as tai prie veidrozdio susilaikau ir ju nespaudau (nebent jau buna toks kuris pats prasosi isspaudziamas) mano didziausia problema - krapstymasis darant pamokas.... sprendziu sau kokia matematika ir taip nudraskau visa kakta
ne tik kad spuogo neisspaudziu bet nugnybiu odos gabaliuika, kur paskui sasa uzsideda.... tai va ir vaikstau sasais aplipus
QUOTE(pagieza2 @ 2009 03 09, 16:39)
as tai prie veidrozdio susilaikau ir ju nespaudau (nebent jau buna toks kuris pats prasosi isspaudziamas) mano didziausia problema - krapstymasis darant pamokas.... sprendziu sau kokia matematika ir taip nudraskau visa kakta
ne tik kad spuogo neisspaudziu bet nugnybiu odos gabaliuika, kur paskui sasa uzsideda.... tai va ir vaikstau sasais aplipus 
juk neziuredama nekrapstai? taigi pasislepk visus veidrodelius!
QUOTE(pagieza2 @ 2009 03 09, 15:39)
siuo atveju niekas nepades. Reikia valdyti savo veiksmus. Niekas nenuims tavo ranku nuo veido
QUOTE(Dusele @ 2009 03 09, 21:06)
siuo atveju niekas nepades. Reikia valdyti savo veiksmus. Niekas nenuims tavo ranku nuo veido
.. Mylek save, norek isigydyti spuogus, su suvokimu ateis ir pasisekimas 
Man cia pats geriausias pasisakymas. Kaip sakant, kad iesko tas randa, kas stengiasi, tam pasiseka
Sveikos kovojancios su spuogais.
Galiu pasiulyti labai veiksminga serija nuo spuogu- tai trys produktai, kurie gydo, valo ir apsaugo nuo spuogu susidarymo.
Pati tai isbandziau ir jau ant rytojaus matesi efektas.
Man buvo augantis toks "ragas", na nezinau kaip tokie spuogai vadinas, kur skaudantys auga kelias dienas po oda ir tik paskui susidaro balta virsune. Siaip sulaukdavau tos virsuneles ir is kart spausdavau, bet si karta to nereikejo, nes dar virsuneles nebuvo. O kai is vakaro uzsitepiau kaukes taskeli ant to spuogo tai ant rytojaus radau tik zymele, kad ten buvo spuogas, na tokia siek tiek rausva demele, kuri ant kitos dienos isnyko. Tai siulau ir jums isbandyti.
Jei kas susidomejo, rasykit i AZ, nes temos neseku. Galesiu jums parasyti aprasyma, jei ka sudomins.
Galiu pasiulyti labai veiksminga serija nuo spuogu- tai trys produktai, kurie gydo, valo ir apsaugo nuo spuogu susidarymo.
Pati tai isbandziau ir jau ant rytojaus matesi efektas.
Man buvo augantis toks "ragas", na nezinau kaip tokie spuogai vadinas, kur skaudantys auga kelias dienas po oda ir tik paskui susidaro balta virsune. Siaip sulaukdavau tos virsuneles ir is kart spausdavau, bet si karta to nereikejo, nes dar virsuneles nebuvo. O kai is vakaro uzsitepiau kaukes taskeli ant to spuogo tai ant rytojaus radau tik zymele, kad ten buvo spuogas, na tokia siek tiek rausva demele, kuri ant kitos dienos isnyko. Tai siulau ir jums isbandyti.
Jei kas susidomejo, rasykit i AZ, nes temos neseku. Galesiu jums parasyti aprasyma, jei ka sudomins.
QUOTE(pagieza2 @ 2009 03 09, 15:39)
man irgi taip būna - pvz., skaitau knygą ir net į veidrodį nežiūrėdama krapštalioju kaktą
Man irgi-ypač per sesijas-net nugarą nusikrapštau-atrodo visur pilna spuogelių-nusikrapštau......
QUOTE(murce @ 2009 03 13, 20:15)
Man irgi-ypač per sesijas-net nugarą nusikrapštau-atrodo visur pilna spuogelių-nusikrapštau...... 
aš irgi nugarą...
dar ir prie vyro lendu jam nukrapštinėt...
nu tikrai su tais spuogais kažkaip neišeina susivaldyti...
uoj , labai artima tema ir man..Spaudydavau(*ir dar kartais ir dabar nesusilaikau kai pritraukiu Zoom milijona kartu prie gerai apsviesto veidrodzio
) ne tik spuogus bet ir inkstirus, ir iauginejancius spaukelius. man cia kaip manija, spaudau viska, kas uzkliuva uz akies ir kai pradedu nebejauciu stabdziu, o poto ziuriu i save ir keikiu, verkiu..o tas nepadeda, randai lieka..Ziauru
o ka su ta yda daryt - ogi reik labai daug valios ja atsikratyt..jau keli menesiai kai nekisu nagu prie savo odos
bet kartais reik isikibus laikytis.. cia tas pats kaip sutelkt jegas neprisiryt vakare ar pan, kiekviena tu savo ydu turi..
sekmes su jomis kovojant
as patarciau taip, jeigu matai jog pradeda atsiradineti spuogelis, tepk tam tikru geliu, as naudoju eveline sos (nebrangus, bet man gan veiksmingas ~5-6lt), tepk kas kokias 2-3 valadas, jeigu spuogelis nepiktybinis - isnyks
o jeigu jau issoka toks rimtesnis kuris tiesiog prasosi but isspaustas tai ispausk, bet butinai po to padesinfekuok ji spiritu, odekolonu ar seip kokiu toniku, geliu kuris turi alkoholio sudetyje
jau tikrai kai spausti prasosi patys...sako akd negalima. na bet pasakykit. buna tokiu spuogu, kuriu ne ispausti negali, puliai didziuliai. tai ka palikti,? tada jau jie iaugs i oda. juk reikia juos isvalyt.
oda atlieka salinimo funkcija (viena is pagrindiniu f-ju). Per ja salinasi toksinai, prakaitas, riebalai - tai naturalus NUOLATINIS procesas ir tik mes pacios, visokiais krapstinejimais, lietimais, spaudymais, neteisinga prieziura suardome ta procesa, ko rezultate ir turime sasus, demes, pulinius, ir tt...
Papildyta:
tikrai ne visus spuogus galima spausti. Nezinant galima prisidaryti problemu ilgiems menesiams..
Papildyta:
QUOTE(egluzzzele @ 2009 07 13, 18:34)
as patarciau taip, jeigu matai jog pradeda atsiradineti spuogelis, tepk tam tikru geliu, as naudoju eveline sos (nebrangus, bet man gan veiksmingas ~5-6lt), tepk kas kokias 2-3 valadas, jeigu spuogelis nepiktybinis - isnyks
o jeigu jau issoka toks rimtesnis kuris tiesiog prasosi but isspaustas tai ispausk, bet butinai po to padesinfekuok ji spiritu, odekolonu ar seip kokiu toniku, geliu kuris turi alkoholio sudetyje 
tikrai ne visus spuogus galima spausti. Nezinant galima prisidaryti problemu ilgiems menesiams..