Įkraunama...
Įkraunama...

Spuogų spaudymas

as tai po veido valymo savaite nebenoriu prie spuogu liestis ir aplamai prie veido o paskui po savaites jau nebe taip ir niesti pirstai ax.gif
Atsakyti
Ka daryti patarkite, smilkiniuose didelis gumbas, vis laukiu kol galesiu išspaust, bet kad patinimas didelis ir tiek, ir neisivaikšto jau kelias savaites doh.gif didelis kaip ir spuogas/guzas. unsure.gif
Atsakyti
Baisus iprotis, ko gero, kol bus inkstiru, taip to iprocio ir neatsikratysiu doh.gif
Atsakyti
reiktų išsukinėti visas lemputes prie veidrodžių ir nusikarpyt nagus iki gyvnagių, va tada nebus galimybių to daryti. Bjaurus įprotis
Atsakyti
oj cia mano tragedija verysad.gif reik pirstus kapot nieko nebus
Atsakyti
Galima dar uzdangstyti visus veidrodzius, ir ju kuo maziau namie. Ir kiseniniu netureti.
Atsakyti
QUOTE(daiva78 @ 2009 10 11, 19:51)
Baisus iprotis, ko gero, kol bus inkstiru, taip to iprocio ir neatsikratysiu  doh.gif

oi, man irgi pirstelius kutena, bet vyras ziauriai pyksta kai pamato, kad spaudau...
Atsakyti
O mane tai vyras ir ismoke spaudyt, tai dabar abu spaudom ir pykstam vienas ant kito kad baigtumem lotuliukas.gif blogas iprotis, bet kol bus spuogu tai manau jis ir neisnyks.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(juzste @ 2009 10 15, 17:37)
O mane tai vyras ir ismoke spaudyt, tai dabar abu spaudom ir pykstam vienas ant kito kad baigtumem  lotuliukas.gif  blogas iprotis, bet kol bus spuogu tai manau jis ir neisnyks..  g.gif

patikėkit ne irnesakyk.gif nors ir nebūna, aš vistiek sugebu iš nieko prisidraskyti, kaip išprotėjusi ieškau bent menkiausio juoduliuko, kad tik pakrapštinėt galėčiau fool.gif o paskui gailiuosi
Atsakyti
oj, zinau, ka tai reiskia doh.gif pastebejau, kad kuom nagai ilgesni, tuom sunkiau isspausti, todel ir maziau spaudineju, o kai nagai trumpuciai, vai kaip niezti, neatsilaikau bjauriam iprociui blush2.gif
Atsakyti
jaučiu pats bjauriausias mano įprotis doh.gif
Atsakyti
o as inkstirus spaudau, anksciau nueidavau pas kosmetologe, bet dabar vis laiko nera, tai isspaudziu pati, o kaip kitaip, jeigu didziausi akis bado g.gif bet po to dezinfekuoju uzdedu kaukyte, kad nuramint odyte. Nesispaudau kiekviena diena, bet i menesi karta buna grozio dienu biggrin.gif gal ir negerai bet ...
Atsakyti