Įkraunama...
Įkraunama...

Spuogų spaudymas

QUOTE(Dusele @ 2009 07 14, 00:19)
oda atlieka salinimo funkcija (viena is pagrindiniu f-ju). Per ja salinasi toksinai, prakaitas, riebalai  - tai naturalus NUOLATINIS procesas ir tik mes pacios, visokiais krapstinejimais, lietimais, spaudymais, neteisinga prieziura suardome ta procesa, ko rezultate ir turime sasus, demes, pulinius,  ir tt...

Papildyta:
tikrai ne visus spuogus galima spausti. Nezinant galima prisidaryti problemu ilgiems menesiams..

Ir visgi,Dusele,ka patartum jau ispaudus spuoga,kaip greiciau zaizdele gydyt?.Tepdavau acnofan,o gal kas geriau yra?
Atsakyti
QUOTE(iRisiuke @ 2009 07 13, 15:19)
uoj , labai artima tema ir man..Spaudydavau(*ir dar kartais ir dabar nesusilaikau kai pritraukiu Zoom milijona kartu prie gerai apsviesto veidrodzio  lotuliukas.gif  ) ne tik spuogus bet ir inkstirus, ir iauginejancius spaukelius. man cia kaip manija, spaudau viska, kas uzkliuva uz akies ir kai pradedu nebejauciu stabdziu, o poto ziuriu i save ir keikiu, verkiu..o tas nepadeda, randai lieka..Ziauru  doh.gif  o ka su ta yda daryt - ogi reik labai daug valios ja atsikratyt..jau keli menesiai kai nekisu nagu prie savo odos drinks_cheers.gif  bet kartais reik isikibus laikytis.. cia tas pats kaip sutelkt jegas neprisiryt vakare ar pan, kiekviena tu savo ydu turi.. doh.gif  sekmes su jomis kovojant  4u.gif

aš irgi stengiuosi prisiverst nebeliest... tai kažkiek apgyja, paskui prieš mmm atsiranda, ir vėl nesusitvardau kurį vakarą doh.gif tada vėl mėnesį gydausi raudonas dėmes ant veido... tikėjausi, kad vasarą saulutė kažkaip apdžiovins... nė velnio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ViduKu @ 2009 07 17, 19:46)
aš irgi stengiuosi prisiverst nebeliest... tai kažkiek apgyja, paskui prieš mmm atsiranda, ir vėl nesusitvardau kurį vakarą  doh.gif  tada vėl mėnesį gydausi raudonas dėmes ant veido... tikėjausi, kad vasarą saulutė kažkaip apdžiovins... nė velnio  doh.gif

jungiuosiu prie spuogu spaudytoju,tai negerai schmoll.gif bet niekaip nesusilaikau, ko neisbandziau, ir negus kirpausi,ir klijavausi, nes su tais dirbtiniais galvojau bus sunkiau issipausti, bet issispaudavo, o kaip tas raudobnas demes naikinat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurina @ 2009 07 20, 20:18)
jungiuosiu prie spuogu spaudytoju,tai negerai schmoll.gif bet niekaip nesusilaikau, ko neisbandziau, ir negus kirpausi,ir klijavausi, nes su tais dirbtiniais galvojau bus sunkiau issipausti, bet issispaudavo, o kaip tas raudobnas demes naikinat? g.gif

naikinam su pudra biggrin.gif
veidrodukus namie paslept bandei?
Gal uzmetys mane akmenim,bet as lengvai pasipudrinu ir namie sededama,nes matydama veidrodi inkstyrus nepraeiciau nepakrapcius, plius buciau blogos nuotaikos,o kai nesimato tai ir ramu. Vakare kai prausiuosi stengiuos neziuret i veidrodi isvis,nei krema tepant nei muiluojantis .
Atsakyti
ir aš jaunesnė būdama turėjau šia problemą tai randų randelių doh.gif tik po to kai šiek tiek sumažėjo spuogų ir išryškėjo randai tada atėjau į protą, dabar galiu džiaugtis gražesniu veidu ir nereikia kasdien maskuoti gruoblėtos odos po pudra ax.gif
Atsakyti
man tai kazkaip visur baisu spaust spuogeli isskyrus smakra, bijau pasidaryt dar blogiau , o ant smakro kazkaip greiciau sugyja viskas, tai kartais ir dabar nesusilaikau doh.gif o reiketu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 07 14, 02:02)
Ir visgi,Dusele,ka patartum jau ispaudus spuoga,kaip greiciau zaizdele gydyt?.Tepdavau acnofan,o gal kas geriau yra?

