavo, tai tapo manija, veidas budavo isdraskytas. Tikiuosi neatsinaujins man sis iprotis su psichologo pagalba. Mano tema cia, kas turi tokia labai ryskia beda, noreciau kad parasytumete http://www.supermama...?...53211&st=36
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 12 19, 15:23)
lotuliukas.gif
folikule kraujas reiskia, kad i pora gali kraujas patekt. Uzgis ir pradings. Is pradziu gali atrodyti kaip melyne, melynas taskiukas. Tikrai ne amziams  biggrin.gif

swoon.gif

Laikysiu ciurikus.. Cia man taip nutiko pas kosmetologe Ausrele Klaipedoje - bet siaip ji tikrai labai puiki kosmetologe, ne vienus metus jau vaikstau...Gal tikrai cia nieko baisaus... norisi tiketi dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 12 18, 11:36)
Pagal aprasyma tai ne apgamas, o pulinys po oda uzsikapsuliaves.

Juk sakiau "dirbtinis" apgamas mirksiukas.gif na is pirmo zvilgsnio taip atrodo, o realiai, tai spaudinejimo pasekme, kuria turiu metus ar du...
Atsakyti
QUOTE(Jautuke @ 2008 12 19, 17:55)
Juk sakiau "dirbtinis" apgamas  mirksiukas.gif  na is pirmo zvilgsnio taip atrodo, o realiai, tai spaudinejimo pasekme, kuria turiu metus ar du...

Tau sakau rimtai, ir man taip buvo. Galvojau cia amziams. Parodziau kosmetologei ji panaikino su adata. Greiciausiai ten sedi riebalai, giliai po oda. Ir niekaip kitaip jie neiseis tik mechaniskai. Gali ten buti metu metus. Atsimenu mano pusbroliui kazkas panasaus buvo ant nosies galo blush-anim-cl.gif , mama nuvede pas plastikos chirurga ir jis ta kamstini "dirbtini apgama" pasalino tongue.gif
Atsakyti
pasiskaicius net ngai niezti eiti pasispaudalioti... lotuliukas.gif Na bet laikomes tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(daikteliautoja @ 2008 12 19, 13:54)
Noriu tik pasakyti, kad spuogu spaudymai nera vienodi. Sita tema yra apie psichologine beda, kai save zaloja beveik samoningai. Taip kaip dariau as. Gali aisku spuoga isspaust, kai jis tau akivaizdziai trukdo. Bet as liesdavau tokius, kurie matomi tik man, gal ju net nebudavo, tai tapo manija, veidas budavo isdraskytas. Tikiuosi neatsinaujins man sis iprotis su psichologo pagalba. Mano tema cia, kas turi tokia labai ryskia beda, noreciau kad parasytumete http://www.supermama...?...53211&st=36

ne, nematomi man netrukdo, bet giluminių skaudžių sunku nepastebėt, o nejaust neįmanoma doh.gif

pas mane yra keli tokie spuogeliai raudoni, kurie jau nuo vaikystės. kosmetologė sakė, kad toj vietoj susikaupęs kraujas ir jį reik išleist ax.gif bet s adatėlėm kažkada nuleididėjo, labai skaudžiai buvo ir daugiau nesirįžtu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 19 gruodžio 2008 - 22:02
QUOTE(nep @ 2008 12 19, 19:23)
Tau sakau rimtai, ir man taip buvo. Galvojau cia amziams. Parodziau kosmetologei ji panaikino su adata. Greiciausiai ten sedi riebalai, giliai po oda. Ir niekaip kitaip jie neiseis tik mechaniskai. Gali ten buti metu metus. Atsimenu mano pusbroliui kazkas panasaus buvo ant nosies galo  blush-anim-cl.gif , mama nuvede pas plastikos chirurga ir jis ta kamstini "dirbtini apgama" pasalino tongue.gif

Ane... blink.gif
Hm, dekui, kad paprotinai g.gif
Kai kada nors prisiruosiu pas kosmetologe, turesiu omeny... thumbup.gif
Nors siaip jis man netrukdo, toks uzsleptas yra... ax.gif
Bet vargas butu jei kazkur ant nosies... unsure.gif
Pamenu, mamai buvo atsiradus demele ant nosies, nuo berod menko ispausto spuogelio ir kokius metus laiko nepranyko... Bet dabar susitvarke, matyt ne taip giliai draske unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautuke @ 2008 12 21, 16:19)
Ane...  blink.gif
Hm, dekui, kad paprotinai  g.gif
Kai kada nors prisiruosiu pas kosmetologe, turesiu omeny...  thumbup.gif
Nors siaip jis man netrukdo, toks uzsleptas yra...  ax.gif
Bet vargas butu jei kazkur ant nosies...  unsure.gif
Pamenu, mamai buvo atsiradus demele ant nosies, nuo berod menko ispausto spuogelio ir kokius metus laiko nepranyko... Bet dabar susitvarke, matyt ne taip giliai draske unsure.gif  lotuliukas.gif

parasyk kaip seksis
Atsakyti