Nors klausiama ir ne manes blush2.gif man asmeniskai uz acnofan zymiai geriau yra akne bp emulsija. Taciau ja negalima tepti dideliu odos plotu o tik pati spuogiuka nes labai issausina oda, o oda be dregmes linkusi rauksletis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 07 20, 23:07)
naikinam su pudra biggrin.gif
veidrodukus namie paslept bandei?
Gal uzmetys mane akmenim,bet as lengvai pasipudrinu ir namie sededama,nes matydama veidrodi inkstyrus nepraeiciau nepakrapcius, plius buciau blogos nuotaikos,o kai nesimato tai ir ramu. Vakare kai prausiuosi stengiuos neziuret i veidrodi isvis,nei krema tepant nei muiluojantis .

Tu su pudryte butent ir uzkemsi poras, ko pasekmeje atsiranda inkstiru mirksiukas.gif . Pabandyk vietoj krempudros drekinanti kremuka su spalva, pvz nivea (maksimoj vos 15 lituku) mirksiukas.gif arba yra cystaja linija kremas- gelis nuo inkstiru. Zalias pakeliukas ir medetka nupaisyta. rolleyes.gif Jisai ne koki kvapeli turi nes yra gydomasis, po pusvalandzio ji reikia nuplauti smile.gif Dar yra milijonai brangesniu produktu inkstiram naikinti. Juodus neblogai nubalina under twenty tonikas veidu ... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meiles_naktys: 22 liepos 2009 - 10:36
oj as tai esu ligone siuo atzvilgiu doh.gif
spaudineju nuo kokiu 14 metu, o dabar turiu tiek tamsiu randu ant veido, kad be stipriai maskuojancios pudros storo sluoksnio neapsieinu verysad.gif
dabar jau biski reikalai pagerejo, nes nebera giluminiu tokiu votiniu spuogu jau kuris laikas... o tokius seniau su adata pradurdavau, kai ishspaust neimanoma buvo. ale koks didis dziaugsmas kai jis fontanu ant veidrodzio istryksta lotuliukas.gif
bet paskui taip paraudonuoja ir tokie dideli pasidaro, kartais pavirsius net zalias buna lotuliukas.gif
man nuo tokiu baisybiu istikro labiausiai padeda urgo pleistai zaizdoms, kazkaip uzdegima nuima ir pradeda gyti smile.gif
tik jokiu budu neneuadokit spirito ar kokio spiritinio tirpalo dezinfekvimui, anas skatina raudonu randu atsiradima! unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gotterdammerung @ 2009 08 19, 11:14)
oj as tai esu ligone siuo atzvilgiu  doh.gif
spaudineju nuo kokiu 14 metu, o dabar turiu tiek tamsiu randu ant veido, kad be stipriai maskuojancios pudros storo sluoksnio neapsieinu  verysad.gif
dabar jau biski reikalai pagerejo, nes nebera giluminiu tokiu votiniu spuogu jau kuris laikas... o tokius seniau su adata pradurdavau, kai ishspaust neimanoma buvo. ale koks didis dziaugsmas kai jis fontanu ant veidrodzio istryksta  lotuliukas.gif
bet paskui taip paraudonuoja ir tokie dideli pasidaro, kartais pavirsius net zalias buna  lotuliukas.gif
man nuo tokiu baisybiu istikro labiausiai padeda urgo pleistai zaizdoms, kazkaip uzdegima nuima ir pradeda gyti smile.gif
tik jokiu budu neneuadokit spirito ar kokio spiritinio tirpalo dezinfekvimui, anas skatina raudonu randu atsiradima!  unsure.gif

o kaip dezinfekuoti ?
Atsakyti
QUOTE(Gotterdammerung @ 2009 08 19, 11:14)
tik jokiu budu neneuadokit spirito ar kokio spiritinio tirpalo dezinfekvimui, anas skatina raudonu randu atsiradima!  unsure.gif

iš kur tokios žinios? g.gif
anksčiau nieko kito be spirito nebuvo, ir dbr dar man mama liepia, tik spiritu dezinfekuot

dilgelyt, vandenilio peroksidas dezinfekuoja smile.gif
Atsakyti
kaip ir senais laikais spiritu smile.gif
Atsakyti